Με 10 και οι Ουζμπέκοι αλλά πιθανότερο είναι να φάμε και 4ο παρά να κάνουμε κάτι καλό.
χαλια μαυρα οι μικροι ... αντιο ζωη
Με 10 και οι Ουζμπέκοι αλλά πιθανότερο είναι να φάμε και 4ο παρά να κάνουμε κάτι καλό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H αλήθεια είναι ότι βλέποντας την εθνική και τους συγκεκριμένους παίκτες βλέπω από αυτούς ότι ακριβώς και στο Ελληνικό πρωτάθλημα (τυχαιο;;; ).
Παίκτες μέτριους προς κακούς που αξίζουν χαβαλεδάκο αλλά όχι πολύ περισσότερα. Παίκτες που μια φορά στις τόσες κάνουνε και μισό καλό ματς. Παίκτες κάποιες φορές φοβισμένους, και κάποιες φορές τυχερούς, σίγουρα όμως όχι και τόσο ... ταλαντούχους. Το αντίθετο ίσως. Παίκτες που τα μυαλά τους φούσκωσαν , και μάλιστα χωρίς λόγο. Την είδανε Πελέδες χωρίς να προλάβουν να...παίξουν ποδόσφαιρο. Τελικά αποκλείονται από μια ομάδα που είναι μία από τα ίδια με μας, και οι παίκτες της μάλλον θα έχουν παρόμοια, αν όχι χειρότερη εξέλιξη από τους δικούς μας.
Τώρα πριν κάποιος ορμήξει να με βρίσει επειδή "έθιξα τα παιδιά" ας σκεφτεί τι λέει και τι σκέφτεται για τους ίδιους ακριβώς παίκτες όταν ... δεν παίζουν στην εθνική.
Νομίζω ότι η Εθνική έχει φτάσει το ζενίθ οποιασδήποτε Ελληνικής ομάδας, εθνικής ή μη , στο ποδόσφαιρο, με την παρουσία της στους 16 του Μουντιάλ.
Εντάξει ουδέποτε υπήρξα οπαδός της εθνικής ομάδας, μου αρκεί μία, αλλά όπως και να έχει μπράβο τους, για μένα έκαναν υπέρβαση δυνατοτήτων και μόνο με την παρουσία τους εκεί.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (02-07-13)
3 πέναλτι(!) και 2 κόκκινες έχει δείξει ο μαύρος! Πόσο καιρό είχε να σφυρίξει ρε;;;![]()
Έλα ρε, παίζει και ο Διαμαντάκος? 92' τώρα δεν το είχα προσέξει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Αν είναι, όχι 3, 13 να σφυρίξει. Δεν βλέπω το παιχνίδι αλλά πολύ κατσαπλιά στάιλ μου μυρίζει.
There is a Dude in town
Ποιος ξέρει? Καμιά Ανγκόλα, κάνα Μπουρούντι...
Ιβοριανός νομίζω ήταν ο ρεφερης.
Όλο φρου φρου και αρώματα ήταν σήμερα...
Ακόμη και μετά το 1-2 προσπαθούσαν να το παίξουν κάτι από Μέσι-Ρονάλντο.Σε εκνεύριζαν που είχαν την εύκολη πάσα αλλά ήθελαν να γίνουν μεσσίες με τσαλίμια.
Ήρθε το τρίτο γκολ και πάρε τις ντρίπλες για το σπίτι να αράξεις με κανα FIFA ή Pro Evolution...
Δεν υπάρχει σωτηρία για τις Εθνικές μας...
Χαρακτηριστική ομάδα Ελλήνων παικτών. Λίγη τεχνική, λίγη ταχύτητα, λίγη εξυπνάδα και ολίγη όρεξη.
πηγανε οι παραλιες και χασανε απο το ουζμπεκισταν...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ποιο κομμωτήριο ή τατουατζίδικο πρέπει να με δει για να με πάρουν στην ομάδα?
περσι παντως η ιδια ομαδα εφτασε τελικο στο ευρωπαϊκο και εχασε απο τους ισπανους. μια χαρα ειναι τα πιτσιρικια με βαση τις συνθηκες και κυριως το ποια χωρα εκπροσωπουν.
δεν μπορω να τους κρινω λες και ειναι η εθνικη βραζιλιας. νομιζω το σωστο ειναι να τους κρινουμε με πολυ χαμηλοτερα κριτιρια. μια χαρα ειναι το να πας στους 16 του κοσμου, μην τρελαθουμε κιολλας.
υπαρχουν και 3-4 παιχτες σε αυτη τη φουρνια που εχουν σοβαρες πιθανοτητες να κανουν μια αξιοπρεπει ευρωπαϊκη καριερα.
απλα παντα υπαρχει μια υπερβολη στις νικες η οποια γυρναει μπουμερανγκ οταν χανεις. κερδισαμε το μεξικο χασαμε απ'το ουζμπεκισταν. that's it που λενε και στο χωριο μου, αλλα το ταμειο ειναι θετικο...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (04-07-13), Du3lisT (13-08-13)
Εμένα πάντως το ποδόσφαιρο των μικρών (σε όλες τις χώρες) μου δείχνει κάθετη πτώση και άσχημα νέα για το μέλλον ποδοσφαίρου και θεάματος. Τους παίκτες της Εθνικής δεν τους είχα δει στο Ευρωπαϊκό, αλλά και στα τέσσερα ματς φέτος ήταν οι παίκτες που γνώρισα και "αγάπησα" από την τεράστια καριέρα που κανουν στους συλλόγους εδώ.
Νew Lazaros! "Με το μαλλί" γατάκια...
![]()
Δύο παστελάκια από Μητρογκόλ στους Αυστριακούς και 0-2...
Παιχταρας
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε ένα κωλόμπαρο ένα βράδυ έπεσα τέζα
Κι είδα τον Λούκι Λουκ στη θύρα την 7
♬.:Γυμνά Καλώδια:.♬
Bookmarks