Για πες πόσους και ποιούς να δούμε αν κάνουμε 11άδα..
Για πες πόσους και ποιούς να δούμε αν κάνουμε 11άδα..
Εντάξει δε λέω 1,2,3,4 παίχτες έχουμε αλλά απότι ξέρω (μια ομάδα)καφενείο δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο με 4 παίχτες!
, , 2004 . , . ' .
' , , .
, .
Και εγώ αυτό του λέω του φίλου αλλά εκείνος σταθερά:μακάρι να χάσουμε!ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ!
differance (28-03-09), IERO (29-03-09), sirkostas (28-03-09), _MinoGavros (28-03-09)
.. . , 1-4 , 15 .
EYXAΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ
ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΩ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΝΝΟΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ!ΑΣ ΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ
IERO (29-03-09)
; , .![]()
kouzoulo (28-03-09)
ΕΓΙΝΕ.![]()
_MinoGavros (28-03-09)
Συγνώμη minogavre....![]()
_MinoGavros (28-03-09)
" ". , . - , , .
Bασικα εμενα με αφηνει αδιαφορο η Ελλαδα για εναν απλουστατο λογο. Το ποδοσφαιρο που παιζει δεν με τραβαει να το παρακολουθησω. Ειμαι Ολυμπιακος και τον Ολυμπιακο τον παρακολουθω και οταν παιζει απαραδεκτη μπαλα και φυσικα γκρινιαζω. Γιατι να το κανω ψυχαναγκαζοντας τον εαυτό μου και με μια ομάδα της οποιας δεν ειμαι οπαδος; Τα περι "εκπροσώπησης" της χώρας τα εχω ξαναπει τα θεωρω μπουρδες στην καλύτερη περίπτωση, ενα αθλημα ειναι και τις "αλλες" ομαδες πλην Ολυμπιακου τις βλεπω απλως για το θέαμα. Τι θέαμα να δώ απο την Εθνική ομάδα; Εδω δεν κατάφερε να δώσει θέαμα οταν πήρε το Ευρωπαϊκο!!!
Οποτε χάσει κερδισει μαλλον χαμπάρι δεν θα πάρω. Ουτε για λογους κακίας ούτε για τιποτα αλλο. Απλα επειδη δε μου αρεσει η μπαλα που παιζει, δεν ασχολουμαι. Για τον ίδιο λογο που δεν θα καθοταν καποιος απο εσας να δει Τουρκμενισταν-Τατζικισταν.
;
Να κατσω να δω στα καλα τους Μαντσεστερ, Ρεαλ, Μπαρτσα , Λιβερπουλ μάλιστα. Να δω μπαλαρα εστω και αν δεν υποστηριζω καμια τους. Αλλα εθνική;;;; Ταμπούρι; Γιατί ρε; Για να αισθανομαι "εθνικά υπερηφανος" αμα κερδισω τους...ανύπαρκτους Ισραηλινους; Ρε αυτοι εκτος απο τον Μπεναγιουν αλλο ποδοσφαιριστη δεν εχουνε βγαλει. Μπαλα παιζουνε με βλήματα πυροβολου στις αλάνες της Γάζας. Και συζηταμε για ματς τώρα;
;
Bookmarks