Τεσπα, εμένα μ' αρεσε για μια ακόμα φορά η Εθνική! Αυτο που με χάλασε ηταν ο κορακας και τα πέναλτυ που δεν έδωσε στη πολύ καλή ομάδα των Κοέν!
Ο Φετφα τρομερός απο την ώρα που πέρασε σ' ελευθερο ρόλο, μπράβο στον Σάντος που το είδε και μακάρι να το δει καποια στιγμη κι ο Βαλβέρδε πως ο Φουστερ ειναι μια ψειρα στις αρχιδότριχες του μικρού και τίποτα παραπάνω!
Νομίζω πως η άμυνα δεν ηταν κακή, αλλα εκτέθηκε απο τη κακή αμυντική λειτουργία των χαφ! 3άδα κέντρου με σύνολο ηλικίας τα...70 χρονια! Και δυστυχώς δεν ερχονται και τίποτα παιχτες της προκοπής από πίσω. Ειδα και τα αμυντικά χαφ της Ελπιδων τ' απόγευμα κι ανοιξε η καρδιά μου!
μα γιατί το λες αυτό;;; πες μου έναν που δεν σου άρεσε (για μανάβης);;;
Ο Σαμαράς ειναι μακράν ο πιο προικισμένος απ' το Θεο Ελληνας ποδοσφαιριστης των τελευταίων ετων. Αλλα απίστευτα λιπόψυχος! Κρίμα το μπόι του, που έλεγε κι ο τίτλος μιας παλιας ταινίας με τον Κωνσταντάρα! Λιγο απο το θρασος του Φετφα να είχε κι ο Ντρογκμπά θα ήταν αναπληρωματικό του στη Τσέλσι!
Το διδυμο Παπ/Παπ στα στόπερ πραγματικά μ' αρέσει πολύ! Οποιος σεντερ φορ τους βρει μπροστα του θα φτύσει αίμα για να δει διχτυα.
και από τους πλαϊνούς τους , κανένας πλάγιος δεν έκοψε έστω μια φορά προσωπικό αντίπαλο
Το επόμενο ματς αργει παρα πολύ, νομίζω ανοιξη με Μάλτα. Οπότε αφήνουμε τους αμπαλλους του Σάντος κι επικεντρωνομστε στη φαντεζί Σούπερ Λίγκα!
Bookmarks