Σελίδα 270 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 70170220230240250260266267268269270271272273274280290300310320370470570 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.381 έως 5.400 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tsounis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αμφιβαλλω σοβαρά αν η πενταδα του πανελ έχει ακουμπησει ποτέ μπαλα.
    Νομίζω ο Θειακός ήταν παίχτης του Φωστήρα.

Οι υπόλοιποι άνετα θα μπορούσαν να διευθύνουν εκπομπή με θέμα την αστροφυσική και τη νανοτεχνολογία. Οσο εχουν ασχοληθεί μ' αυτά, άλλο τόσο έχουν ασχοληθεί και με μπάλλα.

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

ρε μεγάλε , για ποιο λόγο έβαλες τον Σπυρόπουλο και όχι τον Τζαβέλα ;

μήπως να βλέπαμε και τον Μανιάτη δεξί μπακ αντί του βλαμμένου ;

ο Σαμαράς άργησε λίγο αλλά την πήρε πρέφα την δουλειά , πλέον προσέχει που δίνει την μπάλα

και ένα ευχαριστώ στον διαιτητή για τα δύο καραμπινάτα πέναλτι που έπνιξε
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τεσπα, εμένα μ' αρεσε για μια ακόμα φορά η Εθνική! Αυτο που με χάλασε ηταν ο κορακας και τα πέναλτυ που δεν έδωσε στη πολύ καλή ομάδα των Κοέν!

Ο Φετφα τρομερός απο την ώρα που πέρασε σ' ελευθερο ρόλο, μπράβο στον Σάντος που το είδε και μακάρι να το δει καποια στιγμη κι ο Βαλβέρδε πως ο Φουστερ ειναι μια ψειρα στις αρχιδότριχες του μικρού και τίποτα παραπάνω!

Νομίζω πως η άμυνα δεν ηταν κακή, αλλα εκτέθηκε απο τη κακή αμυντική λειτουργία των χαφ! 3άδα κέντρου με σύνολο ηλικίας τα...70 χρονια! Και δυστυχώς δεν ερχονται και τίποτα παιχτες της προκοπής από πίσω. Ειδα και τα αμυντικά χαφ της Ελπιδων τ' απόγευμα κι ανοιξε η καρδιά μου!

Ο Σαμαράς ειναι μακράν ο πιο προικισμένος απ' το Θεο Ελληνας ποδοσφαιριστης των τελευταίων ετων. Αλλα απίστευτα λιπόψυχος! Κρίμα το μπόι του, που έλεγε κι ο τίτλος μιας παλιας ταινίας με τον Κωνσταντάρα! Λιγο απο το θρασος του Φετφα να είχε κι ο Ντρογκμπά θα ήταν αναπληρωματικό του στη Τσέλσι!

Το διδυμο Παπ/Παπ στα στόπερ πραγματικά μ' αρέσει πολύ! Οποιος σεντερ φορ τους βρει μπροστα του θα φτύσει αίμα για να δει διχτυα.

Το επόμενο ματς αργει παρα πολύ, νομίζω ανοιξη με Μάλτα. Οπότε αφήνουμε τους αμπαλλους του Σάντος κι επικεντρωνομστε στη φαντεζί Σούπερ Λίγκα!

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τεσπα, εμένα μ' αρεσε για μια ακόμα φορά η Εθνική! Αυτο που με χάλασε ηταν ο κορακας και τα πέναλτυ που δεν έδωσε στη πολύ καλή ομάδα των Κοέν!

Ο Φετφα τρομερός απο την ώρα που πέρασε σ' ελευθερο ρόλο, μπράβο στον Σάντος που το είδε και μακάρι να το δει καποια στιγμη κι ο Βαλβέρδε πως ο Φουστερ ειναι μια ψειρα στις αρχιδότριχες του μικρού και τίποτα παραπάνω!

Νομίζω πως η άμυνα δεν ηταν κακή, αλλα εκτέθηκε απο τη κακή αμυντική λειτουργία των χαφ! 3άδα κέντρου με σύνολο ηλικίας τα...70 χρονια! Και δυστυχώς δεν ερχονται και τίποτα παιχτες της προκοπής από πίσω. Ειδα και τα αμυντικά χαφ της Ελπιδων τ' απόγευμα κι ανοιξε η καρδιά μου!
    μα γιατί το λες αυτό;;; πες μου έναν που δεν σου άρεσε (για μανάβης);;;

Ο Σαμαράς ειναι μακράν ο πιο προικισμένος απ' το Θεο Ελληνας ποδοσφαιριστης των τελευταίων ετων. Αλλα απίστευτα λιπόψυχος! Κρίμα το μπόι του, που έλεγε κι ο τίτλος μιας παλιας ταινίας με τον Κωνσταντάρα! Λιγο απο το θρασος του Φετφα να είχε κι ο Ντρογκμπά θα ήταν αναπληρωματικό του στη Τσέλσι!

Το διδυμο Παπ/Παπ στα στόπερ πραγματικά μ' αρέσει πολύ! Οποιος σεντερ φορ τους βρει μπροστα του θα φτύσει αίμα για να δει διχτυα.
    και από τους πλαϊνούς τους , κανένας πλάγιος δεν έκοψε έστω μια φορά προσωπικό αντίπαλο

Το επόμενο ματς αργει παρα πολύ, νομίζω ανοιξη με Μάλτα. Οπότε αφήνουμε τους αμπαλλους του Σάντος κι επικεντρωνομστε στη φαντεζί Σούπερ Λίγκα!
    αν δεν βρούμε τουλάχιστον δύο μέσους , αυτή η ομάδα θα πάει άκλαφτη
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Ορέ θες και τα γραφεις αυτά?

Ποιος αποφασισε τι πράγμα?

Ο μονος που αποφασίζει ειναι ο Σάντος και μεγάλη του μαγκιά η χρησιμοποίηση Σαλπιγγίδη,γιατι οι εβραίοι παιζουν ψηλά και ειναι ευάλωτοι σε μπαλλιες στη πλάτη τους. Ιδανικός ειναι ο Σαλπιγγίδης για τετοιο ειδος παιχνιδιού. Και δεν ειδα και κανένα παίχτη που να επαιζε χωρις να το αξίζει, χθες!

Τοσο δύσκολο σας ειναι στη τελική να κατσετε να δείτε ενα ματς της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χωρίς μίζερη διαθεση και καχυποψία?
    Σε λάθος άνθρωπο τα λες. Είμαι από τους λίγους από δω μέσα που υποστηρίζω ανοιχτά την Εθνική και χέστηκα αν αποτελείται από 11 βάζελους, 11 γαύρους ή 11 αρειανούς. Όσο για το όνομα που αναφέρω ψάξε τις δηλώσεις Γκέκα - Αμανατίδη και θα δεις από που προκύπτει. Εκτός και αν εσύ νομίζεις ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο και ότι δεν υπάρχουν κλίκες και διάφορα νοσηρά στην Εθνική Ελλάδος.

Κατά τα άλλα ναι, ο δε-μπορώ-να-κάνω κοντρόλ-ούτε-με-αίτηση Σπυρόπουλος εχθές άξιζε να παίξει αντί του Τζαβέλα, ο βιονικός-σούπερ-ντούπερ Βύντρα έπρεπε να είναι βασικός αντί του Μανιάτη και ο είμαι-πάντα-ξεχασμένος-σε-θέση-offside αλλά άμα λάχει βάζω και κάνα γκολ με το γκώλο Σαλπι-γίδης έπρεπε ντε και καλά να παίξει κορυφή έναντι του Μήτρογλου ή του Σαμαρά. Και ας μην τραυματίζονταν ο Νίνης και θα βλεπες πολύ τον Φετφατζίδη που ήταν ο μόνος που έπαιξε μπάλα χθες. Αν εσύ τώρα αυτό το λες μίζερη διάθεση και καχυποψία, πρόβλημά σου.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Γκεντσογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημούτσος ειναι οι χαφ που έρχονται απο πίσω. Βοηθα Παναγία, δηλαδή!

Τζιώλης, Πρίττας ειναι οι μονο σε καλή ηλικία απο τα χαφ της Εθνικής. Νομίζω πως καποια στιγμή θα πάει κι ο Τοροσίδης εκει.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

ο Τοροσίδης πάει σφαίρα για μέσος , διότι έρχεται το "χάος" . αρκεί να μην παίζει δίπλα του ο Καραγκούνης
    θα παρακαλάμε να γυρίσει καλά ο Τζιώλης

υ.γ. μήπως να πήγαινε στην τριάδα των μέσων κάποιος εκ των Φετφα-Νίνη ;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Και να μαρκάρουν με τα μάτια?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε λάθος άνθρωπο τα λες. Είμαι από τους λίγους από δω μέσα που υποστηρίζω ανοιχτά την Εθνική και χέστηκα αν αποτελείται από 11 βάζελους, 11 γαύρους ή 11 αρειανούς. Όσο για το όνομα που αναφέρω ψάξε τις δηλώσεις Γκέκα - Αμανατίδη και θα δεις από που προκύπτει. Εκτός και αν εσύ νομίζεις ότι ζούμε σε έναν κόσμο όμορφο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο και ότι δεν υπάρχουν κλίκες και διάφορα νοσηρά στην Εθνική Ελλάδος.

Κατά τα άλλα ναι, ο δε-μπορώ-να-κάνω κοντρόλ-ούτε-με-αίτηση Σπυρόπουλος εχθές άξιζε να παίξει αντί του Τζαβέλα, ο βιονικός-σούπερ-ντούπερ Βύντρα έπρεπε να είναι βασικός αντί του Μανιάτη και ο είμαι-πάντα-ξεχασμένος-σε-θέση-offside αλλά άμα λάχει βάζω και κάνα γκολ με το γκώλο Σαλπι-γίδης έπρεπε ντε και καλά να παίξει κορυφή έναντι του Μήτρογλου ή του Σαμαρά. Και ας μην τραυματίζονταν ο Νίνης και θα βλεπες πολύ τον Φετφατζίδη που ήταν ο μόνος που έπαιξε μπάλα χθες. Αν εσύ τώρα αυτό το λες μίζερη διάθεση και καχυποψία, πρόβλημά σου.
    Αν πάει στο βαζελο ο Μανιάτης πχ θα συνεχίζεις να τον θες βασικό στην Εθνική? Ο Σαλπιγγίδης ήταν τελειος για το χθεσινο ματς, σκάλες ανώτερος σε απόδοση του Μήτρογλου που ήταν βασικός μόλις πριν 4 μέρες! Ο Σαμαράς οποτε επαιξε κορυφή ηταν για λύπηση, ακομα κι οι σκωτσέζοι επαψαν να τον δοκιμάζουν πλεον εκεί.

Οι Γκεκηδες κι οι Αμανατιδηδες αμα ήταν μαγκες ας μίλαγαν οσο ήταν βασικούρες στην Εθνική του...Κατσουράνη! Μολις παρκαρίστηκαν στον παγκο απο τον Σάντος, τοτε τους επιασε η κρίση ειλικρίνειας!

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Και να μαρκάρουν με τα μάτια?
    ενώ ο Τροχονόμος , ο Κατρουλής και ο Εσπρέσος .... τσακίζουν κόκκαλα !!!!

σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο ώστε οι μέσοι μας να κουμαντάρουν λίγο την μπάλα , αυτό το χάλι δεν γίνεται να συνεχιστεί
    . ας "θυσιάσουμε" (που δεν είναι θυσία με την καμία) έναν άχρηστο μέσο από τους τρεις για να παίξει μπροστά τους σαν τύποις 10αρι ένας από τους μικρούς (Φέτφα) , δεξιά Σαλπιγγίδης , αριστερά Σαμαράς και εμπρός ο Κάγκουρας

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Σύμφωνοι, άκυρος ο χρόνος των δηλώσεών τους, το έχω πει εξάλλου. Αυτό όμως δεν ακυρώνει την αλήθεια όσον λένε. Ή τουλάχιστον μέρους όσων λένε.

Σύγκριση των φορ σε δυο διαφορετικά παιχνίδια δε μπορεί να γίνει. Άλλη η άμυνα που μας έπαιξε η Λετονία το Σάββατο και άλλη αυτή των Ισραηλινών χθες. Σωστή η επιλογή Σαλπιγγίδη αλλά δεν ξετρελάθηκα και από την απόδοσή του. Τις περισσότερες φορές είναι offside και τα τελειώματά του είναι για κλάματα -άσχετα αν εχθές του έκανε το χατήρι η μπάλα.

Εξακολουθείς βλέπω να θεωρείς ότι βγάζω άχρηστους τους Βυντροσπυρόπουλους επειδή είναι βάζελοι. Εσένα σου κάνουν?

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

παρατήρησε κανένας την φάση στο πρώτο ημίχρονο , κάπου στο αριστερό άκρο της επίθεσης όπου :

ο Σαμαράς με τον Σαλπι-γίδι κάτι λένε , ο Σαλπι-γίδης αφήνει την μπάλα στον Σαμαρά και γυρνάει περπατώντας και αδιάφορος προς την περιοχή ενώ το παιχνίδι παιζόταν;

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενώ ο Τροχονόμος , ο Κατρουλής και ο Εσπρέσος .... τσακίζουν κόκκαλα !!!!

σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο ώστε οι μέσοι μας να κουμαντάρουν λίγο την μπάλα , αυτό το χάλι δεν γίνεται να συνεχιστεί
    . ας "θυσιάσουμε" (που δεν είναι θυσία με την καμία) έναν άχρηστο μέσο από τους τρεις για να παίξει μπροστά τους σαν τύποις 10αρι ένας από τους μικρούς (Φέτφα) , δεξιά Σαλπιγγίδης , αριστερά Σαμαράς και εμπρός ο Κάγκουρας
    Έγραψα πριν από το ματς ότι στα χαφ θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα χθες. Η απουσία των Τζιώλη - Πρίττα αλλά και του Τοροσίδη που μπορεί να παίξει άνετα στο κέντρο μας άφησε γυμνούς αλλά μη νομίζεις ότι άμα ήταν διαθέσιμοι δε θα έπαιζε ο Κατσουράνης βασικός (γιατί άραγε?) Αυτό όμως δε νομιμοποιεί να αχρηστεύσουμε έναν παίχτη σαν τον Φετφατζίδη επειδή απλά και μόνο τα αμυντικά μας χαφ είναι για τα μπάζα.

ΘΡΥΛΟΣ Uber Alles Το avatar του χρήστη smageo

Περιοχή
    Αlways somewhere
    Thanks
    4.141
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.207 φορές σε 2.927 μηνύματα
    Ignore User

....

......
    Θα σταθω μονο σε αυτο απο το ποστ σου ...

Να σε ρωτησω λοιπον κατι βρε Κωστα και αν θες μου απαντας γιατι με μπερδεψες λιγακι ....

Ειχες γραψει στις 29/9

Δεν ειδα και καμια περιεργη εμμονή ως τωρα. Το οτι εκρινε οτι ο Φουστερ ειναι πιο χρήσιμος απο τον Μέσι της Τερψιθέας σε ρόλο μεσοεπιθετικού δεν μπορει να χαρακτηριστεί αλχημεία ή εμμονή. Το να θεωρεί οτι ο εν λόγω Μέσι μπορεί ν' αποδώσει καλύτερα στα ακρα, επισης δε με ξενίζει. Προπονητής ειναι, τους βλέπει και τους ξέρει καλύτερα απο τον Χριστόγλου και το κάθε καραγκιόζη.
    Και γραφεις σημερα για τη θεση του Φουστερ και του Φετφα στον Ολυμπιακο.
    Αν εξαιρεσω το λογο πως οι δυο παιχτες "υπαρχουν" στο γηπεδο για διαφορετικους λογους (ο μεν Φουστερ γιατι πιεζει ψηλα την αντιπαλη αμυνα, μαρκαρει και βγαζει την ομαδα στην επιθεση με τις καθετες πασες του, ο δε Φετφα δεν μπορει να παιξει με πλατη στο τερμα και εχει μεγαλυτερη εφεση με την μπαλα κατω και στο ενας εναντιον ενος (για κεφαλια δεν κανω λογο)) δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η διαφορα στην κριση σου?

Σε γενικες γραμμες δεν διαφωνω οτι ο Φετφα ηταν πολυ καλος και ελπιζω σε αναλογη συνεχεια και στον Ολυμπιακο και στην Εθνικη.
    Δειχνει να δουλευει με τα ματια χαμηλα και να μην επηρεαζεται απο τους διθυραμβους που γραφουμε γι αυτον.
    Μακαρι το παιδι απο το next big thing να γινει ο μεγαλυτερος Ελληνας ποδοσφαιριστης που βγηκε απο την ακαδημια μας.
    Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Γκεντσογλου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημούτσος ειναι οι χαφ που έρχονται απο πίσω. Βοηθα Παναγία, δηλαδή!

Τζιώλης, Πρίττας ειναι οι μονο σε καλή ηλικία απο τα χαφ της Εθνικής. Νομίζω πως καποια στιγμή θα πάει κι ο Τοροσίδης εκει.
    Νομίζω οτι ο Μανιάτης θα μπει ως αμ. χαφ,στη θέση που παίζει πλέον στον Πανιώνιο.. όπως τουλάχιστον είπε ο Αλέξης Σπυρόπουλος που αποφάσισε να μας το παίξει οπαδός του Πανιωνίου

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Σύμφωνοι, άκυρος ο χρόνος των δηλώσεών τους, το έχω πει εξάλλου. Αυτό όμως δεν ακυρώνει την αλήθεια όσον λένε. Ή τουλάχιστον μέρους όσων λένε.

Σύγκριση των φορ σε δυο διαφορετικά παιχνίδια δε μπορεί να γίνει. Άλλη η άμυνα που μας έπαιξε η Λετονία το Σάββατο και άλλη αυτή των Ισραηλινών χθες. Σωστή η επιλογή Σαλπιγγίδη αλλά δεν ξετρελάθηκα και από την απόδοσή του. Τις περισσότερες φορές είναι offside και τα τελειώματά του είναι για κλάματα -άσχετα αν εχθές του έκανε το χατήρι η μπάλα.

Εξακολουθείς βλέπω να θεωρείς ότι βγάζω άχρηστους τους Βυντροσπυρόπουλους επειδή είναι βάζελοι. Εσένα σου κάνουν?
    Ποια αληθεια μωρε Κοσμά?

Ξέρεις τι θα ήταν αληθεια?

Να δηλωσει ο Γκεκας "ειμαι φορ της πλάκας, μονο γκολ στις μολδαβίες και στα λουξεμβούργα βάζω! Αλλά για καποιο ανεξήγητο λογο και γιατί κι οι αλλοι φορ δεν ειναι καλύτεροι ειχα καπαρωμενη θεση στην 11άδα! Ε, τωρα που η Εθνική εχει καλύτερο φορ απο μενα, τον Μήτρογλου, δεν γουστάρω να καθομαι στον παγκο κι αποχωρω"! ΑΥΤΗ θα ήταν αντρικεια κι ειλικρινής δήλωση!

Ειδικά αυτον, στον Γκέκα αναφέρομαι, που τον πείραξε ο Κατσουράνης? Τον χάλαγε που ηταν βασικούρα στην Εθνική ενω στη Πόρτσμουθ ουτε στην αποστολή δεν τον επαιρναν?

Ο Βύντρα κι ο Σπυρόπουλος μια χαρά μου κανουν για παιχτες της Εθνικής. Ο πρωτος αλλωστε αναπληρωματικός ειναι και -για μένα- καλύτερος του Μανιάτη! Ο δευτερος ειναι πανω κατω στα ιδια με Τζαβελλα. Αν ξερεις καποιον καλύτερο Ελληνα αριστερό μπακ που κακώς δεν καλείται στη θεση του στην Εθνική, πες μου να τον μάθω κι εγώ.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Έγραψα πριν από το ματς ότι στα χαφ θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα χθες. Η απουσία των Τζιώλη - Πρίττα αλλά και του Τοροσίδη που μπορεί να παίξει άνετα στο κέντρο μας άφησε γυμνούς αλλά μη νομίζεις ότι άμα ήταν διαθέσιμοι δε θα έπαιζε ο Κατσουράνης βασικός (γιατί άραγε?) Αυτό όμως δε νομιμοποιεί να αχρηστεύσουμε έναν παίχτη σαν τον Φετφατζίδη επειδή απλά και μόνο τα αμυντικά μας χαφ είναι για τα μπάζα.

μα δεν λέω να τον βάλεις δίπλα στον Κατσουράνη (που προς θεού ,δεν βγαίνει από την 11αδα για τα επόμενα 625 χρόνια) αλλά μπροστά του σαν 10αρι
    δηλαδή τα χαφ δεν θα είναι και τα τρία σε μια ευθεία αλλά 2+1 . πάλι την ίδια δουλειά που έκανε και εχτές θα κάνει ο μικρός

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Α, ζητάς να αλλάξει σύστημα ο Σάντος? Εντάξει τότε αλλά το θεωρώ δύσκολο.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Το εγκώμιο του Γιάννη Φετφατζίδη έπλεξε με δηλώσεις του ο Κώστας Κατσουράνης

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

προς το παρον μου αρεσει πολυ περισσοτερο η εθνικη του σαντος απο αυτη του ρεχαγκελ.

κατα τα αλλα πολυ καλη η κινηση του σαντος να βαλει τον σαλπιγκιδη στη θεση του μητρογλου. στο πρωτο ημιχρονο τους εφυγε τουλαχιστον 4-5 φορες στην πλατη και ας ηταν τις 2 φορες οφσαΪτ. σαν προπονηικη κινηση αποδειχτηκε σωστη οχι επειδη ο μπουγατσας εβαλε ενα κωλοφαρδο γκολ, αλλα επειδη φανηκε οτι εβαλε τον παιχτη που μπορουσε να εκμεταλευτει το μειονεκτημα του αντιπαλου.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Σελίδα 270 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 70170220230240250260266267268269270271272273274280290300310320370470570 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές