Είσαι της άποψης, αλλά η άποψη δεν είναι με εσένα. Οι περισσότεροι παίκτες που μπορούν να υπηρετήσουν αυτό το πλάνο που λες και στις ομάδες τους αναπληρωματικοί είναι και με το σπαθί τους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βέβαια άλλο Εθνική και άλλο οι ομάδες. Στην πρώτη δεν κάνεις μεταγραφές, έχεις μία δεξαμενή 30-40 παικτών και διαλέγεις τους 20 ανάλογα με το τι θες να παίξεις. Ε, σε αυτούς του 30-40 είναι και 10 που και παίζουν στο εξωτερικό και έχουν και μία άλφα σχέση με την μπάλα.
Με αυτούς τους παίκτες που του διαλέγουν θα πορευτεί έτσι κι αλλιώς. Για να κάνει κάπως αξιοπρεπή ομάδα τα λιμά ταμάμ είναι ο Γιοβάνοβιτς
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (17-06-24)
Έχεις εσύ κάπου κοντά σε επίπεδο παίκτες με την Ελβετία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Αυστρία, την Αλβανία και να μην μετράω άλλους; Μιά χαρά μπάλα παίζουν αρκετές εθνικές και δεν κάνουν τον Αστέρα Τρίπολης, κρεμασμένοι σαν τους πιθήκους από τα δοκάρια όταν έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν και να μην μπορούν να κάνουν ούτε κοντρόλ όταν κυνηγάνε το σκορ.
Ήταν δύσκολο να συνυπάρξουν αυτές οι έννοιες ακόμα και όταν η ταχυδύναμη ήταν πολυτέλεια...
θυμαμαι παλια πιτσιρικας μαζευοματαν να παιξουμε σε κανα παρκο και τα κωλοπαιδα οι εγγλεζοι μας λεγανε "Oh Greek Footballers ! " και γελαγανε οι μαλακες..
δεν τους χαλασε η τσιμπουκα που δωσαμε στην Αστον Βιλλα
(βεβαια ενταξει , μιλαμε για το 1997-98 που οτι εξαγωγη καναμε ποδοσφαιρικα ηταν ζαγορακης, νταμπιζας κλπ, με μονη εξαιρεση τον Γεωργατο που ειχε παει στην Ιντερ και τον μαμουζελο να μας σπαει τα αρχιδια καθε αγωνιστικη "εκπληκτικη πασα του Γεωργατου στον Ροναλντο κλπ κλπ )
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν με νοιάζει τι έχουν ατομικά, ωραία μπάλα ελάχιστοι παίζουν. Και η Αγγλία έχει τις καλύτερες μονάδες του πλανήτη αλλά παίρνει τα παπάρια μου και η Ελλάδα έχει 1 Euro. Αλλά και για να απαντήσω συγκεκριμένα, είναι μεγάλη παπάτζα ότι είναι χειρότερη η Εθνική από κάτι Πολωνίες και τ' αρχίδια μας κουνιόνται. Τρένο πήγε σε 2 διοργανώσεις και έχασε μόνο από Γαλλία, Ολλανδία και από τη Γεωργία στα πέναλτι, γιατί αυτοί είχαν κρεμαστεί στα δοκάρια.
Όταν παίζεις στη τέταρτη και την τρίτη κατηγορία της Ευρώπης λογικό είναι να περιμένεις να προκριθείς από το παράθυρο του nations league και να κάνεις την ομαδάρα στην Γεωργία... Ρε μπάλα δεν ακουμπάς όταν παίζεις με Ολλανδίες και Γαλλίες - δεν το έχεις προσέξει;
Δεν έχει σημασία τί νομίζει κανένας. Για να παίξεις κατοχές και επιθέσεις, θέλεις ταλέντο και δουλειά και στην κωλοτρυπίδα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, όποιος έχει ταλέντο δεν δουλεύει και ακόμα καλύτερα όποιος δεν έχει ταλέντο, μπορεί εξ ίσου να μην δουλεύει πλέον.
Για εσένα ήταν το παιχνίδι της χρονιάς και για αυτούς μία αγγαρεία και ακούσανε τα μύρια - όσα για την εικόνα τους, ενώ τα καθυστερημένα της διοργάνωσης μαζεύουν μπράβο για την προσπάθεια. Η Γαλλία όταν ήθελε να βάλει γκολ εδώ, έβαλε. Σημασία έχει ποιός παίρνει τα εισιτήρια (γιατί αυτοί και περνάνε με περίπατο και πάνε μέχρι τετράδα μετά) και την κρεμασμένη Γεωργία από τα δοκάρια, δύο ευκαιρίες της έκανες σε 120 λεπτά και είναι όσο πιο κοντά έχεις βρεθεί σε τελική φάση τα τελευταία 12 χρόνια.
Οπότε ξεφόρτωσε εσύ έπαρση από το τί έχουν οι άλλοι, γιατί αποδεδειγμένα εσύ δεν έχεις τίποτα ώστε να περιμένεις η Εθνική σου να παίξει κάτι άλλο εκτός από κλεφτοπόλεμο.
Κεφτεδοπολεμος στα στενα εξω απτο Βαλτετσι
Edit: συγνωμη κλεφτοπολεμος ηθελα.να γραψω
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Καμία έπαρση, άξιζε να είναι στο Euro και ήταν αρκετά καλύτερη ομάδα από πολλές που είναι εκεί, ειδικά τη Γεωργία που θα κάνει τον σάκο του μποξ. Τώρα αν έχουμε ως επιχείρημα ότι μας πέρασε περίπατο η Γαλλία που είναι το μεγαλύτερο φαβορί για κατάκτηση, ε συγχαρητήρια. Έχεις δίκιο. Κρίνε μια 2ετή παρουσία από αυτό ή το ότι δεν κατάφερες να βάλεις γκολ στους κατσαπλιάδες Γεωργιανούς.
Να μπορουσαμε να παρουμε αυτον τον Κβαρατσχελια ρε πουστη μου να πεσουν τα τσιμεντα
Και κάτι που ξέχασα πάνω σ' αυτό: 4/5 της άμυνάς σου έπαιζε ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ και ο 5ος στη Σέριε Α. Αλλά ναι, δίκιο έχεις και σ' αυτό, πού να τους βρούμε εμείς τους παίκτες επιπέδου.
Είχε ακουστεί για Ολυμπιακό όταν μας είχε κάνει πουτάνα σε προηγούμενα προκριματικά με την Εθνική.
Κάπου έχει και μία λογική η προκριματική φάση: Δεν έβαλες γκολ στη Γεωργία του βασικού Σεγκέλια και θα πας να σταθείς πού;;;
Μέχρι τώρα καλά λέγαμε και για την ΕΠΟ, αλλά Έλληνα παίκτη να μην είναι αμυντικός και να αντέξει σε ομάδες έξω έχει να υπάρξει από τον Καραγκούνη. Όλοι οι άλλοι, μέχρι την Πολωνία και την Τουρκία αντέχουν και ακόμα και από εκεί, γυρνάνε πίσω όπως - όπως. Αυτό, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, δεν μπορεί να το διορθώσει και όποιος πήγε να το κάνει, τον έγραψε η ιστορία.
Μόνο ο Μαυροπάνος λόγω πρόσφατης μεταγραφής βασικός στο μεταξύ - του χρόνου θα δούμε (η πρώην ομάδα του από τα μπαράζ παραμονής πριν τον δώσει, βρέθηκε στην τετράδα)... Όλοι οι άλλοι, θεατές και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.
Ναι - θα είχαν οι Γεωργιανοί τέτοιο τεφαρίκι και ο πρώτος που θα το μάθαινε, εσύ θα ήσανε, όχι οι Ρώσοι...
Bookmarks