Έλα εντάξει τώρα. Και η υπομονη έχει τα ορια της. Ο τύπος έχει έρθει να τρολάρει.
ολλανδος τουριστας βαλε την μπαλα στο bbq να μυρισεις λιγο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έλα εντάξει τώρα. Και η υπομονη έχει τα ορια της. Ο τύπος έχει έρθει να τρολάρει.
flessanto (16-10-20)
Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης
Τι ειναι αυτα ρε ηλιθιε Ολλανδέ?
drizzt (14-10-20)
captain-cook (15-10-20), estai (14-10-20), flessanto (16-10-20), Josimar (14-10-20)
Φορτουνη μαλακα ξεφτιλισε τους και φυγε αποψε.
panahs7 (15-10-20)
Ότι και να προτείνετε εσείς, σημασία έχει ποιους παίκτες θέλουν να σπρώξουν οι εξυγιαντές και ο φαν τ' μάνατζερ.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ε μάλλον του Κοσόβου
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (15-10-20)
drizzt (15-10-20)
estai (15-10-20)
Επίσης με εκνευρίζει αφάνταστα που σήμερα οι αρδ θέλουν να μας πείσουν πως είναι κατόρθωμα που κάναμε ευκαιρίες και 7 τελικές στο πρώτο ημίχρονο με το Κόσοβο.
Γουάου.
Σχετικά με την Μπαρτσελιώμα του John van 't Sleep, ο Σαμπράκος ήταν πάντα τόσο μαλάκας ή ανέβηκε λέβελς με τα χρόνια; Το τι παπαριές γράφει σε κάθε άρθρο του που άνοιξα τελευταία με εντυπωσιάζει. Ξαναέκανε ομάδα την Εθνική γράφει. Μάλιστα.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
flessanto (16-10-20)
Οταν τ'αντερο έχει να δει λίγδα από τότε που η Ελισάβετ είχε περίοδο, τύπε, το οποιοδήποτε γλείψιμο αποκτά διαστάσεις επιβίωσης... τι να κάμει και ο Σαμπράκος... γλείφει κάργα τα γραμμένα παπάρια...
There is a Dude in town
Josimar (15-10-20)
Αμα μαζέψεις όλους τους παίκτες που η φιλοδοξία τους εξαντλείται στο να παίζουν στους 3ο-4ους στο πρωτάθλημα του γραμμένου και σε μικρομεσαίες ομάδες του βελγίου και της ολλανδίας, σίγουρα φτιάχνεις ομάδα, που να βρουν εγωισμό.
Josimar (15-10-20)
Βρε και τον Κριστιάνο με τον Μέσι να είχε αυτός, με 45 κλήσεις σε 2 μήνες και να χουν παίξει τα 2/3 απ' αυτούς, ομάδα δεν κάνεις αν δεν χτίσεις κορμό. 3-4 γελοία ανθρωπάκια ασελγούν ποδοσφαιρικά και οικονομικά πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια.
Καλώς ή κακώς, παρακολουθώ την εθνική από τις αρχές της δεκαετίας του '80. Μπορεί να μην κατάφερνε μεγάλα πράγματα, όπως προκρίσεις σε μουντιάλ και euro - πόσο μάλλον την κατάκτηση αυτού που ακολούθησε, πάντα - μα πάντα όμως - τα καφενεία τύπου Κοσόβου τα καθάριζε σαν αυγά. Και σχεδόν πάντα οι παίχτες που καλούνταν και αγωνίζονταν ήταν οι κατά τεκμήριο καλύτεροι παίχτες που υπήρχαν διαθέσιμοι.
Με τον μ@λάκα που έχουμε τώρα έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Τους μισούς παίχτες που αγωνίζονται δεν τους ξέρει καν η μάνα τους. Οι εμφανίσεις (όχι οι φανέλες), τραγικές. Και από αποτελέσματα, σκατά. Τι διάολο, είναι ικανοποιημένοι εκεί στην ΕΠΟ με αυτά που βλέπουν ή είναι τυφλοί?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Γκρινιαζετε οτι δεν εχει φτιαξει κορμο...
Ιδια 11αδα δεν εβαλε σε δυο σερι παοχνιδια;
Ουτε αυτο σας αρεσει;
Αχαριστοι...
flessanto (16-10-20)
MALAKAS MALAKAS MALAKAS
Bookmarks