Δυστυχώς έπεσα θύμα των ΑΡΔ και έβαλα να δω το δεύτερο ημίχρονο. Αυτή είναι η ομάδα που ετοιμάζεται να φέρει επιτυχίες;
Τρίτη πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν.
Τηρουμένων των αναλογιών, ναι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δυστυχώς έπεσα θύμα των ΑΡΔ και έβαλα να δω το δεύτερο ημίχρονο. Αυτή είναι η ομάδα που ετοιμάζεται να φέρει επιτυχίες;
Τρίτη πάσα δεν μπορούν να αλλάξουν.
drizzt (18-11-20)
Απάντησα στο αν αξίζει κάτι. Αυτό το κάτι είναι η 1η θέση, άσχετα αν θα την πάρει τελικά ή όχι. Σε 2 παιχνίδια έπαιξαν ταμπούρι να κρατήσουν το μηδέν, απέναντι στον Μπακασέτα και τον Παυλίδη, όχι και καλύτεροι, μην τρελαθούμε.
Επόμενη αλλαγή Φούντας στη θέση του Βλαχοδήμου και τέρμα ο Χατζηδιάκος.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Μόλις έπαιξα 1 ευρώ νίκη πήραμε κόκκινη.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (18-11-20)
Ο άλλος βγάζει αριστερό μπακ να βάλει αριστερό μπακ!!! Ρε είναι βλαμμένα τα άτομα.
Το μόνο καλό είναι που θα φύγει ο μπούφος.
drizzt (18-11-20)
Τρατζικ. Μόνο αν διώξει και τους μασούρα, φορτούνη και μπουχαλάκη θα φτιάξει η Εθνική.
drizzt (18-11-20)
Σήμερα μάθαμε από τον σπικερ ότι ο προπονητής μας ονομάζεται Φαν ντε Σκιπ. Εύχομαι και Φαν ντε Dixan. Xaxxa
Ανησυχητικό ότι οι αλλαγές δε βοηθησαν καθόλου.
Rena (19-11-20)
Αυτός δε φεύγει και αυτοί που τον φέρανε, δε θα τον διώξουν: Μέχρι και το Τζόλη με τον Μιχαηλίδη, με 6 μήνες καριέρα και κανένα επίτευγμα καλεί και διώχνεις εσύ τέτοια καμαριέρα;;;
Αυτή τη συζήτηση ΑΝ θυμάσαι την ξεκινήσαμε από το ημίχρονο, μέσες - άκρες. Άφησε που έλεγα ότι θα πάρουμε το μακρύτερο από πιο νωρίς.
0-0 ήρθαν και τα δύο μεταξύ μας: Αυτοί γιατί έχουν 8 γκολ και εμείς 6;
Τα λέγαμε πως τούτος είναι πολύ χειρότερος από τον σκιμπε αλλά όπως λέει και ο Νίκος έχει το χάρισμα να καταφέρνει και τα δικά του μανατζεριλικια και τα θελήματα των ηγετών.
Αυτό που με κούρασε με δαυτον ήταν οι αρδ που κανουν ότι και με το μπασκετικό βαζελο και προσπαθούν να μας πείσουν πως είμαστε αομματοι που δεν είδαμε τίποτα ενθαρρυντικό από την Εθνική του φαν τ' σχιπ.
Bookmarks