Παιδιά να είμαστε προσγειωμένοι όμως.. Ουκρανία είναι αυτη με πάρα πολυ δυνατό κέντρο και ένα επιθετικό άστα να πάνε...
ευχαριστω redhacker...αντε να δουμε τι θα γινει και αυριο...μακαρι ρε γαμωτο να παμε μουντιαλ...δεν με νιαζοει τι θα κανουμε αρκει το καλοκαιρακι να βλεπω την εθνικαρα μας...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Παιδιά να είμαστε προσγειωμένοι όμως.. Ουκρανία είναι αυτη με πάρα πολυ δυνατό κέντρο και ένα επιθετικό άστα να πάνε...
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
αυτο λεμε αφου δεν πειραμε αποτελεσμα εδω μεσα θα ειναι δυσκολα τα πραγματα εξω...θα δουμε θα δουμε...πιστευω θα περασουμε...
Eλλάδα, γ@μα
την Ουκρανή πουτάν@
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα ρε,το διαβασα και ανατριχιασα.Διαπιστωσαν Ουκρανοι επιστημονες απο τις περιπτωσεις των ασθενων στην χωρα,οτι ο ιος της γριπης μεταλασσεται στον ιο της πανωλης????!!!!
*****8.23*****
εδώ και καιρό λένε η πλειοψηφία από τα θύματα στην ουκρανία είναι από "κάποιο άλλο αίτιο" και όχι από την γρίπη . επιβεβαιωμένα από γρίπη είναι 10κατι άτομα . ίσως τώρα , να μίλησε κάποιος
ο ορίτζιναλ ιός (αυτός που έβγαλαν από το εργαστήριο) , ο ιος της γρίπης της ισπανίας ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]) είχε σχεδόν εξαληφθεί από το φυσικό περιβάλλον. αυτός ο ιος που κυκλοφορεί τώρα είναι κομμάτι του αρχικού ιού. τον έβγαλαν στην πιάτσα αφού προφανώς τον είχαν τροποποιήσει πρώτα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
όχι αλλά για ρίχτα !
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
*****8.23*****
ιος της λυσσας ;;;;;;;; τι λες τώρα ;;;; λυσσάρες ξεσαλώστε !!!!!!!!!!!
θα το δώ !
Πλακα πλακα,μια χαρα θα ηταν ενα "28 μερες μετα" στην Παιανια.Να ψηλωσουν λιγο τις μαντρες,να κλειδωθουν μεσα,να ησυχασουμε.Παρατηρωντας και τον Καραγκουνη,εχω ξεκαθαρη την εικονα στο μυαλο μου,για το πως θα ξεκινουσε η ιστορια.
*****8.23*****
quote=DaRkSaGa79;523632]Πλακα πλακα,μια χαρα θα ηταν ενα "28 μερες μετα" στην Παιανια.Να ψηλωσουν λιγο τις μαντρες,να κλειδωθουν μεσα,να ησυχασουμε.Παρατηρωντας και τον Καραγκουνη,εχω ξεκαθαρη την εικονα στο μυαλο μου,για το πως θα ξεκινουσε η ιστορια.[/quote]
![]()
δεν το βρίσκω για κατέβασμα! το έχει κανείς?
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
παμε μορι εθνικαρα σημερα...παμε μουντιαλ να γουσταρουμε...αμα δεν φαμε πανω απο δυο σημερα εχουμε ελπιδες...
εγω θα ειμαι απολυτος.να αποκλειστει αυτο το συνωθυλευμα για να τελειωνουμε απο τα καραγκιοζιλικια και τα μανατζεριλικια του γερμανου.παικτες υπαρχουν,βασεις υπαρχουν οποτε το σημερινο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ματσακι το βλεπω σαν μια νεα αρχη![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
ελα μωρη καραγκουνα!!! παρτους τα σκαλπ!!!![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
panty (18-11-09)
χαχαχαχχαχαχ....ρε τον καραβουτα με τον αερα πευτει..και τωρα διαβασα και λεει θα εχει πολλα μποφορ στην ουκρανια...ωραια με πεναλτι θα το βαλουμε...
panty (18-11-09)
Bookmarks