Αρχική Δημοσίευση από
Red Pirate
Βελτιωμενη η εθνικη σημερα και αρκετα καλη εμφανιση απο τα νεα παιδια και ειδικοτερα απο τον Τοροσιδη.Η Μαλτα εκτος απο το παθος και την πολυ τρεχαλα τον παικτων της ηταν κατα την γνωμη μου ενας μετριος αντιπαλος.Νομιζω οτι ειναι καλυτερη σαν ομαδα απο κατι αλλες πιτσαριες,τυπου Λουξεμβουργου,νησων φεροε,ανδορας κ.λ.π.Η αρχη για αλλαγες απο οτι φαινετε εγινε σημερα με την ενδεκαδα που παρεταξε ο Οττο.Εγω επιμενω στην κληση εστω και για δοκιμη ορισμενων {ξεχασμενων} απο τον Ρεχαγκελ παικτων οπως του Ελευθεροπουλου που εχει κανει μια πολυ καλη χρονια με την Ασκολι παραγκωνιζοντας τον αλλοτε πολυ μεγαλο τερματοφυλακα Παλιουκα.Επισης ο Ταυλαριδης εχει κανει αρκετα καλα παιχνιδια με την Λιλ,στην Γαλλια και δεν νομιζο οτι Δελλας,Καψης και Ανατολακης στα τριανταφευγα τους και οι τρεις εχουν πολλα ψωμια ακομα σε αντιθεση με τον Ταυλαριδη που και πιο νεος ειναι και σε πολυ καλυτερο πρωταθλημα παιζει βασικος με την ομαδα του.Κατα την αποψη μου οι παικτες που πρεπει να καλουνται στην εθνικη αυτη την στιγμη ειναι οι εξης, για την θεση του τερματοφυλακα Ελευθεροπουλος,Χαλκιας, αμυνα Τοροσιδης,Βυντρα,Σειταριδης,Κυριακος,Αντζας,Πατσατ ζογλου{οταν αποθεραπευτει με το καλο},Ταυλαριδης και ισως καποιος παικτης απο την ελπιδων.Για την μεσαια γραμη ,Κατσουρανης, Καραγκουνης,Γιαννακοπουλος,Σαλπιγγιδης,Αμανατιδης, και για επιθεση Γκεκας,Σαμαρας,Παπαδοπουλος.Επισης στα υποψιν θα ειχα τον Σπυροπουλο του Πανιωνιου για αριστερο μπακ και Α.Παπαδοπουλο του Αρη για την αμυνα.Το προβλημα το εχουμε στο κεντρο γιατι απλουστατα δεν υπαρχει καποιος παικτης απο το ελληνικο πρωταθλημα να κανει την διαφορα και αναγκαστικα ο ρεχαγκελ την βγαζει με τον Μπασινα. Πρεπει να δουμε και τι θα γινει με το θεμα Καστιγιο που για την εθνικη θα ηταν μια εξαιρετικη λυση και προσθηκη ποιοτητας.Επισης οι πιτσιρικαδες του ακατανομαστου {εδω ζηλευω λιγο} ειναι παικτες με μελλον και οσο και αν δεν μας αρεσει η πραγματικοτητα { και η ανικανοτητα του Ολυμπιακου στις ακαδημιες} ο βαζελος θα εχει στην εθνικη στο μελλον 5-6 παικτες σταθερα συμπεριλαμβανομενου και του Νινη.
Bookmarks