Βασικά παίζουν 2 παίχτες που είναι εξέδρα,ο Γκέκας και ο Σεϊταρίδης,....ένας λείπει για να πάρουμε το παιχνίδι,ένας που είχε δηλώσει μπαναθιναικαρα από κούνια,και οι κωλοφυλαδες τον είχαν στα καλύτερα ταλέντα,ο Ελίνι Δημούτσος.
Να χαιρόμαστε την εθνική συνταξιούχων. Συνταξιούχος προπονητής, συνταξιούχοι παίχτες. Γι' αυτό κατάντησε να την στηρίζουν μόνο συνταξιούχοι φίλαθλοι...
Βασικά παίζουν 2 παίχτες που είναι εξέδρα,ο Γκέκας και ο Σεϊταρίδης,....ένας λείπει για να πάρουμε το παιχνίδι,ένας που είχε δηλώσει μπαναθιναικαρα από κούνια,και οι κωλοφυλαδες τον είχαν στα καλύτερα ταλέντα,ο Ελίνι Δημούτσος.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Διαβάζοντας το πόστ σου, μου ήρθε μια τρελή ιδέα στο κεφάλι!! Πως θα σας φαινόταν αν επιτρεπόταν να έχει κάθε προπονητής μια συσκευή μαζί του στον πάγκο με κάποιο λογισμικό στυλ msn πχ; Έτσι, θα είχε χιλιάδες "βοηθούς" από γήπεδο και τηλεοράσεις με διαφορετικές ματιές.. Πλάκα πλάκα, αυτή η "εισαγωγή" της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο θα έκανε καλύτερους τους προπονητές και τους παίκτες..
Πωπω, κάτι βαρύ θα έφαγα για βράδυ..![]()
Galletti97 (11-10-09)
Να φέρω και ένα παράδειγμα;;
.
.
.
.
.
Ο ZouPan λέει: Ότο! Βγάλε τον Χαριστέα! Δεν τραβάει το παλικάρι!! Άντε βγάλε τον άσχετο να τελειώνουμε!!
Ο Ότο Ρεχάγκελ λέει: .............
Ο Ότο Ρεχάγκελ σας έκανε φραγή και δεν μπορείτε πλέον να στέλνετε μηνύματα..![]()
Galletti97 (11-10-09)
Ωχ,ένα πέναλτι που μας έδωσε.
tchalk85 (11-10-09)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Πάμε ρε μπούστημ γερά!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πόσα πρέπει να βάλει ρε Σωκράτη;;; Άντε φωνάζει ο άνθρωπος!!!![]()
Zoupan,μήπως είσαι μάνατζερ του Γκέκα;![]()
Ευτυχως ειναι κι ο Γκέκας. Αλλα με τετοιους αμυντικους, ποτε δε ξερεις. Και μεσα στο κακο χάλι της αμυνας και το δικο μας παλουκάρι. Απεριγραπτος κι αυτος. Και δεν ειναι δικαιολογια οτι παιζει αριστερα, εχει κανει πολυ καλυτερα παιχνιδια απο κει.
Ναι! Και πρέπει να έρθει το παιδί.. δηλαδή εσένα σε χαλάει; Απ' το να επενδύσουμε στον τεράστιο -δεν αμφιβάλω- πλην άστατο χαρακτήρα Αντριάνο, ή σε κάποιο "ταλέντο" πάλι εκ Βραζιλίας, καλύτερα παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο! Και τον Ιανουάριο, ψάχνωντας για φορ, ο παγκίτης Γκέκας είναι ο καταλληλότερος.. Αλλά ξέχασα, εμείς ψάχνουμε γερό και ψηλό κορμί για να παίρνει κεφαλιές.. Άσχετο αν ο Γκέκας έχει 2/3 με κεφάλι σήμερα.. Τέλος πάντων, προσωπική ευχή και επιθυμία είναι.. Όποιος θέλει την ακούει, όποιος δεν θέλει την προσπερνά..![]()
Πολύ όμορφο γκολ από τον Σαμαρά.
Τι έβαλε ρε το άτομο;;;;;
Άντε μπας και ηρεμήσει κι ο Σωτηρακόπουλος! Κάθε φορά που έκαναν επίθεση οι Λετονοί, με τι αγωνία έλεγε αυτό το "Κάποιος να διώξει μακριά τώρα!"Λες και παίζουμε με την Βραζιλία!
![]()
Άντε γειαΠάμε για τα μπαράζ
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
paraskdi (10-10-09)
Bookmarks