Σελίδα 168 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 68118128138148158164165166167168169170171172178188198208218268368468568 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.341 έως 3.360 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εκπλήξεις Οτο στην 11άδα

Ματς και χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα για τον Οτο Ρεχάγκελ είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Για άλλη μια φορά, ο γερμανός εκλέκτορας θα παρατάξει την εθνική μας ομάδα με πρόσωπα έκπληξη στο αποψινό (14/10, 21:00GR) παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, στο οποίο με νίκη θα σφραγιστεί η συμμετοχή μας στα μπαράζ του Νοεμβρίου.

Με 7 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Λετονία θα παρατάξει την Εθνική ο Ρεχάγκελ απέναντι στο Λουξεμβούργο

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες του στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, όπου διαμένει η εθνική την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα απέναντι στο Λουξεμβούργο στο ΟΑΚΑ.
    Σε αυτή θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με εκείνη κόντρα στην Λετονία το περασμένο Σάββατο (10/10) στο ίδιο γήπεδο. Σε αυτό, βέβαια βοήθησαν και οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ρεχάγκελ. Δεν είναι, όμως μόνο αυτός ο λόγος...
    Εκτός 11άδας Κατσουράνης, Τζόρβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τζιόλης
    Η πιο σημαντική απουσία παίκτη από την ενδεκάδα, δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι αυτή του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μετά από πολύ καιρό, θα καθίσει στον πάγκο. Ενδεχομένως να... πληρώνει κατά κάποιο τρόπο και τις επικριτικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς εναντίον της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ορισμένων συμπαικτών του.
    Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει για πρώτη φορά Μιχάλης Σηφάκης αντικαθιστώντας τον Αλέξη Τζόρβα, με τον τερματοφύλακα του Αρη να παίρνει και αυτός την ευκαιρία του από τον Ρεχάγκελ. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα, αντί του τιμωρημένου Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ στα αριστερά επανέρχεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, που ήταν εκτός 18άδας (!) στο ματς με την Λετονία.
    Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος, που εξέτισαν τις ποινές τους και θα πάρουν τις θέσεις των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Βαγγέλη Μόρα. Άρα μιλάμε για εντελώς νέα άμυνα, αφού και τα πέντε πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα είναι όλα νέα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Λετονία.
    Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χρήστος Πατσατζόγλου (εξαργυρώνει την καλή του εμφάνιση με τους λετονούς), Βασίλης Τοροσίδης και η... έκπληξη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Φωτάκης, με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Κώστα Κατσουράνη να μένουν εκτός...
    Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γιώργο Καραγκούνη αριστερά, Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεξιά και Φάνη Γκέκα στην κορυφή, σε σύστημα 4-3-3, που ενδεχομένως να γίνεται και 4-4-2, με τον "Κάρα" να οπισθοχωρεί λίγο πιο πίσω δίνοντας βοήθειες στα χαφ.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Eπιτέλους νέα πρόσωπα!!! Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια
    Και επιτέλους φεύγει ο Τοροσίδης από μια θέση που πρακτικά ήταν άχρηστος.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (14-10-09)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εκπλήξεις Οτο στην 11άδα

Ματς και χωρίς εκπλήξεις στην ενδεκάδα για τον Οτο Ρεχάγκελ είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Για άλλη μια φορά, ο γερμανός εκλέκτορας θα παρατάξει την εθνική μας ομάδα με πρόσωπα έκπληξη στο αποψινό (14/10, 21:00GR) παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, στο οποίο με νίκη θα σφραγιστεί η συμμετοχή μας στα μπαράζ του Νοεμβρίου.

Με 7 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Λετονία θα παρατάξει την Εθνική ο Ρεχάγκελ απέναντι στο Λουξεμβούργο

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε στους παίκτες του στο ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, όπου διαμένει η εθνική την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα απέναντι στο Λουξεμβούργο στο ΟΑΚΑ.
    Σε αυτή θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με εκείνη κόντρα στην Λετονία το περασμένο Σάββατο (10/10) στο ίδιο γήπεδο. Σε αυτό, βέβαια βοήθησαν και οι απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ρεχάγκελ. Δεν είναι, όμως μόνο αυτός ο λόγος...
    Εκτός 11άδας Κατσουράνης, Τζόρβας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τζιόλης
    Η πιο σημαντική απουσία παίκτη από την ενδεκάδα, δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα είναι αυτή του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος μετά από πολύ καιρό, θα καθίσει στον πάγκο. Ενδεχομένως να... πληρώνει κατά κάποιο τρόπο και τις επικριτικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς εναντίον της τεχνικής ηγεσίας, αλλά και ορισμένων συμπαικτών του.
    Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει για πρώτη φορά Μιχάλης Σηφάκης αντικαθιστώντας τον Αλέξη Τζόρβα, με τον τερματοφύλακα του Αρη να παίρνει και αυτός την ευκαιρία του από τον Ρεχάγκελ. Στα δεξιά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα, αντί του τιμωρημένου Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ στα αριστερά επανέρχεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, που ήταν εκτός 18άδας (!) στο ματς με την Λετονία.
    Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος, που εξέτισαν τις ποινές τους και θα πάρουν τις θέσεις των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Βαγγέλη Μόρα. Άρα μιλάμε για εντελώς νέα άμυνα, αφού και τα πέντε πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα είναι όλα νέα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Λετονία.
    Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Χρήστος Πατσατζόγλου (εξαργυρώνει την καλή του εμφάνιση με τους λετονούς), Βασίλης Τοροσίδης και η... έκπληξη, που ακούει στο όνομα Γιώργος Φωτάκης, με τους Αλέξανδρο Τζιόλη και Κώστα Κατσουράνη να μένουν εκτός...
    Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γιώργο Καραγκούνη αριστερά, Δημήτρη Σαλπιγγίδη δεξιά και Φάνη Γκέκα στην κορυφή, σε σύστημα 4-3-3, που ενδεχομένως να γίνεται και 4-4-2, με τον "Κάρα" να οπισθοχωρεί λίγο πιο πίσω δίνοντας βοήθειες στα χαφ.
    Θα εχει πολυ ενδιαφερον το σημερινο ματς

Υ.Γ Στο αγωνα με την λετονια ο κατσουρανης κυριολεκτικα περπαταγε.Καλως μενει εκτος ενδεκαδας.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Στα πρωτα 20 λεπτα βλεπουμε το κλασικο "χεσεμεσα ποδοσφαιρο" του Ρεχακλή που παει να ... νικησει 1-0 το ... Λουχεμβουργο... Τελος παντων.
    Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο Ρεχαγκελ αν παρει την αφροκρεμα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου τετοια μπαλα θα παιξει παλι. Δε με συγκινει αυτο το πραμα, αλλα τι να κανω που ουτε το Ιταλια-Κύπρος (παρ' οτι ακουσα οτι προηγειται η Κυπρος) με συγκινει και δεν εχω κονεξ να δω την πραγματική ματσαρα Ουρουγουάη-Αργεντινή.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (14-10-09)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Να ξεχωρισω απο την αρμαδα του Ρεχακλή τους Πάτσα, Βύντρα, Σπυροπουλο που πραγματικα δινουν αλλη διασταση στη λεξη "μεσον".

Ενα σουτ η Ελλαδα, τεσσερα το Λουχεμβουργο... Ε,ρε ατιμη μπαλα πως ξεμπροστιαζεις χωρις να σε καταλαβαινουνε.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Και το αναμενομενο γκολ απο τον Τοροσιδη με κεφαλια (τι πινει αυτος φετος και τα βαζει;;;;; )
    1-0 στο μισάωρο.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.234
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.453 φορές σε 20.712 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα πρωτα 20 λεπτα βλεπουμε το κλασικο "χεσεμεσα ποδοσφαιρο" του Ρεχακλή που παει να ... νικησει 1-0 το ... Λουχεμβουργο... Τελος παντων.
    Η δικη μου αποψη ειναι οτι ο Ρεχαγκελ αν παρει την αφροκρεμα του παγκοσμιου ποδοσφαιρου τετοια μπαλα θα παιξει παλι. Δε με συγκινει αυτο το πραμα, αλλα τι να κανω που ουτε το Ιταλια-Κύπρος (παρ' οτι ακουσα οτι προηγειται η Κυπρος) με συγκινει και δεν εχω κονεξ να δω την πραγματική ματσαρα Ουρουγουάη-Αργεντινή.
    Τα είπες όλα!

Όσο για το δικό μας..; ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! Σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.. Παίζουν με το Λουξεμβούργο και δεν έχουν κάνει ούτε φάση! Δεν με απασχολεί το ποιός ευθύνεται.. Ούτε συστήματα, ούτε τίποτα.. Ο Καραγκούνης με τον βάζελο πετάει μπαλιές διαβήτες, κοπανάει γκολ στο Γ από τα 35 μέτρα και σήμερα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του! Γελιοποιούν οι ίδιοι τους εαυτούς τους..

Η δε άλλη μισή ντροπή δική μας, του κόσμου εννοώ.. Αυτός ο κωλοχαρακτήρας δεν θα αλλάξει ποτέ! Μέχρι πέρσυ-πρόπερσυ γλύφανε για ένα εισητήριο, σήμερα δεν πάτησε κανείς.. Όταν ο Θρύλος είχε πρόβλημα "υγείας" πριν κάνα μήνα, ο κόσμος ήταν εκεί και μίλησε και ξύπνησε και πάλι το θηρίο.. Βέβαια τώρα με την Εθνική δεν ξέρω αν υπάρχει θηρίο..

Κοίτα να δεις που στο τέλος θα χάσουμε από δαύτους σήμερα και μετά θα περιμένουμε ακόμα το.. θαύμα του Ισραήλ στην Ελβετία! Άντε γεια ρε.. Ας αναλάβει κάποιος σοβαρός άνθρωπος την Εθνική, όχι για να πάρουμε παγκόσμια κύπελλα, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! Έχουμε πάρει ένα Euro πλέον και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να περιφέρουν σαν θίασο από 'δω κι από 'κει αυτήν την ομάδα!

Την αγαπάμε δεν την αγαπάμε, την συμπαθούμε δεν την συμπαθούμε, πρέπει να εμπνέουμε έναν σεβασμό..

Γκοοοοοολλλλ.. Βαριέμαι να τα σβήνω τώρα.. Δεν με πείθετε ούτε με 5 γκολ ξανά μάγκες! Αλλαγή..

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

2-0 με τον Γκεκα στα γρηγορα.
    Παντως συμφωνω με τον Zoupan. Δεν ειναι μπαλα αυτη ρε παιδια ελεος. Θα μου πεις ολη η ευρωπη ετσι παιζει; Ε, στα παπαρια μου.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Τουλαχιστον να μπουνε πολλα γκολ να χουμε να λεμε.

Thanks
    20.234
    Ignore User

Προεπιλογή

Αν γίνει στο 90φεύγα το 0-1 στο Ελβετία-Ισραήλ, εγώ θα πάρω το γλυφιτζούρι μου, θα βάλω και την αφίσα του Ότο στο δωμάτιο και θα κάτσω μέσα να κλάψω..

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν γίνει στο 90φεύγα το 0-1 στο Ελβετία-Ισραήλ, εγώ θα πάρω το γλυφιτζούρι μου, θα βάλω και την αφίσα του Ότο στο δωμάτιο και θα κάτσω μέσα να κλάψω..
    Κοιτα διακοσα μουντιαλ να παρει ο Ρεχακλης ειναι οπως με τον Ολυμπιακο. Ναι παιρνει τα πρωταθληματα τα τελευταια 4-5 χρονια αλλα μπαλα δεν παιζει που να χτυπιεσαι κατω. Τιποτα δεν θα μεινει στην πραγματικοτητα, τιποτα δεν θα κερδισει ο φιλαθλος ή ο "εραστης της καλης μπαλας".

Οποτε μου ειναι παντελως αδιαφορο το αποτεσλεσμα. Οταν σε ενα ματς που μπηκαν 7 γκολ (με τη Λετονια) βλαστημησα την ωρα που αποφασισα να παω να το δω με παρεα, τοτε κατι ειναι στραβο...

Thanks
    20.234
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα διακοσα μουντιαλ να παρει ο Ρεχακλης ειναι οπως με τον Ολυμπιακο. Ναι παιρνει τα πρωταθληματα τα τελευταια 4-5 χρονια αλλα μπαλα δεν παιζει που να χτυπιεσαι κατω. Τιποτα δεν θα μεινει στην πραγματικοτητα, τιποτα δεν θα κερδισει ο φιλαθλος ή ο "εραστης της καλης μπαλας".

Οποτε μου ειναι παντελως αδιαφορο το αποτεσλεσμα. Οταν σε ενα ματς που μπηκαν 7 γκολ (με τη Λετονια) βλαστημησα την ωρα που αποφασισα να παω να το δω με παρεα, τοτε κατι ειναι στραβο...
    Το κλάμα θα 'ναι χαρμολύπης.. Γιατί αν περάσουμε σαν πρώτοι θα ριζώσει και δεν τον ξεκολλάς με τίποτα μετά!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Αυτος που δεν εχει αλλαξει καθολου ειναι ο θρυλικος Πατσα. Ο καλυτερος παικτης του αντιπαλου ήταν παντα, ο καλυτερος παικτης ειναι και τώρα.

Thanks
    20.234
    Ignore User

Προεπιλογή

Άχου μωλέ το τσαμένο το αλάνι.. τύπησε το ποζαράκι του!

Αλήθεια, ο Ρεχάγκελ τον Σισέ γιατί τον άφησε εκτός 11άδας;

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Προεπιλογή

Θελει να αναδειξει τον Πετροπουλο πρωτα, ο Σισε ειναι νεος και εχει μελλον. Η απολυτη τραγωδια παντως σε σχεση με εθνική-ομαδα του ειναι το Σαλπιγίδι σε ολα τα ματς της εθνικής μαλιστα... Δεν ειναι βεβαια και ... Χαριστεας αλλα ανύπαρκτος ειναι.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (14-10-09)

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Aσχετο,αλλα καλο.Βουλγαρια-Γεωργια 6-1............στο ημιχρονο
    *****8.23*****

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

αισχος η ομαδα, κατα τα αλλα ομως συμβολαιο στον Οττο για 10 χρονια

Ελπιζω το Σαλπι-γιδι να βγει στο ημιχρονο. Ας βαλει τον Νινη, χειροτερος δε θα ναι

Τορο, Αβρααμ ειναι θετικοι.Βασικα για τον πρωτο φαινεται πως θα ναι η χρονια του
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Bάλτε ένα γκολ
    να γίνει της πουτ@νας
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Thanks
    20.234
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Bάλτε ένα γκολ
    να γίνει της πουτ@νας
    Φαντάζομαι είναι προτροπή προς τους Λουξεμβουργουριανούς; Ψςς, τι είπα πάλι!

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Προεπιλογή

Όχι, στο Ισραήλ αναφέρομαι

Σελίδα 168 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 68118128138148158164165166167168169170171172178188198208218268368468568 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές