Καλά ντε, μη φωνάζεις![]()
ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΝΤΟΣ,ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΘΩΟΙ,ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΛΗΓΚΕΚΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ...........
ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ **** ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!
Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ,ΤΙ ΜΙΛΑΝΕ?ΞΕΡΟΥΝ?ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!
Καλά ντε, μη φωνάζεις![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (11-09-10)
επειδη στην Ελλαδα ζουμε και ξερουμε καλα πώς λειτουργει το ελληνικο ποδοσφαιρο υπαρχει περιπτωση να μην εχει κλικες η εθνικη;
Και υπαρχει περιπτωση στις οποιες κλικες να μην εχουνε ρολο οι αρχηγοι;
Προσωπικα δεν ειμαι ουτε με το γιδι τον Γκεκα (που καποιοι ονειρευονταν να φερουνε και στον Πειραια καποτε) και τους αλλους "Γερμανους" αλλα ουτε και με τον Κατσουρανη του οποιου το συλακι ποτε δεν χωνευα..
Οπως και να εχει η ουσια ειναι μια, οτι και στην εθνικη το συμφερον και οι εγωισμοι βασιλευουνε και οτι αυτο που βλεπουμε καθε αλλο παρα ομαδα που εκπροσωπει τη χωρα ειναι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
chainsaw (11-09-10)
Ευτυχως στον Ολυμπιακό ποτέ δε συνέβαιναν αυτά!![]()
Σημασια εχει πως θα διαχειρηστει ο Σαντος αυτη την κατασταση, και κλικες υπηρχαν και θα υπαρχουν, η διαχειρηση τους ειναι το ζητουμενο.
Ο Γκεκας αλλα και ο καθε ενας που δεν θελει, δεν εχει δικαιωμα να βγαινει μετα και να αφηνει υπονωουμενα,
αμα εισαι αντρας και εχεις τη γνωμη πως αδηκησε, η οτι γηνονται στραβα πραματα πρεπει να εχεις και το θαρρος να την πεις δημοσια,
οχι σαν τον Αμανατιδη ποπυ μας ειπε "αν ανοιξω το στομα μου... δεν θα καταλαβεται τι λεω γιατι απλα δεν ξερω τι λεω"
με πορδες αυγα δεν βαφονται.
Δηλαδη οσοι δεν ειναι πρωτη διαλογη θα βγαινουν ετσι ανετα να σπερνουν φωτιες, αυτη η ΕΠΟ τι κανει κοιμαται;
Στο κατω κατω της γραφης υπαλληλοι της ειναι οταν καλουνται στην εθνικη, και αν δεν κανω λαθος απο φορους του Ελληνα πολητη πληρωνονται
τα ταξιδια για τα ματς της εθνικης και τα πριμ για ταχα επιτυχει αποτελεσματα Χ με Γεωργια π.χ.
Ας πεσει και κανα προστιμο, αφου μονο αυτο ποναει τελικα.
sirkostas (12-09-10)
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα δύο αστέρια της εθνικής Χαριστέας και Μπασινάς(πρώην διεθνής) οδηγούν εκ τους ασφαλούς την Arles στην Β'Εθνική Γαλλίας, έχοντας
σε 8 ματς 0 νίκες 0 ισοπαλίες και μόλις 8 ήττες με τέρματα 3-20...
.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (07-10-10)
σε παρακαλώ αγόρι μου , μίλησε μου ... πες μου τα προβλήματά σου ... ποιο κακό ταλανίζει την ψυχή σου ; τι είναι αυτό που σε βασανίζει ;
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να υπάρχει φυσιολογικός άνθρωπος που να κάθεται να δει την Αρλ του Bus in Ass και του Αχρηστέα
πες μου παιδί μου τι έχεις και θα το λύσουμε !!!
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Θα τολμήσω μια πρόβλεψη ενδεκάδας στο 4-3-3 του Σάντος για το αποψινό παιχνίδι:
Σηφάκης
Τοροσίδης - Αβραάμ - Παπασταθόπουλος - Τζαβέλας
Κατσουράνης - Τζιόλης - Καραγκούνης
Σαλπιγγίδης - Μήτρογλου - Σαμαράς
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εχει C.L σήμερα στις 21:45?
.
Ακους εκει,που περιμεναν καποιοι να δουν τον Φετφατζιδη βασικο! Και πως θα ... συμπληρωσει τις 100 συμμετοχες η Καραγκουνα?
Καλα αμα δεν νικησουνε και σημερα θα ειναι για κλωτσιες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κονέ μάλλον αντί Σαμαρά στην 11άδα που έβαλε ο Κοσμάς! Οι άλλοι 10 δεν αλλάζουν.
Κι ο Φετφατζίδης δεν ειναι για βασικός στην Ανδρών. Ημαρτον κιόλας. Πολύ σωστά μίλησε ο Σάντος "δε γίνεται να παρουμε ενα παιδι απο την Ελπίδων και σε δυο μερες να το ρίξουμε στη φωτιά, να μας σωσει. Θα ειναι καταστροφή για τον ιδιο τον παιχτη, πρώτα απ' ολα"
chainsaw (08-10-10)
Bookmarks