... 21:15 . Euro 2008.
: , , , , , , , , , ,
: , , , , , , , , , ,
Ο Ασχετοκλης ξεκινησε την ανανεωση!
H προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2008 και να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης που κατέκτησε στα γήπεδα της Πορτογαλίας είναι πολύ πιθανό να έχει μπροστάρη το Θοδωρή Ζαγοράκη.
Μπορεί λίγες ημέρες νωρίτερα και με δεδομένο τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Γερμανίας, ο αρχηγός να είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το σκηνικό αυτό φαίνεται να ανατρέπεται μετά από καταλυτική παρέμβαση τόσο του προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, όσο και του ομοσπονδιακού τεχνικού Ότο Ρεχάγκελ.
Οι δύο άνδρες θεωρούν ότι ο Ζαγοράκης, παρά το γεγονός ότι έχει πατήσει τα 34 χρόνια, πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα, και αυτό γιατί πρόκειται για παίκτη-ηγέτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που μπορεί να εμπνεύσει και τους υπολοίπους, και για το λόγο αυτό καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον πείσουν να μην εγκαταλείψει την ομάδα.
Συζητήσεις για να μεταπειστεί ο "Τεό"
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Βασίλης Γκαγκάτσης είχε τετ α τετ την Τρίτη με τον αμυντικό μέσο του "Δικεφάλου του Βορρά" λίγο πριν από τη συγκέντρωση των παικτών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου διαμένουν, και συζήτησε μαζί του για το ενδεχόμενο να αναβάλλει για δύο ακόμη χρόνια το κρέμασμα των ποδοσφαιρικών του παπουτσιών σε διεθνές επίπεδο.
Την είδηση για την κουβέντα που έγινε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, με δηλώσεις που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis".
"Θα μιλήσω συναισθηματικά. Κάναμε μία κουβέντα, θέλει να σταματήσει ο Θόδωρος, νομίζει ότι έφτασε η ώρα να εγκαταλείψει, αλλά νομίζω πως θα μείνει. Αυτή η συζήτηση που είχαμε οι τρεις μας -εγώ, ο Θοδωρής και ο κ.Ρεχάγκελ- πιστεύω ότι θα του δώσει τη δυνατότητα να μείνει.
Ο Θόδωρος μετά τη λήξη των προκριματικών έθεσε ένα ερώτημα στον εαυτό του. Έγερνε προς τη σκέψη να σταματήσει. Έχει να δώσει πολλά πιστεύω, είναι ηγέτης, πραγματικός αρχηγός, όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Θεωρώ ότι δεν θα χρειαστεί άλλη κουβέντα για να μείνει".
"Κορυφαίος στην Εθνική ο Ρεχάγκελ"
Επιπλέον, ο Βασίλης Γκαγκάτσης μίλησε και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ για δύο ακόμη χρόνια, υποστηρίζοντας ότι ο Γερμανός είναι ο κορυφαίος τεχνικός που έχει καθήσει ποτέ στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
"Είμαστε ήρεμοι τώρα. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα, και προσωπικά εμένα, η παραμονή του κ.Ρεχάγκελ, υπάρχει άλλωστε συναισθηματική σχέση", τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συμπλήρωσε:
"Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που τον πείσαμε να μείνει. Είναι ο καλύτερος που πέρασε από τον πάγκο της Εθνικής μας και το απέδειξε, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους υπολοίπους".
... 21:15 . Euro 2008.
: , , , , , , , , , ,
: , , , , , , , , , ,
sirkostas
???
, ?
![]()
...
.:p
. ( ) .Wappy
4 ( ): , , ,
Αν μπορείτε κρατήστε και εμάς που δεν μπορούμε να ακούσουμε τον αγώνα (ούτε καν να τον ακούσω μπορώ σήμερα) ενήμερους.
4 ( ): , , ,
1-0 .![]()
![]()
![]()
! ... .![]()
Μπράβο Στέλιο. 1-0 μετά από σέντρα του Σαλπιγγίδη.
4 ( ): , , ,
ΟΣΦΠ είσαι πολύ κουραστική.
4 ( ): , , ,
Κίτρινη κάρτα για τον υπερπαίκτη Ζαγοράκη
4 ( ): , , ,
M 11 . , , , , , , , , , (???) .
.
Symfwnw kai me emena m'aresei i 11ada. Se paixnidia sta opoia theloume na paiksoume epithetika tha borouse na paiksei o Lyberopoulos anti tou Karagouni.sirkostas
Isws o Stoltidis na itan kaliteri lysi apo ton Basina, alla oi ypoloipoi pisteuw oti einai oi kalyteroi sti thesi tous.
Nikopolidis
Seitaridis
Fyssas
Antzas
Kyrgiakos
Stoltidis
Katsouranis
Lyberopoulos h Karagounis analogws me ton antipalo
Giannakopoulos
Salpigidis
Mantzios
4 ( ): , , ,
Παίζει ο Άντζας ; Αααα ναι έφυγε από τον Ολυμπιακό γι αυτό.
CHAMPIONS LEAGUE 2006 - 2007 ?
O A , . ' , .
.sirkostas
CHAMPIONS LEAGUE 2006 - 2007 ?
και στον Ολυμπιακο βασικο τον ειχε. μαλιστα τον ειχε και τον περιμενε ακομη και την περιοδο με τα ψυχολογικα του.
Υπαρχει μια ολοκληρη μυθολογια για το οτι δεν γουσταρει παικτες του Ολυμπιακου και αυτο το στηριζουμε ΜΟΝΟ στον Στολτιδη!
Ο Γερμανος, κακος ψυχρος και αναποδος, ειχε στην αρχη τον Πατσα και τον Αντζα και τον Βενετιδη σημαντικους στα πλανα του. Επισης ειχε παρει Γεω αλλα το μαλακισε ο ιδιος. Τον Πατσα τον ειχε ειδοποιησει οτι αν ηταν ετοιμος θα τον επαιρνε ενω ο Αντζας τα παρατησε μονος του. Ενω ο Βενετιδης τραυματιστηκε.
Απο κει και περα Καφε, ΓΧ, Νικοπολιδη (ακομη και με τις γκελες) τους κρατησε στην ομαδα και ως παικτες του Ολυμπιακου.
εχουμε λοιπον καταληξει στο συμπερασμα οτι δεν γουσταρει παικτες του Ολυμπιακου διοτι δεν παιρνει κυριως τον Στολτιδη, στην θεση που η ομαδα ειναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ, γιατι για καποιον παραξενο λογο η χωρα ξαφνικα εχει ανοιξει εργοστασιο με αμ.χαφ!! Και κατα δευτερο λογο τον Ανατολακη, τον οποιον ολοι οι δικοι μας ειχαν ΔΙΑΣΥΡΕΙ με τα σχολια τους και τη στιγμη που ηταν πληρης στα στοπερ, ενω ΟΤΑΝ επαιξε καλα και παρουσιαστηκε η ευκαιρια τον καλεσε.
Νομιζω οτι τα δεδομενα δεν δειχνουν κολλημα του Γερμανου με το αν οι παικτες ειναι του Ολυμπιακου.
Εχει κολληματα ο Γερμανος αλλα αυτα ειναι αλλα.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ δεν πρεπει να ζητησουμε ευθυνες και για το γιατι η ομαδα μας δεν εχει αξιολογους ελληνες για την εθνικη ομαδα? Πως ειναι δυνατον να λεμε οτι πρεπει να καλεσει τους δικους μας οταν για τις θεσεις τους (αμυνα ακρα, στοπερ, και αμ.χαφ) ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΗΔΗ νεους!?!?!?!
Teo, kai perysi pou o Anatol kai o Kwstoulas epaizan san ton Terry kai ton Lambard o Germanos sfyrize adiafora...karteo
Akoma kai o Pantos perysi htan se full forma gia mia periodo ki omws o Otto protimouse paiktes paroplismenous, xwris omada klp
Opws kai na xei pantws, to exw grapsei sto parelthon kai to epanalamvanw:
Ton exw xiliokathgorhsei ton Rehagel alla exw piasei kai ton eayto mou na kathgorei tous paiktes mas APEIRES fores. Eidika meta apo Eyrwpaikous agwnes kai xeftiles exw rixei xilia dikia ston ethniko proponhth pou to paizei Germanos me tous paiktes mas... An prostheseis kai tis eyrwpaikes epityxies twn kounelwn antilamvanetai kaneis oti an to doume ligo pio psyxraima tha dwsoume kapoious pontous ston Rehagel.
Δηλαδή ο Μαύρος είναι χειρότερος του Βύντρα;
.petroskappa
4 ( ): , , ,
Bookmarks