Ελπιζω να αξιζει να χαραμισω το σαββατοβραδο για να δω τον αγωνα....
δεν νομίζω να αξίζει.......
αλλά ας το δούμε και ας παει στο καλο.....
Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά όπως πρώτοι λέμε τα τραβά, η Εθνική μας απόψε έχει ξεκινήσει πάρα πολύ καλά με διάθεση μεγάλης ομάδας και ελπίζω να συνεχίσει έτσι σε όλον τον αγώνα και θα κερδίσει..
Υ.Γ.1. Μου αρέσει απίστευτα το πρέσινγκ της Εθνικής! Να τα βλέπουν μερικοί μερικοί..
Υ.Γ.2. Στο παιχνίδι Ουγγαρία-Σουηδία, το σκορ έχει ανοίξει ο Όλοφ Μέλμπεργκ (0-1 / Ημίχρονο)..
Πάτσα we miss you!
Galletti97 (06-09-09)
μειναμε με 10 2η κιτρινη ΑΣΤΕΙΑ στον βυντρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραία το πήγαινε ο μίστερ ρεφ.. τα θαλλάσωσε στο φινάλε του ημιχρόνου! Είναι δυνατόν να αποβάλεις παίκτη σε τέτοια φάση;; Εμείς να τα βλέπουμε αυτά που φωνάζουμε για τους διαιτητές μας! Οι δικοί μας μπροστά σ' αυτόν είναι Κολίνες!
Πιστεύω πάντως όπως είπε και ο Χρηστάκης -ο Σωτηρακόπουλος ντε- ότι αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην Ελβετία.. και όχι απαραίτητα γιατί θα αφήσουν χώρους, αλλά γιατί στο ημίχρονο τώρα θα δει τι έχει κάνει ο ρεφ και με το παραμικρό στην αντίπαλη περιοχή έχουμε πέναλντι!![]()
Ε,μονο ετσι μπορουμε να βαλουμε κανα γκολ.
kana link υπαρχει?
Τώρα το άνοιξα. Φοβερός ο Χαριστέας
Edit: Ώπα, τον αλλάζει... το έφαγα το παιδί.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Τόσο μεγάλο παιχνίδι κάνει ο Πατσατζόγλου; Έχει λυσσάξει ο άλλος.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Ρε σίγουρα ο Κυργιάκος παίζει στη Λίβερπουλ;
1-0
Το φάγαμε...
2-0
Το ξαναφάγαμε.
Δεν περιμενα και τιποτα παραπανω.Εδω και 5 χρονια που ξυπνησε ο Θεος,βλεπουμε την πραγματικη Ελλαδα.
γεια σου προπονηταρα
γεια σας παιχταραδες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Αβρααμ σημερα παιζει κρυφος φορ ?
kouzoulo (05-09-09)
Μαγική η 2η αλλαγή πάντως. Ο Παπαδόπουλος αντί του Χαριστέα.![]()
Bookmarks