Εντάξει, καλά είμαστε κι εμείς. 15οι στον κόσμο δεν είναι καθόλου άσχημα. Και μάλιστα, όπως τουλάχιστον είπαν χθες στο Μέγκα, αν κρατάγαμε το 2πλό με τους ρουμάνους θα είχαμε από κάτω τη Βραζιλία.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εντάξει, καλά είμαστε κι εμείς. 15οι στον κόσμο δεν είναι καθόλου άσχημα. Και μάλιστα, όπως τουλάχιστον είπαν χθες στο Μέγκα, αν κρατάγαμε το 2πλό με τους ρουμάνους θα είχαμε από κάτω τη Βραζιλία.
Αυτά οι αξιολογήσεις είναι γελοίες. Ειδικά στο ποδόσφαιρο που δεν είναι στην φύση του...
Να πώς πανηγύρισαν οι Ρουμάνοι τον αποκλεισμό από την Ελλαδάρα!!!
Κυριολεκτικά, ο Μήτρογλου τους πήρε και τις κιλότες!!!![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Malakies, κάποιος έχει κρύψει τα επίμαχα σημεία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Από το 2016 στα Euro θα παίζουν 24 ομάδες! Από τα προκριματικά θα περνούν οι 1οι, οι 2οι και ο καλύτερος 3ος από 9 ομίλους των 5-6 ομάδων. Οι υπόλοιποι 8 3οι θα παίζουν μπαράζ.
Αυτή τη στιγμή είμαστε 7οι, οπότε θα είμαστε στους 9 επικεφαλείς για την επόμενη κλήρωση. Καλό νέο για την Εθνική μας!
Περισσότερα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Κάποτε (όχι πολύ παλιά) 24 ομάδες έπαιζαν μουντιάλ, τώρα θα παίζουν euro? Τι άλλη μαλακία θα σκεφτεί ο διεστραμμένος εγκέφαλος του Πλατινί?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (19-12-13)
Επικεφαλής η Εθνική στην κλήρωση για το EURO 2016
Αποφεύγει ξανά όλα τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου η εθνική ομάδα στο δρόμο για το EURO 2016 που θα φιλοξενηθεί στη Γαλλία.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τεθεί επικεφαλής ενός εκ των εννέα ομίλων, καθώς η βαθμολογία του είναι αρκετά υψηλά.
Η κλήρωση θα λάβει χώρα στη Νίκαια της γαλλικής Ριβιέρα στις 23 Φεβρουαρίου και για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε μια τέτοια διαδικασία το αναγνωρισμένο πλέον Γιβραλτάρ.
Από τη διαδικασία θα προκύψουν οκτώ όμιλοι των έξι ομάδων και ένας των πέντε. Σε αυτόν θα προστεθεί και η διοργανώτρια Γαλλία, η οποία θα δώσει φιλικά με τις υπόλοιπες σε σκόρπιες ημερομηνίες.
Την πρόκριση στο διευρυμένο EURO των 24 ομάδων θα εξασφαλίσουν οι πρώτοι, οι δεύτεροι και η καλύτερη τρίτη όλων των ομίλων. Οι υπόλοιποι τρίτοι θα δώσουν μεταξύ τους αγώνες μπαράζ.
Για πολιτικούς λόγους Αζερμπαϊτζάν - Αρμενία, Ισπανία - Γιβραλτάρ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο όμιλο. Για τηλεοπτικούς Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Ολλανδία θα είναι όπως και να 'χει σε όμιλο με έξι ομάδες.
Τα γκρουπ δυναμικότητας έχουν ως εξής:
1ο: Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Ρωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη
2ο: Ουκρανία, Κροατία, Σουηδία, Δανία, Ελβετία, Βέλγιο, Τσεχία, Ουγγαρία, Ιρλανδία
3ο: Σερβία, Τουρκία, Σλοβενία, Ισραήλ, Νορβηγία, Σλοβακία, Ρουμανία, Αυστρία, Πολωνία
4ο: Μαυροβούνιο, Αρμενία, Σκωτία, Φινλανδία, Λετονία, Ουαλία, Βουλγαρία, Εσθονία, Λευκορωσία
5ο: Ισλανδία, Β.Ιρλανδία, Αλβανία, Λιθουανία, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Κύπρος
6ο: Λουξεμβούργο, Καζακστάν, Λιχστενστάιν, Νησιά Φαρόε, Μάλτα, Ανδόρα, Σαν Μαρίνο, Γιβραλτάρ
Ενας όμιλος Ελλάδα/Ουγγαρία/Ισραήλ/Εσθονία/Κύπρος/Γιβραλτάρ θα ήταν ότι έπρεπε.![]()
Γιβραλτάρ? από που και ως που χώρα?
![]()
Rena (27-01-14)
Ελλάδα-Βέλγιο-Τουρκία-Μαυροβούνιο-Ισλανδία-Καζακστάν![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστές οι εμφανίσεις που θα φορούν οι διεθνείς μας στο Μουντιάλ, δεν αναμένουμε κάποια μεγάλη έκπληξη ή διαφοροποίηση σε σχέση με το παρελθόν. Άλλωστε, τα σχέδια των υπολοίπων εθνικών ομάδων που ντύνονται από την ίδια εταιρεία, μας δίνουν μια εικόνα για το τι θα δούμε.
Υπάρχει όμως και η διαφορετική οπτική γωνία, αυτή που λανσάρει ένας γραφίστας ονόματι Άντζελο Τρόφα, ο οποίος εμπνεύστηκε από την ιστορία για τις εμφανίσεις και τα τζάκετ ορισμένων χωρών που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τα σχέδια –τουλάχιστον της Ελλάδας- είναι πρωτότυπα και όλες οι λεπτομέρειες σε φανέλες, σορτς και κάλτσες θυμίζουν σε όλους μας τους αρχαίους Έλληνες πολεμιστές!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ][Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
voskos_7 (11-02-14)
Η χαρά του χρυσαυγίτη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (11-02-14)
Bookmarks