voskos_7 (25-10-18)
voskos_7 (25-10-18)
flessanto (18-10-18)
Ποιος είναι ο Σταφυλίδης βρε παιδιά??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (18-10-18)
Α ναι σε περίπτωση που δεν ενημερωθήκατε διώξαμε τον άχρηστο γερμανό που κατέστρεψε την ομάδα (και που δεν του είχαμε βάλει ρήτρα αν τον διώξουμε να μην πάρει φράγκο - πράγμα που θα ήταν το σωστό σύμφωνα με τον έγκριτο κρατικοδίαιτο εξπερ εθνικής Μαλισόβα, και που επίσης σύμφωνα με τον ίδιο είναι άχρηστος γιατι σε όποια ομάδα πήγε ή έφυγε ή τον έδιωξαν () ).
Στη θέση του προσελήφθη ο όσιος αρχ-Άγγελος Αναστασιάδης.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οσο οι κλησεις στην εθνικη γινονται με μπλοκακι( βλεπε Φετφατζιδης, Τζαβελλας) , τα ιδια θα εχουμε. Μεταξυ μας εχουμε ετσι κι αλλιως υπερβολικες απαιτησεις απο τους μετριας ποιοτητας διεθνεις, αλλα αν δωθει ευκαιρια σε νεα παιδια και φτιαχτει ενας πιο υγιης κορμος, τοτε ισως βελτιωθει η κατασταση.
Πιστευω οτι ο Αναστασιαδης ειναι απο τους πλεον ικανους για μια τετοια δουλεια, με μονα ερωτηματικα την ηλικια του και το κατα ποσο θα τον καπελωσει κι αυτον το συστημα.
flessanto (25-10-18)
Θωμά πλέον θα μπορείς να ανοίγεις τα παιχνίδια της Εθνικής απλά με την συνέντευξη τύπου του Αναστασιάδη και θα είναι το ίδιο πράγμα.
Υ.γ. ο Θεός μαζί μας
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (25-10-18), giovanni#10 (25-10-18), sardine (27-10-18)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (26-10-18), drizzt (26-10-18), flessanto (26-10-18), pirateeeeeee (27-10-18), Rena (26-10-18)
Αστεια πραγματα. Απο τον ρεχαγκελ, τον σαντος και τον σκιμπε στον αναστασιαδη.
Εγω γενικα γελαω με την εθνικη και θα συνεχισω. Μετα φερτε και βασιλη δανιηλ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλός προπονητής ήταν ο Αναστασιάδης.
Όπου έχει πάει δεν έχει ακουστεί να δημιουργήσει προβλήματα από πλευράς ηθικής.. και σε πολλές ομάδες που έχει περάσει, δεν έχει αφήσει καμμένη γη.
Φαντάζομαι επειδή όντως είναι θρήσκος και το νιώθει θα είναι δίκαιος και ίσως γι'αυτό και να τον επέλεξαν, πέραν του ότι είναι ο Έλληνας Φέρνάντο Σάντος, όσον αφορά το αμυντικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του και να φαντασιώνονται αυτοί που τον επέλεξαν, την αναβίωση του κατενάτσιο, που μας οδηγούσε στις επιτυχίες.
Πιστεύω θα πάει καλά όσο και αν είμαι ντεμοντέ.
Ενας τύπος πορτογάλος για τον Αναστασιάδη όταν συνυπήρχαν στον Πλατανέα...
«Η ποιότητα του ως προπονητής είναι αστεία. Δεν είναι παλαιάς κοπής, είναι αστείος. Για παράδειγμα: Έπρεπε να προετοιμαστούμε για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος και σε μια προπόνηση παίξαμε παντρεμένοι εναντίον ελεύθερων... Αλλά όχι για πλάκα. Είπε πολύ σοβαρά πως οι θέσεις στον αγωνιστικό χώρο δεν είναι σημαντικές. Έφερε ως παράδειγμα την Μπαρτσελόνα λέγοντας πως οι παίκτες της αλλάζουν συνεχώς θέσεις.
Στην ομάδα μου τον Πλατανιά, η αμυντική γραμμή αποτελούνταν από εμένα και τρία αριστερά μπακ! Στα 20 χρόνια που έπαιξα επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν είδα ποτέ κάτι παρόμοιο. Απίστευτο!»
Καλοφάγωτος...
There is a Dude in town
BrazHlias (30-10-18)
Στον μΠαοκ και στον Ηρακλή, στα τέλη της δεκαετίας του 90' μιά χαρά ομάδες είχε κάνει...
Μου αρέσει, πάντως, που κάνετε συζητήσεις για τεχνικά θέματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση: Κάνετε λες και ψάχνανε προπονητή και προσέλαβαν ό,τι καλύτερο υπήρχε διαθέσιμο, μετά από εξέταση τεχνικών παραμέτρων.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμείς στο σχολείο παίζαμε Έλληνες - Αλβανοί. Μας είχαν για πλάκα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (30-10-18)
Οχι , επειδή τον παιζαμε μονοι μας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks