Παπάζογλου![]()
Kαραμάνο, γιατί όχι?
Παπάζογλου![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (30-08-14)
Γιατι πηρε τον διαμαντακο και οχι τον μπουχαλακη; Ρανιερα ακομα δεν ηρθες και δεν μας τα λες καλα, αρχισες τις μαλακιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βάζω να δω την παρουσίαση Ρανιέρι και ακούω ερώτηση δημοσιογράφου.
"Γιατί δεν πήρε κανέναν παίκτη από τον Παναθηναϊκό που πήγε πολύ καλά πέρυσι, ακόμη και από την ΑΕΚ και πήρε τον Φορτούνη..."
Κι ο Ρανιέρι στο άρμα του Μαρινάκη...
Το πρώτο σκέλος της ερώτησης του δημοσιογράφου είναι παντελώς ηλίθιο. Αλλά για τον Φουρτούνη έχει βάση και μεγάλη μάλιστα. Από που κι ως που στην Εθνική?
Αναρωτιέμαι από που ξέρει ο Ρανιέρι τον Φορτούνη κι εκτιμά την (όποια) δημιουργική του ικανότητα.
Δ. Παπαδόπουλος, χωρίς ομάδα και μας μένουν Παπάζογλου - Μάντζιος - Πετρόπουλος, για φορ και Καρέλης, για κάτι τέτοιο...
Δεν μου φαίνεται και πολύ άκυρος: Εκτός αν μπεις σε διαδικασία κλήσης Κουλούρη - Βέργου - Ιωαννίδη.
Να πούμε και ανύπαρκτη προετοιμασία - οι άλλοι, που δεν είναι στις κλήσεις και κάποιοι που είναι, έχουν ξεπατωθεί στο ατομικό, γιατί δεν είχαν ομάδα.
Θα μπορούσε να πάρει τον Μάνταλο, αλλά δεν σου το λέω γιατί θα με πούνε εμένα εγκάθετο, οι από 'δω και εσένα εμπαθή οι από εκεί...
Τόση φασαρία, ούτε στις κλήσεις του μουντιάλ δεν κάναμε. Αλλά έφυγε το ιερό βόδι και τώρα, πρέπει να βάλουμε χέρι στον καινούργιο, γιατί και πολύ του είναι, που προπονεί μία Πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Δεν νομίζω να ήρθε ουρανοκατέβατος - όλο και κάτι θα είδε - π.χ. αγώνες EURO 2012, το περίεργο είναι ότι οι επιλογές, δεν είναι και τόσες και το παιχνίδι δεν είναι και κανένα ζωής ή θανάτου, ώστε όποιον καλέσει, να τονε βάλει ντε και καλά.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τους νέους αρχηγούς της Εθνικής ομάδας που προέκυψαν μετά από ψηφοφορία, ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κλαούντιο Ρανιέρι.
Μετά από ψηφοφορία μεταξύ των διεθνών προέκυψαν και οι νέοι αρχηγοί, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αναδεικνύεται πρώτος. Άλλωστε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι και ο πρώτος σε συμμετοχές (από τους παρόντες) με 80.
Οι υπόλοιποι τρεις αρχηγοί είναι κατά σειρά οι Τοροσίδης (70 διεθνείς συμμετοχές), Παπασταθόπουλος (51) και Σαμαράς (78).
sirkostas (02-09-14)
Δίκαιο το αποτέλεσμα, πιστεύω.
ρε το γιδι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
νομιζω τωρα που εφυγαν οι καραγκουνης-κατσουρανης βρικαμε τον νεο μας στοχο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ξεκινάει σήμερα η προσπάθεια για πρόκριση στο Euro 2016 από εκεί που τελείωσε η προηγούμενη για το Μουντιάλ: από η Ρουμανία δηλαδή
Στις 21:45 o αγώνας στο άδειο λόγω τιμωρίας Γ. Καραϊσκάκης (ΝΕΡΙΤ - ΟΤΕsports). Καλή επιτυχία!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (07-09-14)
γιατι ειμαστε τιμωρημενοι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
lefaman72 (07-09-14), sk12072 (07-09-14), VALVERDES_7 (07-09-14), voskos_7 (07-09-14)
χαχαχα.να σαι καλά ρε κωστάρα.πιες κανένα τσιπουράκι στον όμορφο Βόλο και για μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για διάφορα που κάναμε με αντικείμενα και κάτι άλλα ψιλά, στο μπαράζ.
sirkostas (07-09-14)
χωρίς οπαδούς θα είναι δύσκολα σήμερα.ποιό κανάλι το δείχνει;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks