Εγώ δεν μίλησα για μας, για τους Βέλγους είπα. Είτε 13, είτε 14, μόνο αν τους κερδίσουμε θα έχουν πίεση με τους Βόσνιους, πράγμα που δεν θα γίνει, κι αν οι Βόσνιοι καίγονται μην το αποκλείετε να κερδίσουν τους αδιάφορους Βέλγους. Εμείς χαίρω πολύ ότι όπως τα κάναμε, τώρα τρέχουμε..
flessanto (03-09-17)
Πώς μου τη σπάει να μην έχει Ολυμπιακό το ΣΚ για να τρώω στη μάπα την Εθνική....
![]()
chainsaw (02-09-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-17)
O Σκίμπε δήλωσε πως το αποψινό παιχνίδι με το Βέλγιο θα είναι πιο εύκολο από αυτό με την Εσθονία. Αναρωτιέμαι τι πίνει και κυρίως πού το βρίσκει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (03-09-17)
Εμείς ακόμα, εδώ πάνω, πάντως, δε βγάλαμε τίποτα... Είναι νωρίς και για τα δύο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θα κερδίσουμε σήμερα. Με γκολαρα φορτουνη.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
differance (03-09-17), Faithful (03-09-17), voskos_7 (03-09-17)
Γεμάτο το γήπεδο σήμερα, καθώς έχουμε sold out στον αγώνα της χρονιάς. Η ενδεκάδα της Εθνικής μας:
Καρνέζης - Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας - Σάμαρης, Τζιόλης, Ζέκα, Σταφυλίδης - Φορτούνης - Δώνης
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλυτερη ενδεκαδα σημερα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γ..μηστε τους.
Ελα ρε Βέλγιο, ρίξε ένα ταληράκι να γουστάρουμε...
There is a Dude in town
Γιατί θεωρώ το όλο σύνολο, ένα ανέκδοτο, με ανέκδοτο διοίκηση γραμμένου κι ανέκδοτο προπονητή μιζαδόρο.
Εδώ θέλουν να πάρουν την έδρα από το Καραίσκάκη να την πάνε στην Τούμπα. Αυτό το πράμα δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα... και πρέπει η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη του καλύτερου να αποδοθεί. Παρά τα παιδικά σημάδια, το Βέλγιο είναι ΟΜΑΔΑΡΑ κι εμείς ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΡΑ που το μόνο που ξέρει, είναι να αμύνεται... αυτό δεν είναι μπάλα, τύπε...
There is a Dude in town
Πωωωω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΠΩΩΩ ΡΕ ΠΟΡΝΗ ΜΠΕΣ!
Ωωωω ρε φιλε
Π.τανα τους έχει κάνει ο Δώνης.
celticfrost (03-09-17)
Bookmarks