Σελίδα 413 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 13113213313363373383393403409410411412413414415416417423433443453463513613 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 8.241 έως 8.260 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κράζουν» τον Γκέκα για ένα τατού οι Γιαπωνέζοι

Ένα τατού που μάλλον γράφει διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα ήθελε ο ίδιος, φέρει ο Φάνης Γκέκας σύμφωνα με ιαπωνική ιστοσελίδα.

Με τα τατού του Φάνη Γκέκα ασχολούνται ιαπωνικές ιστοσελίδες και τα χλευάζουν αναφέροντας πως μάλλον δεν γράφουν όσα θα ήθελε ο Λαρισαίος επιθετικός.

Όπως τονίζουν, το τατού στο χέρι του Έλληνα φορ μεταφράζεται από τα ιαπωνικά ως «ψυχρός εκτελεστής δαίμονας», αλλά το πρόβλημα είναι πως η ιαπωνική λέξη που χρησιμοποιήθηκε για τη λέξη «ψυχρός» αφορά τον… καιρό και η συγκεκριμένη φράση δεν μεταφράζεται με το ίδιο νόημα από τα ελληνικά στη γλώσσα του ασιατικού κράτους.

Έτσι οι Ιάπωνες χλευάζουν τον Γκέκα τονίζοντας πως το τατού που έχει στο χέρι του μεταφράζεται στην πραγματικότητα σαν «εκτελεστής δαίμονας του ψυχρού καιρού».

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

και να τανε ο μονος που εχει τετοια λαθη στα τατουαζ
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.234
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.453 φορές σε 20.712 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    «εκτελεστής δαίμονας του ψυχρού καιρού».
    Μ' ένα γράμμα αυτοί μπορούν να πουν την ιστορία της ζωής τους...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kwtsios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η δική μου γνώμη Κώστα είναι πως το επεισόδιο δεν το χειρίστηκε καλά.
    Τι θέλεις Γιάννη;
    Εισιτήριο;
    Κόψε μόνος και φύγε.
    Έλα δω ρε Τζαβέλα...ειρωνεία σε συμπαίκτη
    Τράβα παίξε τένις ή τάβλι, εκεί θα ξεδιπλωθεί το απέραντο ταλέντο σου και δε θα σου φταίνε συμπαίκτες κλπ.
    Τι ωραία κι εύκολα που είναι τα πράγματα όταν κάποιος βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Και πόσο ζορίζουν, όταν πρέπει να διαχειριστείς 23 ετερόκλητους χαρακτήρες, να τους κάνεις σύνολο και να παράγεις έργο.

Εγώ πάντως στη δουλειά μου και σε όσες δουλειές έχω κάνει στη ζωή μου, δεν είδα ποτέ κάποιον διευθυντή να χειρίζεται καταστάσεις με τον τρόπο που περιγράφεις.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξαναδιάβασε:
    Γιατί, κατά τη γνώμη σου, τι έκανε τώρα, που πρέπει να το έχουμε και φωτεινό παράδειγμα, να το κάνουν και οι επόμενοι;

Αυτός, δεν έκανε τίποτα, απολύτως τίποτα. Από όλο το σκηνικό, έλλειπε. Όλα, τα χειριστήκανε άλλοι. Ακόμα και η διαρροή, δεν δείχνει να τον ενοχλεί στο ελάχιστο. "Δεν γεννάται ζήτημα, ρε - Φεύγω!" - σου λέει...
    Τι δηλαδή δεν πρέπει να κάνει κάποιος για να μην χαρακτηριστεί ανύπαρκτος;
    Εσύ πρέπει να ήσουν μπροστά κι έχεις σφαιρική άποψη των γεγονότων, υποθέτω απ' τα όσα γράφεις με τόση γλαφυρότητα.

Και σε συνέχεια αυτών που γράφω στον Κώτσιο, προϊστάμενος έχεις υπάρξει ποτέ σε σύνολο ανθρώπων? Αν ναι, πόσους έχεις απολύσει επειδή κάποια στιγμή ήρθαν σε αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους?

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Μπράβο στην ομάδα για χθες! Και μόνο το ότι έπαιζε με 10 για 65' και κράτησε το μηδέν πίσω είναι σπουδαίο. Έδωσαν το 100% και είναι ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης, όταν ολόκληρη Ισπανία και ολόκληρη Αγγλία είναι σπίτια τους.

Στο τελευταίο ματς θα βάλει ένα γκολ στο 78' ο Σαλπιγγίδης σε αντεπίθεση και τσουπ! Περνάμε!!

...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε ζητησα απο καποιον να με παρακαλεσει να δω την εθνικη.Ξερω πολυ καλα τι επιλεγω να κανω.Δε θελωειδικη προσκληση και ουτε θα στεναχωρεθει κανεις αν υποστηριξω Γερμανια ή Μεξικο.

Όποτε υποστηριζω οποιαδηποτε ομαδα ακομα και της ελλαδος το κανω για μενα.Ουτε για να αποδειξω κατι ουτε γιατι καθοριζομαι απο αυτην.Ομως χαιρομαι οσους γουσταρουν να βλεπουν την εθνικη,επειδη μεταδιδουν τον ενθουσιασμο τους.

Ομως,ο Μανιαταρος απειλησε να σηκωθει να φυγει,λες και κανει χαρη σε καποιον αν μεινει.Οποτε οχι δεν τον συγκρινω με Μελμπεργκ,που ολοι ξερουμε τι σωστος επαγγελματιας ειναι.Αλλο τσακωθηκαν 2 αντρες και τα βρηκαν μετα για το καλο της δουλειας κι αλλο εκαναν σαν υστερικες επειδη ο καθενας κοιτα την παρτη του και οχι τη δουλεια του.

Ιδιως εσεις που γουσταρετε την εθνικη δεν επρεπε να δικαιολογειται τετοιες νοοτροπιες.

Φωτογραφιες Πλατινι Μερκελ υπαρχουν αρκετες στο ιντερνετ.Ενα google search αρκει να αποδειξει αυτο που γραφω.Δε χρειαζεται να δινω ντοκουμεντα για καθετι που λεω λες και δικαζομαι ή λες και προσπαθω να ξεγελασω προβατα βγαζοντας πραγματα απο το μυαλο μου

Ωστοσο να μερικα Link [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Ακομα και να μη χαιρεται ο Πλατινι που χανει η Ελλαδα,αλλα να τον γαργαλουσαν στις μασχαλες,γι αυτο βγηκε τοσο γελαστος στις συγκεκριμενες φωτογραφιες,οι περισσοτεροι ξερουμε οτι ολοι εχουν χεσμενη την εθνικη Ελλαδος και οι περισσοτεροι ανταγωνιστες χαλαστηκαν απο την κατακτηση του Euro απο Ελληνες.Αυτο δε χρειαζεται αποδειξεις.

ΥΓ:Ειμαι σιγουρη οτι καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω,αλλα για αλλη μια φορα βαζεις φωτια.

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Καλά, πλάκα μου κάνεις? Εχεις βάλει μια φωτο που ο Πλατινί κι η Μέρκελ χαριεντίζονται για καταφανώς άσχετο πράγμα με το ποδόσφαιρο και τον αγώνα. Αφού όλοι οι υπόλοιποι στη φωτογραφία (Πιλάβιος και Σία) ούτε καν κοιτάζουν τον αγωνιστικό χώρο και κατά πάσα πιθανότητα είναι φωτό στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Σιγά μη βάλουμε και φίμωτρο στον καθέναν και του απαγορέψουμε να αστειεύεται, επειδή η Ελλάδα χάνει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Για τα υπόλοιπα δεν έχω κανένα σχόλιο. Οτι ήταν να πω, το είπα ήδη.

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Δυο παιχνιδια που δεν βγηκαν καλα στην εθνικη.
    Θα μπορουσε σιγουρα να εχει 4 βαθμους.
    Λιγο η απειρια, λιγο το αγχος καταφεραμε να ειμαστε με την πλατη στον τοιχο.
    Πολλες φορες ομως αυτη η ομαδα εκανε θαυματα.
    Το κακο ειναι πως δεν πιστευουν στον εαυτο τους το "τοσο ξερουν τοσο παιζουν" ειναι λαθος
    μπορουν πολυ καλυτερα αλλα μενουν κατω απο τις δυνατοτητες τους.
    Μακαρι να δουμε την Τριτη κατι διαφορετηκο.

Το avatar του χρήστη kwtsios

Περιοχή
    Αμβουργο
    Thanks
    8.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.849 φορές σε 1.286 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ωραία κι εύκολα που είναι τα πράγματα όταν κάποιος βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Και πόσο ζορίζουν, όταν πρέπει να διαχειριστείς 23 ετερόκλητους χαρακτήρες, να τους κάνεις σύνολο και να παράγεις έργο.

Εγώ πάντως στη δουλειά μου και σε όσες δουλειές έχω κάνει στη ζωή μου, δεν είδα ποτέ κάποιον διευθυντή να χειρίζεται καταστάσεις με τον τρόπο που περιγράφεις.
    Ποτε δεν θα βρεις καποιον που να χειριστει την κατασταση ετσι.
    Συνηθως οι διευθηντες δεν κανουν αυτο για το οποιο πληρωνωνται.
    Δεν παιρνουν δηλαδη αποφασεις και δεν βρεχουν τον πωπω τους.
    Το αν δεν αλλαξουν οι αριθμοι θα αλλαξουν τα προσωπα ειναι για το σινεμα.
    Ο Σαντος δεν εκανε τιποτα απλα επνιξε το θεμα.
    Ευτυχως που φετγει γιατι το επομενο σταδιο ειναι να σηκωθουν τα ποδια να χτυπησουν το κεφαλι.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Το θέμα πνίγηκε γιατί απλά έπρεπε να πνιγεί. Αποφάσεις εν θερμώ καταμεσής των υποχρεώσεων ενός Μουντιάλ δεν θα έπαιρνε ούτε ο τρελλοΙβάνοβιτς που πήρε για προπονητή η βαζέλα στο μπάσκετ.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.441 φορές σε 19.046 μηνύματα
    Ignore User

Εσύ πρέπει να ήσουν μπροστά κι έχεις σφαιρική άποψη των γεγονότων, υποθέτω απ' τα όσα γράφεις με τόση γλαφυρότητα.

Και σε συνέχεια αυτών που γράφω στον Κώτσιο, προϊστάμενος έχεις υπάρξει ποτέ σε σύνολο ανθρώπων? Αν ναι, πόσους έχεις απολύσει επειδή κάποια στιγμή ήρθαν σε αντιπαράθεση για προσωπικούς λόγους?
    Ενώ εσύ ήσουν και έχεις άποψη ότι δεν είναι έτσι, θες να μας πεις...
    Επιπλέον, ο Σάντος και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμα περισσότερο, η Εθνική, είναι το κλασσικό υπόδειγμα στο οποίο εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες της σωστής διαχείρισης και διοίκησης προσωπικού.

Μέγιστε, το οτι διαφωνάμε, δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει δίκιο 100%. Ο Σάντος, μας έχει γραμμένους όλους στα αρχίδια του και αυτό περνάει και στους παίκτες, γιατί κάποιοι πλακώνονται, όπως είναι λογικό, λίγοι χωρίζουν και αρκετοί ρουφιανεύουν.

Και αν έχεις την εντύπωση ότι ο Ρεχάνγκελ το 08, είχε πολύ πιό εύκολη δουλειά και καλύτερο κλίμα στην ομάδα, σε γελάσανε. Όμως, με εκείνον, δεν έβγαινε τίποτε στη φόρα και μετά από το περιστατικό με τον Γεωργάτο, ζήτημα να ακούσαμε για ένα ακόμα. Αν αυτοί οι δύο, στην ίδια Εθνική, δεν μπορούν να συγκριθούν, καπέλο σου - για εμένα, συγκρίνονται και παρασυγκρίνονται.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Κράζουν» τον Γκέκα για ένα τατού οι Γιαπωνέζοι

Ένα τατού που μάλλον γράφει διαφορετικά πράγματα από αυτά που θα ήθελε ο ίδιος, φέρει ο Φάνης Γκέκας σύμφωνα με ιαπωνική ιστοσελίδα.

Με τα τατού του Φάνη Γκέκα ασχολούνται ιαπωνικές ιστοσελίδες και τα χλευάζουν αναφέροντας πως μάλλον δεν γράφουν όσα θα ήθελε ο Λαρισαίος επιθετικός.

Όπως τονίζουν, το τατού στο χέρι του Έλληνα φορ μεταφράζεται από τα ιαπωνικά ως «ψυχρός εκτελεστής δαίμονας», αλλά το πρόβλημα είναι πως η ιαπωνική λέξη που χρησιμοποιήθηκε για τη λέξη «ψυχρός» αφορά τον… καιρό και η συγκεκριμένη φράση δεν μεταφράζεται με το ίδιο νόημα από τα ελληνικά στη γλώσσα του ασιατικού κράτους.

Έτσι οι Ιάπωνες χλευάζουν τον Γκέκα τονίζοντας πως το τατού που έχει στο χέρι του μεταφράζεται στην πραγματικότητα σαν «εκτελεστής δαίμονας του ψυχρού καιρού».

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Κοίτα τρόπο που βρήκε ο τατουατζής να του γράψει κατάμουτρα ότι είναι παλτό...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μπορώ να καταλάβω απο που προκύπτει αυτό...

Να κάνουμε τον σταυρό μας που νίκησε η Κολομβία και έχουμε ακόμα μερικές, λίγες πιθανότητες πρόκρισης. Φυσικά θα πρέπει να σκοράρουμε...
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Δυο παιχνιδια που δεν βγηκαν καλα στην εθνικη.
    Λιγο η απειρια, λιγο το αγχος καταφεραμε να ειμαστε με την πλατη στον τοιχο.
    Πολλες φορες ομως αυτη η ομαδα εκανε θαυματα.
    Το κακο ειναι πως δεν πιστευουν στον εαυτο τους το "τοσο ξερουν τοσο παιζουν" ειναι λαθος
    μπορουν πολυ καλυτερα αλλα μενουν κατω απο τις δυνατοτητες τους.
    Μακαρι να δουμε την Τριτη κατι διαφορετηκο.
    Με τέτοιας ποιότητας παλτά Δημήτρη, οι 4 βαθμοί, είναι ιδανική θερμοκρασία...

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενώ εσύ ήσουν και έχεις άποψη ότι δεν είναι έτσι, θες να μας πεις...
    Επιπλέον, ο Σάντος και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμα περισσότερο, η Εθνική, είναι το κλασσικό υπόδειγμα στο οποίο εφαρμόζονται όλοι οι κανόνες της σωστής διαχείρισης και διοίκησης προσωπικού.

Μέγιστε, το οτι διαφωνάμε, δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει δίκιο 100%. Ο Σάντος, μας έχει γραμμένους όλους στα αρχίδια του και αυτό περνάει και στους παίκτες, γιατί κάποιοι πλακώνονται, όπως είναι λογικό, λίγοι χωρίζουν και αρκετοί ρουφιανεύουν.

Και αν έχεις την εντύπωση ότι ο Ρεχάνγκελ το 08, είχε πολύ πιό εύκολη δουλειά και καλύτερο κλίμα στην ομάδα, σε γελάσανε. Όμως, με εκείνον, δεν έβγαινε τίποτε στη φόρα και μετά από το περιστατικό με τον Γεωργάτο, ζήτημα να ακούσαμε για ένα ακόμα. Αν αυτοί οι δύο, στην ίδια Εθνική, δεν μπορούν να συγκριθούν, καπέλο σου - για εμένα, συγκρίνονται και παρασυγκρίνονται.
    Οι επιτυχίες της ομάδας και η σταθερή της πορεία δείχνουν πως οι κανόνες μια χαρά εφαρμόζονται. Εκτός κι αν οι επιτυχίες και οι προκρίσεις σε 4 σερί μεγάλες διοργανώσεις ήρθαν χάρη στη τύχη.

Το 2008 δεν ξέρω που την είδες την ομερτά, εγώ ξέρω ότι είχαν βουίξει οι πάντες ότι γινόταν της πουτάνας ανάμεσα στους παίχτες. Κι ο Ρεχάγγελ όπως κι ο Σάντος κι ο κάθε σοβαρός προπονητής που ξέρει ότι πρέπει να παρουσιάσει έργο κι όχι να το παίξει τζάμπα μάγκας του πληκτρολογίου, φέρθηκαν διπλωματικά για να φέρουν τη δουλειά τους εις πέρας.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Οι επιτυχίες της ομάδας και η σταθερή της πορεία δείχνουν πως οι κανόνες μια χαρά εφαρμόζονται. Εκτός κι αν οι επιτυχίες και οι προκρίσεις σε 4 σερί μεγάλες διοργανώσεις ήρθαν χάρη στη τύχη.

Το 2008 δεν ξέρω που την είδες την ομερτά, εγώ ξέρω ότι είχαν βουίξει οι πάντες ότι γινόταν της πουτάνας ανάμεσα στους παίχτες. Κι ο Ρεχάγγελ όπως κι ο Σάντος κι ο κάθε σοβαρός προπονητής που ξέρει ότι πρέπει να παρουσιάσει έργο κι όχι να το παίξει τζάμπα μάγκας του πληκτρολογίου, φέρθηκαν διπλωματικά για να φέρουν τη δουλειά τους εις πέρας.
    Δηλαδή γινότανε τις πουτάνας, χωρίς κανένα επεισόδιο;;; Γιατί το "κλίμα", το μάθαμε, πολύ μετά την διοργάνωση, ΑΝ θυμάμαι καλά, για να μην σου πω ότι έγινε γνωστό, μετά την φυγή του Γερμανού...

Και ο Ρεχάγκελ, ήταν μάγκας: Ο Σάντος, όπου η μαγκιά, αυτός, απέναντι.
    Με τέτοιες κληρώσεις, σιγά μην του εξηγηθούμε και στοματικό, που δεν αποκλείεται από το Ισραήλ, ή την Σλοβακία.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Οι κληρώσεις είναι αποτέλεσμα της παρουσίας μας στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας. Οταν κληρωθήκαμε με την Κροατία, πόσοι μας υπολόγιζαν για πρώτους? Κι όμως, οι δημόσιοι υπάλληλοι ποδοσφαιριστές κι ο άχρηστος Σάντος τους σοδόμισαν ανελέηταν. Και στο καπάκι πέρασαν και στους 8 του Γιούρο. Παντελώς κατά τύχη κι αυτό, υποθέτω.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Οι κληρώσεις είναι αποτέλεσμα της παρουσίας μας στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας. Οταν κληρωθήκαμε με την Κροατία, πόσοι μας υπολόγιζαν για πρώτους? Κι όμως, οι δημόσιοι υπάλληλοι ποδοσφαιριστές κι ο άχρηστος Σάντος τους σοδόμισαν ανελέηταν. Και στο καπάκι πέρασαν και στους 8 του Γιούρο. Παντελώς κατά τύχη κι αυτό, υποθέτω.
    Προφανώς, όταν ο Όθωνας είχε να αποκλείσει, ή να αφήσει στο μπαράζ, δύο, κάποια Ισπανία και κάποια Ουκρανία, είναι σαφώς μεγαλύτερο επίτευγμα το να αφήνεις δεύτερη την Κροατία με την επόμενη υπερδύναμη του ομίλου, να είναι το Ισραήλ.
    Όπως επίσεις ήταν εμβληματικότατες, οι εμφανίσεις το 12, που για να περάσουμε στους 8, έγινε το 14ο θαύμα του κόσμου και πήγαμε μετά σαν ομάδα προημιτελικών - ακουμπήσαμε μπάλα, μόνο στα ρεπό του αντιπάλου.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.234
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.453 φορές σε 20.712 μηνύματα
    Ignore User

Τεράστιος προπονητής ο Σάντος. Όπου πέρασε άφησε έργο (μουαχαχα). Αφού τον έπεισαν να βάλει κάτι της προκοπής και δεν κατέβηκε στο Μουντιάλ να κοουτσάρει με τζιν και δερμάτινο μπουφάν, πάλι καλά να λες. Πρέπει να περάσουν 45 παιχνίδια για να δει κάτι που βλέπει κι ένα 8χρονο. Φιλικά απορώ γιατί κάναμε. Υποτίθεται θέλει να βλέπει ο προπονητής πράγματα, αλλά αυτός έχει ορίσει 11άδα στον αυτόματο πιλότο κι έχει φύγει ήδη. Άσε που μας έχει τρελάνει στις 40ρες μπαλιές και δεν θέλει να δημιουργήσει. Το παιχνίδι με την Ιαπωνία φώναζε ότι ήθελε άλλον παίκτη αριστερά στην άμυνα. Φώναζε ότι Μήτρογλου, Γίδης και Γκέκας δεν μπορούν. Ας έβαζε αριστερό χαφ τον Χολέμπα και κορυφή το Σαμαρά. Ιδέες πολλές, Σάντος ένας...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!

19. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (20-06-14), dtakis80 (20-06-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-14), voskos_7 (20-06-14)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Καλα που βλεπω το ματς γιατι με αυτα που διαβαζα σε εφημεριδες και σαιτ το Χ εμοιαζε με κατι ακατορθωτο και ηρωικο!!!
    Αστεια ομαδα η Ιαπωνια,προσωπικα απο τις χειροτερες που εχω δει στο μουντιαλ ...
    Μια ομαδα με αμιγως ποδοσφαιρικες γνωσεις θα εκανε τα αυτονοητα!
    Ευτυχως που φευγει πια ο αγελαστος,να παει απο κει πουρθε και να παρει μαζι του και τους κολητους του παρακαλω,εντος και εκτος γηπεδου!

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (20-06-14)

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Επιτυχία η σταθερότητα, αφόρητη η ανεπάρκεια με τις εμμονές. Δε θα μου λείψει αλλά είχε επιτυχημένο όσο και αποκρουστικό πέρασμα.
    ... there's no such thing as "too much"...

23. Οι ακόλουθοι 9 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (20-06-14), BrazHlias (20-06-14), dtakis80 (20-06-14), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (20-06-14), panahs7 (20-06-14), sabar77 (20-06-14), SOLID (20-06-14), vasilis-thrylos7 (20-06-14), voskos_7 (20-06-14)

Σελίδα 413 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 13113213313363373383393403409410411412413414415416417423433443453463513613 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές