panahs7 (15-11-11)
Άντε γαμήσου Πλατινί μαλάκα. Άντε γαμήσου αδερφή ξεκωλιασμένη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (17-11-11)
Τι γενεν μπρε και βρίζεις τον πρόεδρα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Φάγαμε ποινή μιας αγωνιστικής και πρόστιμο για τα επεισόδια με την Κροατία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Θα κάνει προσφυγή ο Καραγκούνης στο ΑΣΕΑΔ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Υπερθέαμα. Τι να κλάσει η Εθνική Ελλάδος μπροστά σ' αυτό το σώου! Μου θύμισε κάτι ντοκυμανταίρ του Ντισκάβερυ για τους ξυλοκόπους του Καναδά, που κατεβάζουν κάτι βελανιδιές κάτω στο άψε σβήσε.
Η Εθνική τιμωρήθηκε? Ε, καλά, θα το εκτίσει με κανένα Λιχτενστάιν.
μια αγωνιστικη? μια χαρα, περιμενα μεγαλυτερη ποινη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
1ος Όμιλος
Πολωνία
Τσεχία
ΕΛΛΑΔΑ
Ρωσία
Πρώτο ματς με τη διοργανώτρια Πολωνία. Τελευταία αγωνιστική με τη Ρωσία. Κάτι μου θυμίζει.![]()
Μια χαρα η κληρωση μας ηρθε...με σοβαροτητα και εχοντας στο μυαλο μας το αποτελεσμα μπορουμε και πρωτια πιστευω.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ωχ! Με τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ συνήθως δεν τα πάμε καλά. Σημασία έχει πάντως πως κληρωθήκαμε να παίξουμε στην Πολωνία![]()
Ρε λετε να το πάρουμε ξανα....? Ε ρε γλέντια....? Γνωριζουμε διασταυρωσεις ?
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Με τον ομιλο της ισπανιας...που ειναι και η προηγουμενη πρωταθλητρια του Euro....αλα γαλλια....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
α ρε μια κωλαθρα
Καλό ταξίδι ...... Προσφέρεται για πολυεπίπεδες απολαύσεις!
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks