Γιατι? Εμεις στην αποβολη του Ζιοβανι δε χρεωσαμε ενα χαμενο τελικο κυπελου καποτε? Σιγα καλέ μην ειμαστε υπερανω εμεις.
Κι αλλη μια στη Λεωφορο που κι εκεινη τιτλο κοστισε, ακομα τη μολογαμε.
Άλλο ένα δείγμα του πόσο βαζελοποιημένη είναι η Εθνική και στη νοοτροπία... όλοι σήμερα ασχολούνται με την αποβολή-φάντασμα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Γιατι? Εμεις στην αποβολη του Ζιοβανι δε χρεωσαμε ενα χαμενο τελικο κυπελου καποτε? Σιγα καλέ μην ειμαστε υπερανω εμεις.
Κι αλλη μια στη Λεωφορο που κι εκεινη τιτλο κοστισε, ακομα τη μολογαμε.
επαιξε το ρολο της και η αποβολη.
βεβαια εγω κακο λογο για τον οτο δεν θα πω ποτε.
απο την ανυπαρξια,την αφανεια και την κοροιδια που ημασταν πριν απο αυτον μας πηγε στον ολυμπο κατακτωντας ενα γιουρο(που παραδοσιακα μεγαλες δυναμ,εις οπως η πορτογαλια δεν εχουν...).τι αλλο να πει κανεις για αυτον τον ανθρωπο?
πριν απο αυτον επρεπε να παιζουμε με το σαν μαρινο και τα νησια φεροες μπας και καναμε καμμια νικη.για αυτα μονο τα παιχνιδια ημασταν.
το μονο που θα του χρεωσω ηταν οτι μετα τον ανεπαναληπτο θριμβο της πορτογαλιας επρεπε να παμε ενα βημα παραπανω και δεν το καναμε.και οταν φυγει ο οτο παλι στην μιζερια θα ειμαστε.ας ευχαριστηθουμε αυτες τις μερες οσο ημαστε ακομα μεσα στο παιχνιδι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Galletti97 (06-09-09), IERO (06-09-09), paraskdi (06-09-09), sirkostas (06-09-09)
Ο Χαλκιάς στο τέρμα είναι ρουφήχτρα, αντίθετα ο Σηφάκης μου φαίνεται σταθερός.
Χθες σε μια φάση ο Χαλκιάς τινάχτηκε ολόκληρος με το που πέρασε η μπάλα από δίπλα του, λες και είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Οι Βύντρα, Σπυρόπουλος είναι χάλια ψυχολογικά. Και πες ότι αριστερό μπακ Έλληνα επιπέδου Εθνικής δεν έχουμε ( ο Βενετίδης δεν έχει ξεκινήσει καλά), δεξί μπακ όμως δεν έχουμε άλλο. Ακόμη και ο Γεωργέας- Φούλης για άλλους- ή ο Πάντος θα ήταν πιο καλός. Δεν είπα να αλλάξει όλη την ομάδα, αλλά εφόσον λείπουν οι βασικοί του έπρεπε να κάνει δοκιμές. Και από τα άκρα μπάζαμε, πάρα πολύ. Σε σημείο που πανηγύριζα όταν αποβλήθηκε ο Βύντρα, γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο κακό έκανε στην ομάδα.
Ότι ο Ρεχάγκελ μας έβγαλε από την αφάνεια, ισχύει και με το παραπάνω.
Αλλά με ομάδες που εκμεταλλεύονται τα στημένα και τις γιόμες, καλό είναι να κοιτάζεις πρώτα να κρατήσεις μπάλα και μετά να οπισθοχωρίσεις.
Δοκιμες στο πιο κρισιμο ματς?
Και ποιος Πάντος? Ημαρτον δηλαδη. Αμα επαιζε σε αλλη ομαδα θα ηθελες να παιξει στην Εθνικη ο Πάντος? Για Γεωργέα...μη χέσω!
Τη γυμνια δε τη βλεπουμε σε εμψυχο υλικο? Αντιλαμβανεστε οτι πισω απο τον Σπυρόπουλο (που τον θεωρω τη χαρα των επιθετικών) και τον Βύντρα τα επομενα μπακ ειναι οι...Μπουκουβάλας/Καράμπελας?
Μιλαμε για λειψανδρία απιστευτη, εγω το θεωρω και θαυμα που ειμαστε σε θεση βολης για το Μουντιάλ μ'αυτους τους παιχτες.
Galletti97 (06-09-09)
Ο Μητρογλου γιατι συνεχιζει να καλειται στις μικροτερες εθνικες,δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στους ανδρες?
Στους Ανδρες μπορεις να παιξεις ανεξαρτητου ηλικιας. Απλα, δε θεωρείται (και δεν είναι) ετοιμος για κει. Ας κανει καλη χρονιά φετος κι η Ανδρων τον περιμενει.
Κρίμα... Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και άδικη ήττα. Μπράβο στα παιδιά! Ψηλά το κεφάλι τώρα, να κερδίσουμε τα επόμενα 3 παιχνίδια και ό,τι βγει.
Πατσατζογλου, Βυντρα, Χαριστεας τι σκατα δουλεια εχουν στην 11αδα??
Σαμαρας κ Γκεκας γιατι ηταν παγκο?
Γιατι αρχισαμε με μολις 3 επιθετικογενεις παιχτες?
Γιατι το μονο συστημα της ομαδας ειναι οι γιομες στην επιθεση?
Κι εγω τον ευχαριστω τον Ρεχαγκελ για τη χαρα που μας εδωσε το 2004 αλλα καιρος να φευγει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
o πατσα στο τελευταιο παιχνιδι της ομονοιας εκανε αυτο που εκανε και στο θρυλο!
100 πασες λάθος, κόβοντας την ομαδα στη μεση...
ρε παιδια ο πατσα πριν χτυπησει δεν επαιζε δεξι μπακ? εκει δεν ηταν η θεση του?
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ναι φιλε μου.Τον θυμαμαι στον αγωνα με την Λυων , το 2-1 υπερ μας που μεχρι και ο Σωτηρακοπουλος ειχε τρελαθει και στον αγωνα με την Αγγλια με την εθνικη εκτος.Οργωνε ολη την πλευρα τοτε.
O Bύντρα ήταν το δέντρο, όχι το... δάσος!
Mπορεί να υπάρξουν δύο αναγνώσεις της χθεσινής ήττας της Eθνικής μας στην Eλβετία. H μία έχει να κάνει μ’ αυτή καθ’ αυτή την αγωνιστική μας εικόνα και την ανταγωνιστικότητά μας (όχι τόσο στο να αμυνθούμε για να πάρουμε το 0-0, αλλά στο να παραγάγουμε και λίγο) και η άλλη αφορά την ακατανόητη αποβολή του Bύντρα από τον «σεσημασμένο» Bέλγο Nτε Mπλέεκερε...
«Σεσημασμένος» επειδή συνηθίζει να δίνει σε κρίσιμες στιγμές χείρα βοηθείας στην Eλβετία, καθώς «συμπτωματικά» ήταν και πάλι ο διαιτητής που έστειλε τους Eλβετούς στο Mουντιάλ της Γερμανίας, σφυρίζοντας την ήττα-πρόκρισή τους με 4-2 από τους Tούρκους στα μπαράζ, κάνοντας και τότε ό,τι ήταν δυνατόν ώστε οι συμπατριώτες του Mπλάτερ να μη λείψουν από το προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο...
H ανύπαρκτη αποβολή του Bύντρα, ωστόσο, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για την Eθνική μας. Eίναι το «δέντρο», δεν είναι το «δάσος»...
Nαι, μείναμε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο, ναι, κάτι τέτοιο σίγουρα δυσκολεύει οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα, όμως η αγωνιστική μας εικόνα κραύγαζε ότι μόνο στο 0-0 μπορούσαμε να προσδοκάμε κι όχι σε κάτι περισσότερο. Kι όταν αγωνίζεσαι για την πρόκριση σε Mουντιάλ, οφείλεις να μπορείς να ποντάρεις σε κάτι περισσότερο από το 0-0...
Mεγαλύτερο άλλοθι, συνεπώς, θα μπορούσε να είναι η απουσία επιθετικών δεξιών μπακ (Σεϊταρίδης, Tοροσίδης), ο τραυματισμός του Kαραγκούνη που αφαίρεσε κράτημα μπάλας και ξεκινήματα επιθέσεων στη μεσαία γραμμή, η ανυπαρξία ποιοτικών επιθετικών χαφ από την ομάδα (ο Nίνης έμεινε εκτός αποστολής), η εμμονή του Pεχάγκελ σε πεπαλαιωμένα -και καθόλου ορθολογικά- συστήματα σαν το χθεσινοβραδινό 5-1-1-3 (!) κ.ά...
Παρά ταύτα, αυτός είναι ο Γερμανός που ξέρουμε (και δεν αλλάζει), μ’ αυτές τις συνταγές επιχειρούσε και θα επιχειρεί όσο θα είναι στον πάγκο της Eθνικής, άρα υπό τις δεδομένες συνθήκες μόνο στο εξής μπορούμε να επικεντρωθούμε: Nα κατακτηθούν -κάτι εφικτό- οι εννέα βαθμοί στα τρία προσεχή ματς (στη Mολδαβία την Tετάρτη και στο OAKA με Λετονία και Λουξεμβούργο) κι έτσι να καπαρωθεί -τουλάχιστον- η δεύτερη θέση που οδηγεί σε μπαράζ πρόκρισης το Nοέμβριο...
Aν και, με τα υλικά που επιμένει να μαγειρεύει ο σεφ, το πιάτο θα συνεχίσει να είναι το ίδιο που σερβίρεται τόσα χρόνια. Tο ίδιο...
Βαγγέλης Μπραουδάκης
Όσοι είδατε το χθεσινοβραδινό παιχνίδι καταλάβατε φυσικά ότι υπάρχουν πολύ πιο αμυντικογενή συστήματα από αυτά του Τιμούρ στον Ολυμπιακό. Και ας παίξαμε χθες με τρεις επιθετικούς.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμέ. Υπάρχουν βέβαια ακόμη πιο αμυντικά και από το χθεσινό. Θυμάμαι ένα Ιωνικός - ΟΦΗ πριν απο καμιά δεκαριά χρόνια που ο ΟΦΗ είχε κατέβει με 7-8 αμυντικούς και το παιχνίδι τελικά έληξε 0-1. Φοβερή κλωτσοπατινάδα.
Ακόμα θυμάμαι το Σπύρο Λιβαθηνό, τον παλαίμαχο του βάζελου, που ήταν προπονητής στον Εθνικό Αστέρα και κάθε φορά παρέτασσε την ομάδα του εντός έδρας εναντίον μας με δυο ζώνες άμυνα. Τη μια χρονιά μας πήρε ισοπαλία 1-1 και διώξανε τον Μπιγκόν, την άλλη νικήσαμε με σουτ του Νίνι από τα 40 και κάτι μέτρα 0-1.
Αυτά απευθύνονται σε κάποιους με αραιή βλάστηση,από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. που έχουν πολλά νεύρα. Ας ελπίσουμε πως και ο πάτος ( της επιθετικότητας στο ποδόσφαιρο) θα έχει πάτο...
Προσημείωση: Σε περίπτωση που κάποια από τα αναφερθέντα συστήματα, χρησιμοποιηθούν στο Έμιρειτς, ο ηθικός αυτουργός θα τιμωρηθεί με τη γιούχα της ζωής του από τον ΠΥΡΙΝΟ λόγω της 4-5άρας που λογικά θα έρθει..Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν αυτά...
Δεν ήταν άσχημη η Εθνική και μάλιστα πολύ καλύτερη από την Ελβετία όσο είμαστε 11vs11.
Και το κοράκι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Δεν ήταν μόνο η ανύπαρκτη αποβολή.
Μας ξέσκισε στις κάρτες.
Πάμε γερά για τρις νίκες.
sirkostas (07-09-09)
Χαριστεας,Αμανατιδης.Βυντρα!!!!!,Μορας,Παπαδοπουλο ς.....ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ??????
Ειναι αυτοι παιχτες για την Εθνικη???
Ουτε για Β Εθνικη δεν κανουν......!!!!!!!!!!
Που ηταν ο Νινης???
Ο Μακος ειναι καλυτερος τωρα πια ή ο Πατσα?
Ο Μορας-Βυντρα.......(ελεος)-ο Παντος ειναι καλυτερος (οχι οτι κανει για Εθνικη αλλα λεμε τωρα)
Ο Μητρογλου δεν κανει ακομη για Εθνικη αλλα αφου ειναι σε φορμα θα ηταν καλυτερος απο τον Αχριστεα.....
Αχριστεας γιατι ξεκιναει βασικος αντι του Σαμαρα για παραδειγμα!
Οι Τζορβας-Χαλκιας ειναι καλυτεροι απο τον Σηφακη???
Καταντησε πια σιχαμαρα με τους βυσματιες και τους κλικαδορους!!!!
Ο Κοτσιανικουλης πχ δεν εχει θεση???Αλλα εχει ο Παπαδοπουλος?????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη red.empire7 : 07-09-09 στις 00:16 Αιτία: Κοτσιανικουλης........
Αμα δεν καταφερει να παει αυτην την φορα στο μουντιαλ με τετοια κληρωση δεν θα παει ποτε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Μάκος κι ο Κουτσιανικουλης ακομα δε μπορουν να καθιερωθουν στις ομαδες τους, θα παιξουν στην Εθνικη? Τα σκεφτεστε πριν τα γραψετε αυτα ή ετσι τα αμολατε? Ποιος ειναι κι ο Σηφακης στο κατω-κατω? Επειδη εκανε ενα καλο ματς, οπως κι ο Κατεργιαννάκης καποτε, κατα του Ολυμπιακου, εγινε ξαφνικα τερματοφυλακας?
Και ποιος Μητρογλου? Ρε Παναγια μου, τι διαβαζω νυχτιατικα και δε παω για υπνο.
Bookmarks