Γκοοοοοοολ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Γκοοοοοοολ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το 1ο
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το ντώσει πενάλτι? Ντεν ντώσμε πενάλτι το ντιαιτηστής
Χαχαχαχα! Ρε συ αυτοι βαλανε γκολ στο Λιχτενστάιν στο 7' και κλειστήκανε πίσω να κρατήσουνε το 1-0!!!!!
Το χούι δε φεύγει τελικά...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
απλωνει ταλεντο παλι στο γκαζον αποψε αυτη η εθνικη!
θελουν κ μουντιαλ τα μοντελα!
Κοιμίζουμε τους τιτάνες του Λιχτενστάιν ρε συ για να τους πετάξουμε το 2ο στο 90 και να τους τελειώσουμε!
Άμα και με το Λιχτενστάιν μέσα στην έδρα μας δε βάλουμε πάνω από 2 γκολ τι να πω .
Παίζει μετά το γκολ ο Σαντος να τους είπε παίξτε όλοι άμυνα.![]()
Ελα μωρή Εθνικάρα ΜΠΟΡΕΙΣ!
Ισως να παίζεις με θηρία αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ!
Ο Σωτηρακόπουστας προσπαθεί ματαίως να αναδείξει τα κρυφά ταλέντα των Λιχτενσταγιανών αμα λάχει αλλά δεν του κάθεται![]()
Οι τύποι δεν υπάρχουν. Πιο άμπαλη εθνική δεν έχω ξαναδεί ούτε στα χειρότερα χάλια της. Πού πας μωρέ με κάτι Σαμαράδες, Κατσουράνηδες και λοιπές δυνάμεις; ΕΝ τω μεταξύ ο μάγγολος με το ανάποδο μπιμπίκι στο πηγούνι, ο Κατσούρ είπε το θεϊκό ότι ο μέγιστος Σαντονέλος είναι καλύτερος από το μουρίνιο. μετά από αυτό ορκίστηκα να μην ξαναπιώ τα επόμενα 30 λεπτά. (πέρασαν ήδη τα 2![]()
There is a Dude in town
sadi (15-10-13)
Καλα ρε ο Βυδρας παιζει ακομα μπάλα και καλείται και στην Εθνικιά;
ποσο σου πληρωνουν το εισητηριο να τους βλεπεις να παω κ εγω να βγαλω κανα ψιλο?
Πφφφφ ζηλεύετε την προπονητική ιδιοφυϊα του Σάντου και το απειράριθμο ταλέντο των Κατσουρανοκαραγκουναίων.
Με τα χίλια μας σπρώχνει ο διαιτητής μπας και κερδίσουμε το Λιχτεστάιν και εκμεταλλευτούμε τη γκέλα της Βοσνίας. Ούτε μία επίθεση της προκοπής, άμυνα για γέλια, τραγικοί "ποδοσφαιριστές", προπονητής με το πέος (στον κώλο).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Απορώ πως αυτή η ομάδα δεν πάει απευθείας μουντιάλ. Για το Λιχνενστάιν λέω...![]()
There is a Dude in town
Οριστε ρε ζηλιαρηδες. Γκολ στο 7' , ευκαιρία στο 43'. Γεμάτο ημίχρονο.
Πάντα υπερβολικοί τύποι οι Ελληνες. Νικάς 1-0 το Λέχνε, κάνεις ευκαιρία και στο τέλος, τί άλλο θες; 2-0 δηλαδή;
There is a Dude in town
Υπερβολικοί σε όλα μας επιτελους.
Τους τσάκισε η ομαδα τους Λιχντοτετοιους.
Bookmarks