consigliere (20-06-14)
consigliere (20-06-14)
Ούτε εγώ εδώ μπορώ να βγάλω άκρη (αν και οι χαρακτήρες είναι καπως παραπάνω από 23. Πάντως στην εταιρία που δουλεύω μια χαρά ζάφτι κάνει ο διευθυντής τα 45 άτομα. Εϊναι και θέμα αντιμετώπισης γενικά, και το τι σεβασμό ή φόβο προκαλεί. Αλλοι προτιμούν το "απολύεσαι" άλλοι πιο μαλακή προσέγγιση.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ένα ματς ακόμα για να δούμε αν θα συνεχίσουμε να τσιτωνόμαστε ή αν θα συνεχίσουμε να τσιτωνόμαστε με την Εθνική![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
copy/paste όσων γράφονταν επί σειρά ετών για τον Ρεχάγγελ.
Και τότε μίλαγαν για εμμονές (πχ Τσιάρτας που ούτε σε σύλλογο δεν ήταν, Χαριστέας έξω δεξιά κλπ).
Ρεχάγγελ και Σάντος πέτυχαν απίστευτες υπερβάσεις με την εθνική. Αμα πετύχει τα ίδια κι ο Ρανιέρι, θα του βγάλω το καπέλο. Σίγουρα πάντως θα βαδίσει στα ίδια βήματα μ' αυτούς, βασιζόμενος στην άμυνα, γιατί δεν είναι μαλάκας να νομίσει ότι με δήθεν ποδοσφαιριστές τύπου Φετφατζίδη μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό.
Μπορει το ποδοσφαιρο που παιζουμε να μην αρεσει (και αντικειμενικα ειναι κακο), ομως αυτο μπορουμε, αυτο παιζουμε και με αυτο εχουμε καταφερει οσα εχουμε καταφερει. Μακαρι να μπορουσαμε να παιξουμε πιο θεαματικα αλλα πανε χρονια απο την τελευταια φορα που το ελληνικο ποδοσφαιρο εβγαλε πολλους φαντεζι ποδοσφαιριστες μαζι.
sirkostas (20-06-14)
Ναι, γιατί ο Αρσάβιν, ο Ζίρκοφ, ο Παβλιουτσένκο και ο Κερζάκοφ κάνανε όνομα το 2012 που επιστρέφαν στη Ρωσία ΑΠΡΑΓΟΙ από την Ευρωπαϊκή τους περιπέτεια, την οποία είχαν κερδίσει όλως συμπτωματικώς, με την πορεία της ομάδας τους και της Ζενίτ το 2008...
Η ίδια ομάδα σούπερ ομάδα ήτανε...
Όπως και φυσικά, ο Σάντος, είναι προπονητής του οποίου οι τίτλοι και η καριέρα, στέκονται με αξιοπρέπεια απέναντι στα αντίστοιχα του Ρεχάγκελ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και η Ουκρανια, με εξαιρεση τον παιχταρα Σεβτσενκο δεν ειχε και τποτα αλλο ουαου. Βορονιν, Τιμοστσουκ, Σοβκοβσκι και μετα το χαος. Επισης μεσοεπιθετικα τοτε ημασταν πολυ καλυτεροι, με καλυτερα πλαγια μπακ και καλυτερο τερματοφυλακα.
voskos_7 (20-06-14)
Εγω Σάκη έχω δουλέψει στο εξωτερικό κατά κόρον και μπορώ να σου πω πως τους διευθυντές δεν τους είδα σχεδόν ποτέ πάνω από 2 φορές κι αυτό γιατί τα πράγματα ήταν απλά οι εργαζόμενοι ήμαστε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ οποίος δεν ταιριάζει στο τιμ και δεν δουλεύει γι αυτό δεν χρειάζεται να βρίσκεται εκεί.
ΚΩΤΣΙΕ , ανθελληνικές , και αντιχριστιανικές οι συνθήκες που περιγράφεις![]()
kwtsios (20-06-14)
vasilis-thrylos7 (20-06-14)
Αυτοί οι διευθυντές που δεν πατάνε στη δουλειά, όπως γράφεις, επειδή γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι θα αποδώσουν κανονικά στην εργασία τους, αν τυχόν και βρεθούν ποτέ προϊστάμενοι ελληνικής εταιρείας με αποκλειστικά έλληνες εργαζόμενους...τους βλέπω ή στον ΟΑΕΔ ή στη φυλακή απ' τα πρώτα Σάββατα.![]()
IERO (21-06-14), kwtsios (20-06-14), vasilis-thrylos7 (20-06-14)
Διαφορετική νοοτροπία λαού και ανθρώπων, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Όχι πως την επιδοκιμάζω και αυτήν αλλά τουλάχιστον έχει περισσότερη "ανθρωπιά" μέσα της.
Ευτυχώς ή δυστυχώς δουλεύω σε εταιρία που έχει συνεργάτες και πελάτες στο εξωτερικό. Και κινείται με πρότυπα εξωτερικού. Πολύ απλά εάν χαστουκίσω τον συνεργάτη μου (πράγμα το οποίο θέλω διακαώς να κάνω) θα πάρω πούλο στεγνά. Και η εταιρία δε θα χάσει , αλλά θα πάει καλύτερα. Και αν αυτός απαντήσει, έστω και αν είναι 20 χρόνια εκεί, θα με ακολουθήσει στην έξοδο. Μερικά πράγματα απλά τα ξέρεις, τα σέβεσαι και κάνεις τον μαλάκα. Τόσο απλό είναι.
kwtsios (24-06-14)
Συνέβη το συγκεκριμένο σε (πολύ μεγάλη) εφοπλιστική εταιρία με την οποία έχουμε άμεση πελατειακή σχέση πριν μία εβδομάδα. Ο διευθυντής αποχώρησε άμεσα (Άγγλος) μετά από 2 μέρες στη δουλειά αφήνοντας υπόμνημα ότι "δεν μπορεί να εργαστεί με ζώα". Το χειρότερο είναι πως παρά την απαράδεκτη γλώσσα που χρησιμοποίησε είχε απόλυτο δίκιο.Θα το έλεγα για κάθε Ελληνική εταιρία , από περίπτερο μέχρι κολοσό.
Εγώ παντός
Είμαι απογοητευμενος από την Εθνική
Γιατί πιστεύω πως αδίκησε τον εαυτό της.
Ακόμα κι ο Κατσουράνης που ποτέ δεν τον χώνεψα
Αδίκησε τον εαυτό του.
Κλωτσησανε την καρδαρα με πικάντικη γάλα μέσα.
Bookmarks