Σελίδα 461 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61161261361411421431441451457458459460461462463464465471481491501511561 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.201 έως 9.220 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από polixenios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχετο αν υπάρχει ή όχι συνωμοσία, άσχετο απο τι προέρχεται η ήττα (ες) , οι εκδοχές ποικίλουν. Εξαρτάται απο πια γωνία το πιάνει ο καθένας το θέμα και τι εμπειρίες έχει ωστε να το απορροφήσει σωστά και να το διοχετεύσει ανάλογα. Κανείς δε πείθει κανένα ούτε διεκδικεί τις εντός του φόρουμ δάφνες. Ωστόσο η πομπώδης καταφυγή σε χαρακτηρισμούς επιπέδου δημοτικού σχολείου, σε αγιογραφίες, σε απαξιωτικές φτηνές κορώνες, εικονίτσες με καζανάκια, παλιές ελληνικές ταινιες του σωρού, δεν οδηγούν σε διαλόγους γόνιμους και επικοδομητικούς και κυρίως ψυχαγωγικούς. Δε παρεξηγούμαι ούτε κρατάω κακίες και νοιώθω βαθυα αλληλλεγγύη και συμπάθεια προς όλη την ενταύθα παροικία. Ο δικός μου σκοπός είναι λοιπόν - επειδή ρώτησες - απλά να μοιραστω την αρρώστεια μου και τις σκέψεις μου για την Ομάδα που ακολουθώ πιστά δεκαετίες ολόκληρες και που άλλοτε με πληγώνει άλλοτε με κάνει ευτυχισμένο. Ενδεχομένως αν κρίνω απο μια περίπτωση που έδειξες άγνοια - τον ήπιες κανονικά και σου κόστισε- δεν έχεις μελετήσει την Ιστορία του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαιρου. Όταν θα κάνεις τις αναζητήσεις σου μπορεί σε πολλά να συμφωνήσουμε, διότι το τώρα δεν είναι ποτέ ξεκομμένο από το πρίν. Για παράδειγμα θα δείς να διαλύονται ολόκληρες ομάδες προκειμένου ο βάζελος να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, θα δείς τρομερές συνομωσίες και προβοκάτσιες απο τους ίδιους που σήμερα κάνουν τους εξυγιαντές, ομάδες- πλυντήρια βαθμών, στοχευμένα αποτελέσματα, αποπειρες δολοφονίας και επιρρεασμού διαιτητών, αποφάσεις της επο κυριακές και αργίες και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός. Τότε θα ολοκληρωθείς σαν Ολυμπιακός και θα καταλάβεις πόσα αυτό το Σωματείο έχει πάθει μέχρις που ζητήθηκε η απόλυτη εξαφάνιση του μέσω εξαγοράς από δούρειους ίππους. Θα διαβάσεις για Ιστορικές φυσιογνωμίες του Ολυμπιακου καταλυτικές, ογκώδεις που σημάδεψαν εποχές. Αν ασχοληθείς και με τους αντιπάλους θα δείς ότι ακόμα και τη Λεωφόρο για να κάνουν γήπεδο τους έσπασαν στο ξύλο και εξεδίωξαν μπράβοι τους φτωχούς πρόσφυγες και άλλα πολλά.Ολοκληρώσου λοιπόν σαν Ολυμπιακος και θα συμφωνήσουμε σε πολλά...
    Το βλεπεις οτι εφαγε μπαν και επομενως δεν μπορει να απαντησει και εσυ συνεχιζεις να γραφεις .....κατι που ειναι ανισο και αδικο.

infraction added
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Νομιζω ειναι πολυ υπερβολικο το ban του Sirkosta,κατι αναλογο ειχε γινει και σε εμενα.

Επειδη καποια παιδια εδω μεσα τυχαινει να ειναι αρκετα χρονια με χιλ ποστ καλο θα ειναι οταν πεφτει
    στην υποληψη του μοντ για κατι ακυρο που ειπωθηκε να το συζηταει με ενα πμ πρωτα.. Γνωμη μου.

Επισης αν παλι ΔΕΝ σας αρεσει αυτο και με το παραμικρο θελετε να κανετε μπαν τοτε ειναι αλλου το προβλημα
    και νομιζω οτι θα πρεπει να βγαλετε μια λιστα με ποια ατομα δεν σας αρεσουν η τελοσπαντων δεν αρεσει ο τροπος γραφης τους. Βεβαια δν θελω να πιστευω κατι τετοιο..

Εχει δικιο ο Μενιος αλλα και αδικο..Το ιδιο και για τον Κωστα. Για αυτο λεω οτι κριμα γινεται οτι γινεται
    και καλο θα ειναι να υπαρξουν αλλοι τροποι αντιμετωπισης.Αν παλι δεν συμμορφωθεi καποιος τοτε σωστο το Ban.

Aυτο το λεω γιατι εχουν φυγει πολλα ατομα που ηταν ωραιοι τυποι με χρησιμα ποστ.

Βεβαια λογος δεν μου πεφτει,απλα γνωμη λεω..

3. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-11-14), Du3lisT (17-11-14), kwtsios (18-11-14), SOLID (17-11-14), VALVERDES_7 (17-11-14), vasilis-thrylos7 (18-11-14)

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Ερχετε ο Τραπαντονι... μπορειτε ολοι να ηρεμησετε τωρα..!!
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Τα παιδιά των μάνατζερ

Ο Τσάρλυ ξεσπάει κατά των διεθνών ποδοσφαιριστών, των "παιδιών των μάνατζερ", που ξενυχτούν σε πάρτι του Χάρη Σιανίδη μετά από αποτυχίες, που κοροϊδεύουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι όπως ο Χοσέ Χολέμπας, που κάνουν αυτά που αποτίναξε ο Ότο Ρεχάγκελ από την Εθνική κι έφτασε στην κατάκτηση του Euro 2004.
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Ο Κλαούντιο Ρανιέρι πλήρωσε τον ευκαιριακό, χωρίς ζήλο τρόπο που δούλεψε και αποχώρησε. Για το δίμηνο της ντροπής, όμως, δεν έχει ευθύνη μόνο ο Ρανιέρι.
    Είναι ενοχλητικό οι ποδοσφαιριστές να περνούν στο απυρόβλητο, όταν αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι. Από το πρωί του Σαββάτου, στα εξώφυλλα των εφημερίδων βρίσκονται συνεχώς οι Γιώργος Σαρρής, Ρανιέρι και οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών δεν παίρνουν την ανάλογη έκταση.
    Συνηθίζω να ασχολούμαι μόνο με αυτά που συμβαίνουν μέσα στις γραμμές. Το γήπεδο, άλλωστε, είναι ο καθρέφτης και το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται ή δεν γίνεται. Για να φτάσουμε, όμως, στο σημείο να χάσουμε από ερασιτέχνες έγιναν πολλά.
    Οι ποδοσφαιριστές που είχαν την τιμή να αποτελέσουν συνεχιστές μίας εκπληκτικής προσπάθειας που άρχισε το 2001 αποδείχθηκαν ανεπαρκείς σαν προσωπικότητες. Έκαναν μεγάλα συμβόλαια, εξαργυρώνοντας ότι απλά ήταν μέλη αυτής της ομάδας και απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις που τους παρέχονται, όταν καλούνται στην Εθνική.
    Παροχές που δεν υπήρχαν στο παρελθόν, όπως θέσεις VIP όταν ταξιδεύουν για να ενσωματωθούν στην Εθνική, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία, βάση της Εθνικής το "Vouliagmeni Suites". Παροχές που έχουν έρθει λόγω των εσόδων και των χορηγών που έχουν φέρει οι επιτυχίες της Εθνικής.
    Το πάρτι του Σιανίδη

Από την Παρασκευή το βράδυ, οι περισσότεροι χορηγοί έκαναν πίσω. Απέσυραν ή σκέφτονται να αποσύρουν τις προσφορές τους. Είναι αστείο να είσαι οικονομικός σύμβουλός και να πιστεύεις πως μπορούν να σε διαφημίσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές.
    Η γενιά των ποδοσφαιριστών των μάναταζερ, που έχασαν από ερασιτέχνες. Που θέλουν στο ξενοδοχείο της Εθνικής τους μάνατζερ τους! Που απαιτούν τη θέση που θα αγωνιστούν. Που ξενυχτάνε και διασκεδάζουν χωρίς ντροπή, μετά από αποτυχίες της Εθνικής. Που, ενώ την περασμένη Δευτέρα έπρεπε να ενσωματωθούν στην Εθνική, ξενύχταγαν την προηγούμενη μέχρι τις 5.30 το πρωί στο πάρτι του Χάρη Σιανίδη.
    Προπονήθηκε με τη Ρόμα ο Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας, εξαιρώντας το παιχνίδι με την Κολομβία, έκανε καλό Μουντιάλ και το εξαργύρωσε με την μεταγραφή στη Ρόμα. Για "ευχαριστώ", αρνήθηκε δύο φορές την κλήση του στην Εθνική, χωρίς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.
    Πριν από τις κλήσεις για το παιχνίδι με τα Νησιά Φαρόε είχε ενημερώσει τον Ρανιέρι πως θα είναι διαθέσιμος. Ο Ιταλός τον κάλεσε και έκοψε τον Κώστα Σταφυλίδη που τον ήθελε η Φούλαμ γιατί έχει υποχρεώσεις, στη λογική να διατηρήσουμε καλές σχέσεις με τον σύλλογο.
    Ο Χολέμπας τον κρέμασε, λίγες ημέρες αργότερα, ενημερώνοντας ότι είναι τραυματίας. Τον άφησε με μοναδικό αριστερό μπακ τον Νίκο Καράμπελα. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο και από ντρίπλα που έφαγε ο Καράμπελας ήρθε αυτή η ταπεινωτική ήττα. Την βδομάδα που πέρασε, ο Χολέμπας προπονήθηκε κανονικά με τη Ρόμα και έθεσε οριστικά εαυτόν εκτός Εθνικής.
    Επιστροφή στο μοντέλο Ρεχάγκελ

Πρέπει να κοιτάξουμε με σοβαρότητα την επόμενη ημέρα. Ο Σαρρης έχει τις ευθύνες του, αλλά και το Euro 2004 με τον Βασίλη Γκαγκάτση το πήραμε και όχι με πρόεδρο της UEFA ή κανέναν φιλόσοφο του ποδοσφαίρου.
    Ο Ρανιέρι δεν κόλλησε και σωστά έφυγε. Στην επόμενη ημέρα, όμως, θα πρέπει να τεθούν και οι ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους. Όποιος δεν θέλει, ας μην συνεχίσει. Στο κάτω κάτω, τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από το να χάσουμε στο γήπεδό μας από τα Νησιά Φαρόε; Μας έκαναν Σαν Μαρίνο, Γιβραλτάρ, αν και δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα στον κόσμο να παίξει τρία παιχνίδια στο γήπεδό της με Ρουμανία, Βόρεια Ιρλανδία, Νησιά Φαρόε και να έχει απολογισμό 0 γκολ, 0 βαθμούς.
    Ο νέος προπονητής υποχρεούται να πάρει γενναίες αποφάσεις. Να ακολουθήσει το μοντέλο Ρεχάκελ. Ο Γερμανός δεν δίστασε να αφήσει εκτός Εθνικής τον Γρηγόρη Γεωργάτο, που της μπάλας της μίλαγε. Είχε αφήσει έξω από τα πλάνα του τους Γεωργάτο, Άκη Στολτίδη, Άκη Ζήκο για να εμφυσήσει στην ομάδα τον χαρακτήρα που ο ίδιος ήθελε.
    Ο καθένας πλήρωσε κάτι διαφορετικό. Ο Γεωργάτος το "πες στον μ@@@@α ότι δεν παίζει ο Γεωργάτος δεξί εξτρέμ". Το αστείο ήταν πως από τότε μόνο δεξί εξτρέμ έπαιξε, αλλά όχι στην Εθνική. Ο Ζήκος "πλήρωσε" το ότι δυστρόπησε που ο Ρεχάγκελ τον είχε βάλει στο τέλος ενός φιλικού αγώνα και ο Στολτίδης για λόγους που είχαν να κάνουν με την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που ήθελε να εφαρμόσει ο Γερμανός προπονητής.
    Νοοτροπία

Την ίδια φιλοσοφία πρέπει να ακολουθήσει και ο νέος ομοσπονδιακός μας. Και πλέον είναι εύκολο, γιατί δεν αναλαμβάνει την Εθνική που έφθασε στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά αυτήν που έχασε από τα Νησιά Φαρόε.
    Είναι αστείο με τρία παιχνίδια χωρίς βαθμό στο γήπεδό σου να μιλάς για πρόκρισή. Αυτό που πρέπει να ζητήσουμε από τον νέο τεχνικό είναι με τον τρόπο που θα δουλέψει, να επαναφέρει αυτό που χάθηκε. Τη σωστή νοοτροπία.
    Αυτό που άλλαξε είναι η νοοτροπία. Μόλις σταμάτησαν οι ποδοσφαιριστές του 2004 και έπρεπε να βγουν μπροστά τα παιδιά των μάνατζερ, αυτά φέρθηκαν σαν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα, μόλις κληρονομούν τις περιουσίες που δημιούργησαν οι πατεράδες τους και, χωρίς να έχουν ιδρώσει για όσα έχουν στην κατοχή τους, φέρονται με έπαρση και με αλαζονεία.
    Ο νέος τεχνικός πρέπει να εκμεταλλευτεί ότι αναλαμβάνει μία αποτυχημένη ομάδα και, απαλλαγμένος από το άγχος του αποτελέσματός, να της ξαναδώσει τη σωστή νοοτροπία. Ο στόχος είναι να ξαναγίνουμε ομάδα και οι παίκτες που θα αγωνίζονται για την Εθνική, να την αγαπούν και να τη σέβονται.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Τελικά ο Ρανιέρης γεννήθηκε για την Καταστροφή!

Εκτός από την Εθνική Ελλάδος, θα διαλύσει και το red-dna.com...
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (17-11-14)

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ, που είμαι μακριά, αλλά δεν ήμουν πάντα, θέλω να κάνω μια ερώτηση: Όλους αυτούς τους ΑΣΧΕΤΟΥΣ που κλήθηκαν στην Εθνική εσχάτως, ποιος τους συνέστησε στον Ιταλό, που ούτε τα ονόματά τους δεν ήξερε; Τροφή για σκέψη...
    Ο Σαρρής προφανώς! Και αν δεν το έκανε ο ίδιος (εγώ αυτό πιστεύω, επειδή είναι κότα και ήθελε και καλά να κρατήσει "ισορροπίες"), τότε τον μέμφομαι γιατί δεν είχε την ικανότητα να επιβάλλει στεγανά στην Εθνική ομάδα!

Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι εκτίθεται με το να στηρίζει τέτοιους ανθρώπους. Οι οποίοι συνέβαλαν στην απόλυτη απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο με επιτυχία εκπροσωπεί ο Θρύλος!
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Μένιο εςυ ξέρεις καλύτερα αλλα έχω να σου πω το εξής...
    Μετά απο περίπου 20 καβγάδες επι του προσωπικού με τον Κώστα μπορώ να πω οτι δεν χρειαζεται να ban-αριστει αλλα με συζήτηση μαζί του να αλλάξει η ρότα του τρόπου που απάντησε σε αυτο το ποστ.

Έτσι ειναι το στυλ του να γράφει και αν ηταν να τρώμε ban για την ειρωνία,τότε δεν θα υπήρχε ψυχή εδώ μέσα απο τους παλαιότερους χρήστες.

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

dimace (17-11-14), Reds (17-11-14), vasilis-thrylos7 (18-11-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Φίλε Μένιο,

βρίσκω υπερβολικά αυστηρή την αποπομπή του Κώστα από τον χώρο μας. Καταλαβαίνω τη σημασία εφαρμογής των κανόνων (κάνω μεγάλες προσπάθειες να τους έχω υπόψην μου, αλλά, πίστεψέ με, όταν γράφω με ΦΙΛΟΥΣ, είναι δύσκολο...) αν και πολλάκις στο παρελθόν, κατά γενική ομολογία, δεν έχω καταφέρει να τους τηρήσω... Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, ξέρω από πρώτο χέρι πως οι γραμμές μεταξύ σωστού και λάθους, είναι πολύ λεπτές και η παρεκτροπή εύκολη. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να μου (μας) κάνεις κάποια χάρη (το αντίθετο θα έλεγα...) αλλά ως τέτοια θα θεωρούσα μια πιθανή επανεξέταση της ποινής στον Μέγιστο, τον οποίο αγαπώ και σέβομαι ιδιαιτέρως, θεωρώντας τον, όπως και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω, άτομο ιδιαίτερης ευφυίας και ποιότητας, που με την παρουσία του προσθέτει στον χώρο μας και στο πνευματικό μας επίπεδο.

Φιλικά,

Δημήτρης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 17-11-14 στις 16:16

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον dimace για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (17-11-14), kwtsios (18-11-14), Reds (17-11-14), VALVERDES_7 (17-11-14), voskos_7 (17-11-14)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω ειναι πολυ υπερβολικο το ban του Sirkosta,κατι αναλογο ειχε γινει και σε εμενα.

Επειδη καποια παιδια εδω μεσα τυχαινει να ειναι αρκετα χρονια με χιλ ποστ καλο θα ειναι οταν πεφτει
    στην υποληψη του μοντ για κατι ακυρο που ειπωθηκε να το συζηταει με ενα πμ πρωτα.. Γνωμη μου.

Επισης αν παλι ΔΕΝ σας αρεσει αυτο και με το παραμικρο θελετε να κανετε μπαν τοτε ειναι αλλου το προβλημα
    και νομιζω οτι θα πρεπει να βγαλετε μια λιστα με ποια ατομα δεν σας αρεσουν η τελοσπαντων δεν αρεσει ο τροπος γραφης τους. Βεβαια δν θελω να πιστευω κατι τετοιο..

Εχει δικιο ο Μενιος αλλα και αδικο..Το ιδιο και για τον Κωστα. Για αυτο λεω οτι κριμα γινεται οτι γινεται
    και καλο θα ειναι να υπαρξουν αλλοι τροποι αντιμετωπισης.Αν παλι δεν συμμορφωθεi καποιος τοτε σωστο το Ban.

Aυτο το λεω γιατι εχουν φυγει πολλα ατομα που ηταν ωραιοι τυποι με χρησιμα ποστ.

Βεβαια λογος δεν μου πεφτει,απλα γνωμη λεω..
    Σωστό αυτό, καμιά αμφιβολία. Σε ξένο μαγαζί είμαστε, δεν είναι στο χέρι μας να πούμε πώς και τι... Το θέμα είναι να ΜΕΙΝΟΥΝ στην παρέα μας καλοί χρήστες και φίλοι, για να μπορούμε να συζητάμε, αφού η ποιοτική συζήτηση είναι το Α και το Ω αυτού του χώρου.

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (17-11-14)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Μένιο,

βρίσκω υπερβολικά αυστηρή την αποπομπή του Κώστα από τον χώρο μας. Καταλαβαίνω τη σημασία εφαρμογής των κανόνων (κάνω μεγάλες προσπάθειες να τους έχω υπόψην μου, αλλά, πίστεψέ με, όταν γράφω με ΦΙΛΟΥΣ, είναι δύσκολο...) αν και πολλάκις στο παρελθόν, κατά γενική ομολογία, δεν έχω καταφέρει να τους τηρήσω... Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, ξέρω από πρώτο χέρι πως οι γραμμές μεταξύ σωστού και λάθους, είναι πολύ λεπτές και η παρεκτροπή εύκολη. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να μου (μας) κάνεις κάποια χάρη (το αντίθετο θα έλεγα...) αλλά ως τέτοια θα θεωρούσα μια πιθανή επανεξέταση της ποινής στον Μέγιστο, τον οποίο αγαπώ και σέβομαι ιδιαιτέρως, θεωρώντας τον, όπως και πολλοί άλλοι θέλω να πιστεύω, άτομο ιδιαίτερης ευφυίας και ποιότητας, που με την παρουσία του προσθέτει στον χώρο μας και στο πνευματικό μας επίπεδο.

Φιλικά,

Δημήτρης
    Το ban είναι για 1 μήνα , αν θέλει μπορεί να γυρίσει όταν λήξει.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

να πω και εγω την παπαρια μου;

Δεν πεφτουν μπαν, τα χωνουμε στους μοντς. Πεφτουν μπαν τα ξαναχωνουμε στους μοντς. Δεν εχω κανα βιτσιο να πεφτουν καμπανες, τον συμπαθω τον κωστα, αλλα καθεται ο καθε μοντερεϊτορ και τα ακουει καθε φορα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (17-11-14), Faithful (17-11-14), kwtsios (18-11-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Δεν αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση:
    Να δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα επιχειρήματά μας, χρειάζεται και όχι να ζητάμε έξωθεν παρέμβαση. Καβγάς, με έναν, δεν παίζει να γίνει...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (18-11-14)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πω και εγω την παπαρια μου;

Δεν πεφτουν μπαν, τα χωνουμε στους μοντς. Πεφτουν μπαν τα ξαναχωνουμε στους μοντς. Δεν εχω κανα βιτσιο να πεφτουν καμπανες, τον συμπαθω τον κωστα, αλλα καθεται ο καθε μοντερεϊτορ και τα ακουει καθε φορα.

Ε καλα τωρα μην υπερβαλλουμε, κανεις δεν τα εχωσε για μπαν σε καποιον, η το αντιθετο,τουλαχιστον φορα παρτιδα..
    Επισης ποιος μοντερειτορ τ'ακουσε..ειπαμε δεκτο οτι αφιερωνουν χρονο για να λειτουργει το φορουμ αλλα μην τρελαθουμε οτι εχουμε και τις"τριβες'με τους μοντ..

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε καλα τωρα μην υπερβαλλουμε, κανεις δεν τα εχωσε για μπαν σε καποιον, η το αντιθετο,τουλαχιστον φορα παρτιδα..
    Επισης ποιος μοντερειτορ τ'ακουσε..ειπαμε δεκτο οτι αφιερωνουν χρονο για να λειτουργει το φορουμ αλλα μην τρελαθουμε οτι εχουμε και τις"τριβες'με τους μοντ..
    πολλες φορες και θυμαμαι τουλαχιστον 3-4 χρηστες που φωναζαν στους μοντ γιατι δεν τιμωρησαν καποιον που τους προσεβαλλε. Τεσπα, εκτος του οτι ειμαι εκτος θεματος, δεν ειναι και δουλεια μου να το συζηταω, οποτε το κοβω εδω.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολλες φορες και θυμαμαι τουλαχιστον 3-4 χρηστες που φωναζαν στους μοντ γιατι δεν τιμωρησαν καποιον που τους προσεβαλλε. Τεσπα, εκτος του οτι ειμαι εκτος θεματος, δεν ειναι και δουλεια μου να το συζηταω, οποτε το κοβω εδω.

Δεν ξερω για ποιον λες,ουτε με νοιαζει, αλλα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν φωναξα ενα μοντ να κανει "νταντα"καποιον χρηστη...
    Τεσπα αυτα δεν μ'αγγιζουν.

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Κοίτα κάτι role models και πρόσωπα του ποδοσφαίρου...

ΥΓ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το πάρτυ έγινε -μέχρι πρωίας- την Κυριακή 9/11 και όχι όπως θέλουν να το παρουσιάσουν κάτι λαμόγια (Τσάρλυδες)
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Ενταξει μην τα παιρνουμε ολα στραβα. Σαββατο βραδυ στην αθηνα, μακρια απ'την ιταλια οπου παιζουν,γιατι να μην βγουν?

Εγω στη θεση τους,με τα φραγκα τους, κι επειδη ειμαι της ποιοτητας, θα ημουν καθε βραδυ στην Παολα...Και δωσε λουλουδι..

25. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

Faithful (17-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-11-14), vasilis-thrylos7 (18-11-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Και για να παίξω και λίγο με τα νεύρα σας, θα σημειώσω ότι αυτές τις ημέρες αποφασίστηκε η απομάκρυνση του Άντβοκατ, από τον πάγκο της Σερβίας και ο Ολλανδός, αποποιήθηκε του αναφαίρετου δικαιώματός του, να αποζημιωθεί...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Κόψτε την μπάλα στο ΠΑΙΔΑΚΙ που ξαφνικά το παίζει και μάγκας με 10 τατου και 2 Τσουλούφια.

Φλωροι άμπαλοι έχετε διασύρει την Ομάδα με τα καραγκιοζιλικια σας.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Γειά σου Κονέ κωλόζωο. Πρόστιμο πρέπει να φας αλλά δε γαμιέται...το πρόβλημα της Εθνικής το λύσαμε, έφυγε ο Ρανιέρι.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (18-11-14), VALVERDES_7 (19-11-14)

Σελίδα 461 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 61161261361411421431441451457458459460461462463464465471481491501511561 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές