Χαχαχα 5 λεπτά έδωσε μόνο, ενώ τα 3 είναι στάνταρ όταν έχουν γίνει όλες οι αλλαγές. Γελάνε και οι πάπιες.
Τωρα θυμηθηκε καρελη
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Χαχαχα 5 λεπτά έδωσε μόνο, ενώ τα 3 είναι στάνταρ όταν έχουν γίνει όλες οι αλλαγές. Γελάνε και οι πάπιες.
Τελος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll l
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!
ΓΚΟΟΟΟΙΛΛΛΛ
ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
Γκολαρα ο αμπαλοτζαβελας,αντε μωρη εθνικαρααααααα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Tι γκολάρα έβαλε το μουνί, χαχαχαχα!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΠΑΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!
Σαν νίκη είναι αυτός ο βαθμός, χρυσάφι όπως πήγε το ματς. Δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να χάσουμε σήμερα. Τώρα έχουμε ήττα εντός προγράμματος στο Βέλγιο το Μάρτη, αλλά αν καταφέρουμε και πάρουμε βαθμό αποκτάμε μεγάλο αβαντάζ για την 2η θέση.
Τραγικο κουτσαρισμα για μενα με ένα μανιατη για γελια κ εξτρεμ τν μανταλο κ τν σταφυλιδη παιζαμε με 8 παικτες βαζη τν γιανιωτα λεω ελα κ τι κανει βαζει τν σταφυλιδη παλι στα χαφ κ τν μανταλο αρ εξτρεμ τι να πω
όταν εβγαλε τν μασκοφορο παικταρα κ εβαλε τν καρελη που ειμαστε ολιγον τι ορθολογικοι ζωηρεωαμε λιγο
Πουλάει τρέλα ο Βόσνιος προπονητής. Δεν φτάνει που είπε ότι έπρεπε να ντρέπεται ο διαιτητής για τις αποφάσεις του (εδώ γελάμε), είπε και το κορυφαίο (κρατηθείτε), το παιχνίδι στην έδρα τους θα έχει καλύτερο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα και δεν θα γίνουν έκτροπα όπως εδώ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Βαριά ναρκωτικά οι τύποι.
Μόλις άκουσα δηλώσεις του νέου Υπ. Αθλητισμού και είπε "η πολιτεία δεν δέχεται παράγκες και μαφίες, προχωράμε για την εξυγίανση"!!!!! Τι βόμβα ήταν αυτή;;!!! Θέλει να μας πει τι εννοεί; Κανένας ρουφιάνος ΑΡΔ δεν τον ρώτησε. Τι είναι αυτά που λένε ρε; Αύριο κιόλας περιμένω σύσσωμο τον Τύπο να απαιτήσει εξηγήσεις γι' αυτές τις δηλώσεις. Ξέρουν κάτι με στοιχεία και αποδείξεις και δεν μας το λένε; Δεν κατάλαβα δηλαδή...
Χωρις να εχω δει το ματς εχω να πω συνοπτικα:
1.Κακη η ομαδα στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα.
2.Ο Σταφυλιδης δεν κανει για αριστερο χαφ.
3.Τυχερη που πηρε την ισοπαλια η Ελλαδα.
4.Ο Σκιμπε κανει εγκληματα, αλλα ειναι τυχερος, οπως ηταν και ο ρεχαγκελ με το σαντος.
5.Μονο Θρυλος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-11-16)
Τρία νέα πρόσωπα περιλαμβάνονται στις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε, ενόψει του αγώνα της εθνικής ομάδας με το Βέλγιο, το Σάββατο 25/3 στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε, όπως αναμενόταν, τον Κάρλος Ζέκα, για τον οποίον πάντως δεν είναι ακόμη απόλυτα βέβαιο ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς εκκρεμεί η έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε για πρώτη φορά τους νεαρούς Θανάση Ανδρούτσο και Γιώργο Μανθάτη, που έχουν καταφέρει να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι 24 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Σκίμπε: Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ζέκα! Ορσε γελοίο κράτος.
Και Καπίνο που έχει ξεχάσει πότε έπαιξε τελευταία φορά.
Αι σιχτίρ πια.
differance (18-03-17)
Ελα ντε! Λες κ είχαμε ανάγκη παίκτη σαν τον Ζέκα.
Bookmarks