Kαι από τηλεόραση Eurosport2.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπραβο ρε κοσμα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τελικά έχουμε τόσους παίχτες που ούτε καν τους έχω ακούσει. Ο Μπουχαλάκης είναι δικός μας...
Τώρα τον πήραμε. Αμφιβάλω όμως εάν αγωνιστεί έστω και σε ένα επίσημο παιχνίδι.
ΥΓ. Να πάρουμε και τον Μαρινάκη. Θα κάνουν καλό δίδυμο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εληξε μηδέν το μηδέν
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Tι έγινε στο άλλο παιχνίδι? Σενάρια πρόκρισης?
Η Παρατετοιουάη νίκησε το Μέχικο 1-0 και παίζουμε τα δυό μας για την πρωτιά.Στο κόλπο και το Μάλι. Το Μέχικο τον πούλοτα.
Βαθμολογία
1. Παραγουάη 4
2. Ελλάδα 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Και με ισοπαλία δική μας και νίκη του Μαλιού πάμε σε τριπλή ισοβαθμία και γίνεται της κακιάς πουτάνας![]()
sadi (25-06-13)
κατά 99% περάσαμε. Τώρα παίζουμε για την θέση που θα πάρουμε. Αλλά σε ένα τέτοιο τουρνουά καλύτερα να μην διαλέγεις αντίπαλο...
περνάνε και οι 2 καλύτεροι τρίτοι, οπότε το να μην περάσουμε μοιάζει πολύ δύσκολο έως αδύνατο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εάν απόψε οι ΗΠΑ δε νικήσουν τη Γκάνα και η Νιγηρία χάσει από τη Ν. Κορέα περνάμε χωρίς καν να χρειαστεί να αγωνιστούμε αύριο.
Άχρηστοι σκυλάραπες![]()
Βασικούρα ο Μιχαλάκης μας και για άλλη μια φορά κεντρικό χαφ. Για να δούμε ο μάγος πού και πώς θα τον αξιοποιήσει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δανεικό στον Ατρόμητο?
differance (27-06-13)
Bookmarks