Σελίδα 454 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 54154254354404414424434444450451452453454455456457458464474484494504554 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 9.061 έως 9.080 από 12524

Θέμα: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτός είναι επιστήμονας, ή οι άλλοι δωρίζουν τα κορμιά τους στην επιστήμη;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nistisimos (15-11-14)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.971 φορές σε 14.481 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και στα σοβαρά τώρα.

Η χώρα οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κλαύδιο. Για τον εξής λόγο. Επιτέλους, χάρη σ' αυτόν και μόνο σ' αυτόν αυτή η χώρα έχει την εθνική ποδοσφαίρου που της αξίζει.
    Όχι φίλε, όχι. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές της ιστορίας μας, ομάδες σαν τα Νησιά Φερόε τις είχαμε για πρωινό. Με αυτόν τον καραγκιόζη στον πάγκο έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο ντροπής και ξεφτίλας.

Και μη μου λέτε ότι δεν φταίει ο προπονητής αλλά οι παίχτες γιατί τους παίχτες που αγωνίστηκαν εχθές δεν τους κάλεσα εγώ, ούτε και αυτοπροσκλήθηκαν.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.055 φορές σε 7.607 μηνύματα
    Ignore User

Moυ βριζετε ολοι τον Ρανιερι, αλλα τον μαλακα τον Σαρρη θα βρεθει κανεις να τον στειλει εκει που του αξιζει. Η ζημια λεει ειναι μεσα στα πλαισια των οικονομικων δυνατοτητων της ΕΠΟ. Απο την τσεπη σου τα δινεις βρε ζωο;

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Ελπίζω να σκεφτούν πιο ψύχραιμα στην ΕΠΟ τις επόμενες ημέρες και να ανακαλέσουν το διαζύγιο με τον Κλαύδιο. Η ομάδα σιγά σιγά θα δέσει και θα προσφέρει βαθμούς και θέαμα.

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Toυς μόνους βαθμούς που μπορεί να προσφέρει η εθνική με τον Ιταλό τρωγλοδύτη για προπονητή είναι βαθμούς μυωπίας σε όσους την παρακολουθούν. Όσο για θέαμα, προσφέρει άφθονο. Απλά δε μπορούν να το δουν γιατί έχουν ήδη τυφλωθεί
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Tεννές ή Ζαρντίμ οι επιλογές μου.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Μεταξύ μας, και τον Αλέφαντο να χρίσουμε ομοσπονδιακό προπονητή, καλύτερος θα είναι από αυτόν τον αλμπάνη.

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

kwtsios (16-11-14), sirkostas (15-11-14)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.224
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.450 φορές σε 20.709 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποζημιώσεις Ρανιέρι απ' το 2004 μέχρι σήμερα.
    2004 Τσέλσι: 1.200.000 ευρώ
    2005 Bαλένθια: 5.000.000 ευρώ
    2007 Πάρμα: 1.300.000 ευρώ
    2014 Μονακό: 5.000.000 ευρώ

Πως άλλοι έχουν τον "αυτοφοράκια", τώρα υπάρχει κι ο "αποζημιωσάκιας". Αν θέλετε γρήγορα λεφτά, καλέστε τον Κλαούντιο...

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (15-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-11-14), sirkostas (15-11-14)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Καλά όπου πάει τον διώχνουν αυτόν? Μα γιατί, αφού είναι τόσο ικανός προπονητής?

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά όπου πάει τον διώχνουν αυτόν? Μα γιατί, αφού είναι τόσο ικανός προπονητής?
    Μα αυτή είναι η ικανότητά του...
    "I'm gonna make him an offer he can't refuse"

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (15-11-14)

Thanks
    8.634
    Ignore User

To ότι βλέπω ρεπορτάζ με πρωτοσέλιδους τίτλους για 'εγκλημα' να προσληφθεί ο Τραπατόνι και ο κάθε Τραπατόνι δείχνει που ακριβώς βρισκόμαστε. Δημοσιογράφοι να επιλέγουν και να διαγράφουν προπονητές, πρόεδροι να αλληλοσκοτώνονται, αναβολές πρωταθλημάτων, στην χώρα της μπανανίας. Δεν ανακαλύφθηκε ξαφνικά η Αμερική, το Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πάντα για τον φούτσο. Με τις εξαιρέσεις και τα πυροτεχνήματα κάποιες φορές φυσικά.
    Αλλά ως ποιότητα αγωνιστικά, αλλά και εξαγωνιστικά, το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά ήταν πάντα σε χαμηλότατο επίπεδο.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (15-11-14)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

ΝΑΙ, χρειάζεσαι προπονητή για να νικήσεις τον οποιονδήποτε πλέον. Ειδικά όταν ο απέναντι κατεβαίνει με σύστημα κι οργάνωση, εσύ δεν μπορείς να κατεβαίνεις σαν τον Χατζηχρήστο-Θύμιο στην Ομόνοια με τις κότες παραμάσχαλα.

ΝΑΙ, φταίει η ΕΠΟ όπως σε κάθε αποτυχία σε οποιοδήποτε τομέα της κοινωνίας φταίει αυτός που παίρνει τις αποφάσεις.

ΝΑΙ, μέχρι δύο μήνες πριν δεν ήμασταν η Ισπανία αλλά μία από τις τοπ εθνικές ομάδες παγκοσμίως βάσει κατάταξης της ΦΙΦΑ.

ΝΑΙ, επιτέλους η Ελλάδα έχει την εθνική που της αξίζει.
    Διαφωνούμε σε ολα εκτός απο την ισχυρή ΕΠΟ. Φυσικά και χρειάζεσαι ισχυρή διοίκηση για να πας μπροστά.

Ποδοσφαιρικά δεν χρειάζεσαι προπονητή για να κερδίσεις ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ομάδα.

Ειναι εξεφτελιστικο να υπάρχει ποδοσφαιριστής επαγγελματίας που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο.

Η μειωμένη απόδοση χτες έκανε ΜΠΑΜ οτι θέλανε να τον διώξουν.

Η βαθμολογία της ΦΙΦΑ δεν έχει καμία σχέση με την βαθμολογία των Κλαμπς. Δεν μου λεει πολλά παρα μόνο οτι εισαι ευνοημένος με πολυ καλές κληρώσεις. Εαν πας καλά σε μια διοργάνωση το μπόνους πόντων στην γενική κατάταξη ειναι μεγαλύτερο απο το να τέρματησεις δυο φορές πρώτος σε προκριματικά.

Αλλα όπως και να έχει Κώστα,ο προπονητής έφυγε,ο όμιλος κατα την άποψη μου ειναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ ακόμα και για απ ευθείας πρόκριση,καθώς ούτε η Β Ιρλανδία ούτε η Ρουμανία θα συνεχίσουν κανενα φοβερό σερί νικών.

Ένας προπονητής με @@ να έρθει να παιξει το κλασσικό ταμπουρι του Σαντος και θα προκριθούμε εύκολα. Ποσο μάλλον οταν ακόμα και ο 3ος παει μπαράζ.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (15-11-14), vasilis-thrylos7 (16-11-14)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αποζημιώσεις Ρανιέρι απ' το 2004 μέχρι σήμερα.
    2004 Τσέλσι: 1.200.000 ευρώ
    2005 Bαλένθια: 5.000.000 ευρώ
    2007 Πάρμα: 1.300.000 ευρώ
    2014 Μονακό: 5.000.000 ευρώ

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Η νύχτα που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στην Ελλάδα και στα Φερόε

Όταν για την γκόμενα και τον προπονητή το μόνο καλό που έχεις να πεις είναι "έλα μωρέ, είναι καλό παιδί", τότε πρέπει να πας παρακάτω. Όσο κι αν πληγώνεις εκείνη, εκείνον ή την τσέπη σου.
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    σοι "ντραπήκαμε" για το 10-0 που έχασαν οι Νέοι στο φιλικό με την Ελβετία πριν λίγο καιρό και περάσαμε τον Τζαλακώστα πριονοκορδέλα, προφανώς δεν είχαμε δει τα χειρότερα να έρχονται. Διότι η ήττα από τα Φερόε κάνει εκείνο το 10-0 να μοιάζει με καλαμπούρι και τον Τζαλακώστα να θυμίζει Σερ Άλεξ στα πιο αυστηρά του μπροστά στο μεγαλείο του Κλάουντιο Ρανιέρι. Και τουλάχιστον για το χάλι των Νέων, υπήρχαν "λόγοι": ο ένας κάπνιζε, ο άλλος σαβούρωνε τζανκ - φουντ, οι άλλοι παίζανε μπάλα την ώρα που μιλούσε ο κόουτς και έσπασαν και το φωτιστικό. Μικρά παιδιά - χαρά γεμάτα, που ένιωσαν σαν να πήγαν πενταήμερη κι έκαναν ένα σωρό σάχλες, με έναν προπονητή ανίκανο να επιβληθεί. Οι Άντρες, τι δικαιολογία άραγε είχαν; Σάμπως δεν ήξεραν την κρισιμότητα του αγώνα; Η δική τους πλάτη δεν ήταν στα σκοινιά; Μήπως τόσοι και τόσοι από τους διεθνείς μας δεν ήταν στο Μουντιάλ και δεν νιώθουν την πίεση παίζοντας κάθε εβδομάδα στο Καμπιονάτο και την Πριμέρα και την Τουρκία; (Άσχετο, αλλά μιλώντας για Πριμέρα, πώς στην ευχή παίζει ο Καράμπελας στην Ισπανία εδώ και χρόνια; Άμα τον κάνουν γιο-γιό οι παίκτες των Φερόε, οι παίκτες της Πριμέρα τι τον κάνουν; Τον λυπούνται και πάνε από την άλλη πλευρά;)
    Όχι ότι φταίει φυσικά ο Καράμπελας για τη μαγευτική αυτή βραδιά, για την σπουδαιότερη νύχτα στην ποδοσφαιρική ιστορία των περήφανων ψαράδων από τα Φερόε και την πιο μαύρη σελίδα στη δική μας ποδοσφαιρική ιστορία. Σκεφτείτε πόσο σημαντική νίκη ήταν αυτή για μια ομάδα που δεν κερδίζει ποτέ ούτε με τάμα στη Μεγαλόχαρη και κέρδισε μέσα στην Ελλάδα μια ομάδα που πήγε στους "16" του κόσμου πριν λίγους μήνες (και παραλίγο και στους "8"), που πήρε το Euro δέκα χρόνια πριν και πάει τα τελευταία χρόνια σχεδόν ανελλιπώς σε τελικές φάσεις Euro και Μουντιάλ. Αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" κι ένα ατέλειωτο "respect" σε παίκτες και προπονητή των Φερόε, που έκαναν από την πλευρά τους το τέλειο παιχνίδι, που έβαλαν ένα ωραίο γκολ και είχαν δυο δοκάρια, που είχαν κι άλλες καλές φάσεις, που κλείστηκαν αλλά δεν πάρκαραν πούλμαν στην εστία τους, που αμύνθηκαν με ψυχραιμία κι όχι με πανικό κι έβαλαν τη μπάλα κάτω όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία να βγουν στην κόντρα.
    Λέγοντας για "μπάλα κάτω", καμία σχέση με ό,τι κάναμε εμείς από την αρχή του αγώνα. Έχοντας τον Γκέκα στην κορυφή της επίθεσης που δεν τον λες και πρώτο μπόι, απέναντι σε δυο κεντρικούς αμυντικούς που έμοιαζαν σε ύψος με το δίδυμο Λάσμε - Γκιστ, η Εθνική μας αποφάσισε ότι το πλεονέκτημά της είναι ... οι σέντρες. Ότι θα γεμίζουμε στην αντίπαλη περιοχή και θα το βάλουμε το γκολάκι νωρίς και στη συνέχεια θα βάλουμε και μερικά ακόμα και θα πάμε για πρώτη φορά σε αγώνα του ομίλου ήρεμοι στα σπίτια μας. Αποτέλεσμα; Είχαμε μια κλασσική ευκαιρία στα πρώτα 45 λεπτά με τον Λάζαρο να τραβάει μια τσαρουχοκλωτσιά και διάφορες σέντρες που λέγαμε "ναι, αλλά αν είχαμε ακόμα έναν παίκτη στην αντίπαλη περιοχή, θα το κάρφωνε το γκολάκι". Δεν είχαμε όμως, οι σέντρες σφύριζαν σαν σμήνος από μέλισσες στην αντίπαλη περιοχή, μόνο που τις καλές φάσεις, τα καλά στημένα, τα τετ-α-τέτ και τις πραγματικές ευκαιρίες, δεν τις είχαμε εμείς αλλά οι αντίπαλοί μας. Κι όταν σε ένα ματς Ελλάδα - Φερόε, στο "Καραϊσκάκης", έχεις σαν κορυφαίο παίκτη του πρώτου μέρους τον τερματοφύλακά σου τον Καρνέζη, καταλαβαίνει κανείς για τι ξεπεσμό μιλάμε...
    Και στην επανάληψη, στον "υπέρ πάντων αγώνα", εκεί που "θα τα παίζαμε όλα για όλα" και "θα κερδίζαμε όπως παλιά που ήμασταν 0-0 στο ημίχρονο αλλά νικήσαμε στο τέλος με 5-0", που μπήκε ο Κλάους και βγήκε ο Γκέκας, που άρχισε ο Λάζαρος τα σόλο - κλαρίνο και μπήκε κι ο Μαυρίας κι ο Μάνταλος, ήρθε η στιγμή που θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Πρώτα το δοκάρι των Φερόε και μετά το γκολ τους, ένα γκολ υπέροχο, προϊόν της δικής τους προσπάθειας και της δικής μας αδράνειας, βαρεμάρας και απροσεξίας. Και μετά δώστου γιόμα και σόλο-κλαρίνο από τον Λάζαρο και "πάμε παλικάρια" και Κονέ να μην σκοράρει από το ένα μέτρο και να την πληρώνει η μπάλα, που ήταν ξεφούσκωτη προφανώς ή πολύ φουσκωμένη... Σαν τα μυαλά των περισσότερων διεθνών μας, που νομίζουν ότι βάρυνε τόσο πολύ η φανέλα, που μόνο που θα την δουν κάτι Βορειο-ι Ιρλανδοί και κάτι παίκτες των Φερόε, θα πέσουν λιπόθυμοι.
    Last but not least, ο αρχιτέκτονας των θριάμβων και πρωτομάστορας των σπουδαίων επιτυχιών, Κλάουντιο Ρανιέρι: η πρώτη εικόνα, η πρώτη αίσθηση από το ματς με τη Ρουμανία, έβγαζε μια αμηχανία και έναν προβληματισμό. Αν μιλάγαμε για γκόμενα, θα λέγαμε το κλασσικό "έλα μωρέ, είναι καλό παιδί, είναι ψυχούλα και έχει σπάνιο χαρακτήρα". Αλλά όταν μιλάμε για γκόμενα ή για προπονητή, αν τα καλύτερα που έχεις να πεις μετά το πρώτο ραντεβού ή το πρώτο σεξ ή το πρώτο παιχνίδι, είναι "καλό παιδί και σπάνιος χαρακτήρας", τότε ξέρεις τι σε περιμένει πάνω - κάτω στο δεύτερο και το τρίτο. Με τον Κλάουντιο, που είναι "καλό παιδί και σπάνιος χαρακτήρας", φτάσαμε αισίως στο τέταρτο επίσημο ραντεβού και καλό είναι να μην υπάρξει πέμπτο. Ο απολογισμός είναι τρεις ήττες εντός και μια ισοπαλία εκτός, η ξεφτίλα έχει πιάσει ταβάνι και όσο κι αν πονάει οικονομικά την ΕΠΟ η απόλυση ή "κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας" (που κοινή δεν θα είναι ποτέ, όταν ο ένας θα εισπράξει ένα φορτηγό λεφτά για να σπάσει το συμβόλαιό του), δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κανένας άνθρωπος δεν θα ξαναπάει σε αγώνα της Εθνικής για να κάνει οτιδήποτε διαφορετικό πέραν του να βρίσει τον Ρανιέρι αν ο Ιταλός παραμείνει και κανένας παίκτης δεν πρόκειται να πάρει στα σοβαρά τον Ρανιέρι κι ό,τι του πει ο Ιταλός, μετά και την ήττα από τα Φερόε.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη polixenios

Thanks
    182
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 247 φορές σε 113 μηνύματα
    Ignore User

Θεούλη, τι σου έκανα και με τιμωρείς έτσι? Τι είναι αυτά που διαβάζω σήμερα?
    Καλά μη το παίρνεις και τόσο βαρυά. Δεν ήταν ανάγκη να το καταπιείς ολόκληρο. Θα προσέχω την άλλη φορά...

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Mειωμένη απόδοση? Χθες? Πλάκα κάνεις? Τη καλύτερη μπάλλα παίξαμε χθες, από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια με Κλαύδιο. Με ρουμάνους και ιρλανδούς ήμασταν ασύγκριτα χειρότεροι.

Τα περί μη ανάγκης προπονητή τα θεωρώ παντελώς καφενειακά. Τότε να πάω κι εγώ να προπονήσω την Εθνική. Ισως στη ρεβάνς με Φερόε να είναι καλή ιδέα να κληρωθεί προπονητής απ' το σωρό. Ερασιτέχνες θα είναι και στη ρεβάνς οι αντίπαλοί μας.

Η βαθμολογία της ΦΙΦΑ είναι απολύτως αντιπροσωπευτική. Οι καλές κληρώσεις έρχονται όταν είσαι σε κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας κι όχι κατά τύχην.

Τον Σάντος μην τον βάζεις στη κουβέντα, γιατί είναι προπονητάρα και δεν αξίζει τέτοιος προπονητής στην Ελλάδα. Είναι εκεί που αξίζει να είναι και δουλεύει με παιχταράδες.

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

differance (15-11-14), kwtsios (16-11-14)

Thanks
    8.634
    Ignore User

Mειωμένη απόδοση? Χθες? Πλάκα κάνεις? Τη καλύτερη μπάλλα παίξαμε χθες, από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδια με Κλαύδιο. Με ρουμάνους και ιρλανδούς ήμασταν ασύγκριτα χειρότεροι.

Τα περί μη ανάγκης προπονητή τα θεωρώ παντελώς καφενειακά. Τότε να πάω κι εγώ να προπονήσω την Εθνική. Ισως στη ρεβάνς με Φερόε να είναι καλή ιδέα να κληρωθεί προπονητής απ' το σωρό. Ερασιτέχνες θα είναι και στη ρεβάνς οι αντίπαλοί μας.

Η βαθμολογία της ΦΙΦΑ είναι απολύτως αντιπροσωπευτική. Οι καλές κληρώσεις έρχονται όταν είσαι σε κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας κι όχι κατά τύχην.

Τον Σάντος μην τον βάζεις στη κουβέντα, γιατί είναι προπονητάρα και δεν αξίζει τέτοιος προπονητής στην Ελλάδα. Είναι εκεί που αξίζει να είναι και δουλεύει με παιχταράδες.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

vasilis-thrylos7 (16-11-14)

Ξάδελφος του Τζον Τάραμας Το avatar του χρήστη Nistisimos

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    304
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 374 φορές σε 221 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ θέλω αυτόν

"I'm gonna make him an offer he can't refuse"

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (15-11-14)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Ρε πάρτε Τζαλκώστα και αφήστε τις μαλακίες: Έχει χαρμανιάσει η ομάδα και εμείς κοιτάμε αλλού γι αλλού..
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.224
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.450 φορές σε 20.709 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε πάρτε Τζαλκώστα και αφήστε τις μαλακίες: Έχει χαρμανιάσει η ομάδα και εμείς κοιτάμε αλλού γι αλλού..
    Ή μήπως Παπακώστα, να έχουμε κι έναν καλοντυμένο γιδοβοσκό στον πάγκο;

Σελίδα 454 από 627 ΠρώτηΠρώτη ... 54154254354404414424434444450451452453454455456457458464474484494504554 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές