Έλεος ρε Χάρη. Νομίζω ότι από αρχαιοτάτων χρόνων το μόνο αυταπόδεικτο είναι η ομορφιά.
Πες μου τώρα ότι είναι μπάζο ο Πέπε να τραβάω τις κοτσίδες μου.
Είπαμε να είμαστε παράξενοι αλλά όχι και τόσο. Χάλια ο Νικοπολίδης, χάλια ο Πέπε, χάλια ο ένας χάλια ο άλλος.
Και έχουν ακριβώς την ίδια ηλικία με τον Αντώνη ο Πέπε. Το 1971 και οι δύο. Που θα μου πεις το Μουρίνιο ωραιότερο.
Να πεις για την προπονητική του ικανότητα ωραία να δεχτώ τη γνώμη σου. Αλλά για την εμφάνιση θα πέσει να μας πλακώσει
ότι ταβάνι υπάρχει στο λεκανοπέδιο.
Ήταν ωραίος στα νιάτα του ο Πέπε έτσι; Ξέρεις μερικοί άνθρωποι μεγαλώνουν και ομορφαίνουν και γενικά αν είσαι ωραίος
δεν είσαι μέχρι τα 30. Και για να μην πω για άντρες 40 και 50 και 60 ετών, θα σου αναφέρω τη Μόνικα Μπελούτσι που είναι αισίως 46 ετών
κουκλάρα και πρόσφατα για δεύτερη φορά μαμά.
Η ηλικία δεν είναι όπως τα αναπάντητα ερωτήματα της ανθρωπότητας για το διάστημα και το σύμπαν.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ζωή στον Άρη αλλά ζωή μετά τα 30 και ομορφιά, γοητεία, σεξ απήλ, υπάρχει πάαααααααρα πολύ και σε πάρα πολλούς.
Επίσης πρώτη φορά βλέπω ομάδα να γαμεί και να δέρνει χωρίς να έχει προπονητή. Ας μας πουν πως το κάνουν αυτό στη Barca
να το κάνουμε κι εμείς, γιατί με τους προπονητές έχουμε ένα θέμα. Να βάλουμε κι εμείς έναν διακοσμητικό και να καταφέρνουμε τα πάντα.
Όχι άλλη ισοπέδωση σας παρακαλώ.
Άσχημος, ατάλαντος, ανύπαρτος ο Πέπε. ΟΚ ότι πείτε...
Ήξερε πάρα πολύ καλά ο Πιραντέλο όταν έγραφε το: "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε"
Bookmarks