Σε αυτο συμφωνώ. Φυσικα και θελουν να δουν και μπαλα. Αλλα εγω ελεγα για τα περι κατενατσιο του Μουρινιου. Αντε σε 4-5 ματς να το δεις, οσον αφορα τη Ρεαλ. Αν δε ισχύουν οι φήμες περι παικτων που θελει (Α.Κοουλ, Τερι και κατι τετοιους) προφανως οι οπαδοι της Ρεαλ θα ρουφηξουνε το πουλακι και θα περιμενουνε να γιορτασουνε την κουπα απλως. Εκτος αν προτιμανε εξαρες με τις Οσασουνες (πετρινα Ολυμπιακου με 7ρες και 8ρες στους μικρους) και τον πουλακο στο τελος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΕΕΕΕ
ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
«Βόμβα» με Σισκάουσκας και Ρούντι ετοιμάζει η Ρεάλ
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
τι λεει ο τυπας εδω.........
Φερτε τον Σισκαουσκας ρε Αγγελοπουλοι..............
ο σισκαουσκας ηταν στον παο τα πηρε ολα και παρολα αυτα εφυγε.νομιζω ο βασικος λογος δεν ειχε να κανει με το οικονομικο αλλιως θα τα εβρισκε με τους κοντους.απλα ο ανθρωπος θελει να παιζει το μπασκετακι του να κανει τη δουλεια του και να παει σπιτι του να κοιμαται και οχι να μπαινει στο γηπεδο και απο πισω του 20000 καφροι να προσπαθουν να τον πετυχουν με μπουκαλια, αεροβολα και βαρελοτα.
αλλοι πορονονται απο τετοου ειδους ατμοσφαιρες αλλοι ξενερωνουν
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (25-06-10)
να χαιρεστε τον χασογκολη τον ιγκουαιν
μιλαμε πρεπει να ειναι πολυ στοκος ο ανθρωπος
απορω που τα βρηκε τα 29 γκολ στο πρωταθλημα
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τον χαιρομαστε, να σαι σιγουρος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χωρις πλακα τωρα μαργαριτα
δεν λεω οτι δεν ειναι καλος παικτης
ειναι και παρα ειναι
αλλα ειδες με την λυον τι εχασε?ειδες εχθες και με την αργεντινη?
χασογκολης το παιδι
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Στελαρα ειδες; Χατ τρικ σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Du3lisT (17-06-10)
παει για πρωτος σκορερ...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Ράφα, θα πουλήσουμε τον Μαϊκόν!»
Οι διοικούντες τη Ίντερ ανακοίνωσαν στον νέο προπονητή της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ την πρόθεσή τους να πουλήσουν τον Μαϊκόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «As».
Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει να εγκαταλείπει την προσπάθεια να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος πέτυχε κόντρα στην Β. Κορέα το πιο εντυπωσιακό τέρμα της πρώτης αγωνιστικής του Μουντιάλ. Ο ατζέντης του 29χρονου εξέφρασε στον Μάσιμο Μοράτι την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να ακολουθήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο «Μπερναμπέου» και πλέον η Ίντερ θα προσπαθήσει απλά να αποσπάσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από τη Ρεάλ.
Η αρχική πρόταση των Ισπανών, ύψους 25 εκ. ευρώ, απορρίφθηκε με… συνοπτικές διαδικασίες και σύμφωνα με την εφημερίδα θα χρειαστούν πάνω από 30 εκ. για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο η δεδομένη επιθυμία του Μουρίνιο να αποκτήσει τον κορυφαίο δεξιό μπακ της περυσινής σεζόν θα κάνει όπως όλα δείχνουν τη Ρεάλ να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ίντερ.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
chainsaw (26-06-10)
Ντι Μαρία κοντά στη Ρεάλ.
Bookmarks