[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Η Πάρις Χίλτον «κρύβεται» πίσω από τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε στο γερμανικό «Life & Style». Η πλούσια κληρονόμος στη συνέντευξη που παραχώρησε, ανέφερε ότι ήθελε να εκδικηθεί με αυτό τον τρόπο τον Πορτογάλο διεθνή γιατί διαπίστωσε ότι είναι… «κότα και συμπεριφέρεται σαν γυναικούλα»!
Αν και ο μάγος Πέπε είχε αποκαλύψει στην εφημερίδα «As» ότι έκανε τα… μαγικά του για να τραυματιστεί ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλησε να μιλήσει για το πρόσωπο που του έδωσε την εντολή. Τελικά, αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Πάρις Χίλτον, αφού η ίδια παραδέχθηκε ότι πλήρωσε τον Πέπε για να πραγματοποιήσει το θέλημα της.
Ο λόγος; «Δεν μπορώ να μείνω άπραγη όταν κάποιος άνθρωπος είναι κακός» δήλωσε η Χίλτον για να επεκταθεί ακόμα περισσότερο και να χρησιμοποιήσει καυστικά σχόλια για τον πρώην σύντροφο της. «Εγώ χρειάζομαι έναν αληθινό άντρα όχι κάποιον που κάνει σαν γυναικούλα! Είναι κότα!».
![]()
Bookmarks