sirjohnbest (25-04-12)
Δεν εχει αναγκη η συγκεκριμενη ρεαλ ευνοια..Μαλλον μπορει να γινει το αντιθετο μιας και η Μεργκελ θα θελει πολυ να δει την Μπαγερν τελικο.
Επισης ο Πλατινι μετα το χθεσινο που η αγαπημενη του I love Barca εμεινε εκτος δεν νομιζω να θελει να παρει την κουπα η Ρεαλ...Μιλαμε ποανει πολυ η ιδεα οτι η Ρεαλ θα σηκωσει το 10ο!
sirjohnbest (25-04-12)
Σιγά ρε παιδιά. Σιγά με τις θεωρίες αυτές. Τι Μέρκελ, τι Πλατινήδες, αλλού γράφουν για τους μπουκ...ημαρτον πια.
BrazHlias (25-04-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-04-12)
παμε για ματσαρα σημερα!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (25-04-12)
Λογικά θα περάσετε αλλά την κατάρα μου να ΄χετε.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sirkostas (26-04-12)
Puta real.πολυ το ευχαριστηθηκα...σε καμμια 20ετια ισως παρει το 10ο τσ.λ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ttg_red (26-04-12)
ολοι παιρνουν αυτο που του αξιζει τελικα...στην συγκεκριμενη περιπτωση η ρεαλ πηρε απο τα τρια το μακρυτερο...!!!![]()
το καταραμενο το συστημα σπρωχνει τη βαρκα και κυνηγαει τη "βασιλισσα". το χθεσινο πεναλτι ηταν ανταξιο με αυτο που ειχε δωσει ο παπουτσελης αλλα τωρα η μοδα ειναι "αντιμπαρτσελονισμος" οποτε νο προμπλεμ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (27-04-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Στο Μουντιάλ της Κορέας δεν ήταν που ο Μπέκαμ είχε εκτελέσει ένα ανάλογο πέναλτυ με τη μπάλλα να καταλήγει στο Αλφα του Κενταύρου? Θυμάμαι και τότε σχεδόν τα ίδια σχόλια.
Αχ, το'χουν τα ομορφόπαιδα φαίνεται να αστοχούν θεαματικά. Εσύ Καραγκούνη κοιμήσου ήσυχος.
Μου το έβαλε το κουζουλό στον τοίχο του φατσαμπουκίου.
Δεν ξέρω αν το έχετε ξαναβάλει εδώ ή αν το είδατε αλλού αλλά είναι ΚΟΡΥΦΗ!
sirkostas (27-04-12)
Απαραδεκτο το χτυπημα του Ραμος αλλα και του Ροναλντο.
Ποιο χτύπημα? Είχαμε κανένα σκηνικό με Σεβίλλη?
Bookmarks