celticfrost (13-05-17), flessanto (13-05-17), Rena (12-05-17)
celticfrost (13-05-17), flessanto (13-05-17), Rena (12-05-17)
Ωχ τωρα θα φανει οτι το εκανα επιτηδες και θα κατηγορηθω οτι κοροιδευω και τους δυσλεκτικους!!!!![]()
χάρηκα που αυτοκτόνησε ο μάνατζερ του Ρουφ; Σε φτύνω στη μάπα γι αυτό που τόλμησες να γράψεις. Προφανώς έχεις αναγορευτεί σε αγαπητικιά και προστατευόμενη των μοντς και σ αφήνουν να γράφεις τις πιο ελεεινές βρωμιές που κατεβάζει το άρρωστο μυαλό σου. Αν νομίζεις ότι με θίγεις, γελαστηκες. Τιμή μου να με βρίζουν φασιστοειδή.
Σε παλιότερες εποχές όλοι μπορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί τώρα.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες ούτε για το σκεπτικό μας του να μην μπαναρουμε αέρα πατέρα αλλά ούτε και θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω το σκεπτικό μας γιατί δεν ρίξαμε ποινές για την συγκεκριμένη αντιπαράθεση. Όποιος θέλει σε πμ.
Ας πάει στο καλό και πάμε παρακάτω σας παρακαλώ.
differance (12-05-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-05-17)
Που είναι ο Κώστας να πει ότι τελείωσε το πήρε το πρωτάθλημα Ο Κριστιάνο;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ροναλντο ειναι πλέον ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο σύνολο των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων. Σε αυτα περιλαμβάνεται η Αγγλία, η Ισπανια, η Γερμανια, η Γαλλία και η Ιταλία. Εχει 367 με Γιουνάιτεντ και Ρεάλ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Απίστευτο γκολ και σήμερα (το πρώτο)..
Σ'αρέσουν οι κοιλιακοί σερ τύπε;Εγώ προτιμώ τους ποικιλιακούς....
There is a Dude in town
flessanto (18-05-17)
Εγώ τους προκοιλιακούς, καθότι τους διαθέτω κιόλας.![]()
sk12072 (19-05-17)
367 στα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, Αγγλίας & Ισπανίας.
100+ στα κύπελλα Ευρώπης.
70+ με την Εθνική Πορτογαλίας.
Συν κάμποσα που έχει βάλει στα κύπελλα Αγγλίας & Ισπανίας, πρέπει να κοντεύει τα 600 γκολ. Καλούτσικα είναι.
Οχι, γιατί δεν είναι στα 5 τοπ πρωταθλήματα της ηπείρου.
Πάντως, δεν πρόλαβε να σκοράρει πολύ στη πορτογαλική λίγκα. Τον πήρε πολύ μικρό η Γιουνάιτεντ.
Καθάρισε πάλι εκείνος ο άχρηστος που προμοτάρουν τα μίντια και το σήκωσε η Ρεάλ χθες.
Ενώ ο Βαλβέρδαρος τον ήπιε ατσάλινο κι έμεινε εκτός Ευρώπης απ' τη Σοσιεδάδ. 1 βαθμό πήρε ο τιτάνας στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, χωρίς να έχει δύσκολο πρόγραμμα. Μάλλον σκεφτόταν με τι σύστημα θα παίζει του χρόνου η Μπαρτσελόνα.
flessanto (22-05-17)
Btw έχετε συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει εναμιση χρόνο τώρα ο ζινταν; αν το έκανε ο Μουρίνιο θα μας χάριζαν ακόμη οι ειδικοί
Συμφωνώ με τον απο πάνω (θύμισε όνομα φιλε, γιατι γερνάω)
Φαίνεται οτι το μυαλό του Ζιζού βγαίνει και στην προπονητική.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (23-05-17)
Αντώνης
Red Sting (24-05-17)
Bookmarks