Το κάνουν επίτηδες. Αύριο θα λένε στη Μπαρτσελόνα κερδίσαμε 0-4 παίζοντας με 9![]()
Γαμώ την Τράπεζα Κύπρου..!!! Θα βγαζα λεφτά σημερα.... Φτουυυυυυυυυυυυυυ
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Το κάνουν επίτηδες. Αύριο θα λένε στη Μπαρτσελόνα κερδίσαμε 0-4 παίζοντας με 9![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Χαχαχαχα
παντως ελπιζω η Μπαρτσελονα να το δει ανταγωνιστηκα κ να πει 4 εσεις; 6 εμεις!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (23-11-10)
κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα...
σε μια φαση που ο ροναλντο κανει μια μπαλια χωρις να βλεπει ειναι ολα τα λεφτα. λατρευω τον μεσι αλλα για μενα παραμενει νο.1 ο κριστιανο
Αν δεν ηταν τοσο αντιπαθης σα χαρακτηρας ο Ροναλντο και πιο "συμπαθης" ο Μεσι ίσως να μην ειχαν τοση διαφορα στις προτιμήσεις του κοσμου. Ο Ροναλντο κανει αυτα που θελει ο κοσμος σε μεγαλο βαθμό. Φανταστειτε τετοια τσαλίμια απο παικτη του Ολυμπιακου, θα γεμιζε η εξέδρα σεληνιασμένους...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (23-11-10)
Μπορει να ναι ψωνιο,μπορει να ναι ζελεδακιας,μπορει να υπηρξε κλαψας,μπορει σε καθε ματς να βγαζει στο τελος τη φανελα επιδεικτικα για να φανουν στην καμερα οι κοιλιακοι του,αλλα ο,τι και να λεμε,ο Κριστιανο της μιλαει της μπαλας και πολυ μαλιστα.
Haris1984 (23-11-10)
Η περηφάνια της γκέι κοινοτητας;![]()
Ισως πολλοι να περιμεναν με το προφιλ που βγαζει προς τα εξω ο Ronaldo (διαφημισεις, γκομενες απο δω κι απο κει) να παρατησει τη μπαλα. Μεχρι στιγμης παντως αποδεικνυεται αψογος επαγγελματιας και συνεχιζει στο υψηλοτερο επιπεδο.
Σιγα τον εππαγγελματια μωρε..
Καλος παικτης με αψογη τεχνικη αλλα υπαρχουν καλυτεροι απο αυτον τον πολυ διαφημισμενο.
Ο Ρονάλντο ειναι ο πιο πλήρης παίχτης του πλανήτη, ο μονος που συνδυάζει τέτοια απίστευτη τεχνική μ' αυτην την ταχύτητα αλλά ταυτόχρονα δεν ειναι ευκαταφρόνητος και στο ψηλό παιχνίδι.
Οσο για Ρεάλ, ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τους διθυράμβους. Εριξε τα αναμενόμενα γκολ σε μια έδρα που πήρε ιοσπαλία κι ο Μπάουγκς!
Αν και δεν το συμπαθώ λόγω χαρακτήρα φαίνεται ότι θα κερδίσει τον Μέσσι στο φετινό sprint για τον πρώτο σκόρερ της La Liga! Έχει 14 γκολ με 4 πέναλτι ... με τον Μέσι να έχει 13 χωρίς κανένα πέναλτι.
Είναι αξιοσημείωτο ότι η Μπάρτσα δεν έχει πάρει ακόμα πέναλτι!
www.f1rstlap.com
Η Φλαμένγκο έχει έναν που του ρίχνει στ' αυτιά, πάντως!
Κι εμένα τα μάτια μου φουσκώνουν από συγκίνηση, δάκρυα τρέχουν από τη σπονδυλική μου στήλη απο περηφάνια και ρίγη συγκίνησης διατρέχουν το στήθος μου στη θύμιση ότι γυρίζει πίσω.
90 εκατομυριακια ελλειμα???
ωχου ωχου ωχου![]()
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Bookmarks