Και ο Μπεκς λίγα έκανε αναλογικά με αυτά στο Μάντσεστερ, καλά o Μακμάναμαν δεν υπήρξε ποτέ ως παίκτης μόνο σφουγγαρίστρα με αυτό το μαλλί.
Και ο Μπεκς λίγα έκανε αναλογικά με αυτά στο Μάντσεστερ, καλά o Μακμάναμαν δεν υπήρξε ποτέ ως παίκτης μόνο σφουγγαρίστρα με αυτό το μαλλί.
There is a Dude in town
Να παει πρωτα και μετα βλεπουμε,απο τι λενε στο νησι πιεζει πολυ για να παει Μαδριτη και υπαρχει γενικα κακο κλιμα.
Ειχε γραφει πριν κατι μηνες για τον Ρουνει και την Ρεαλ,αυτο ο παιχτης πιστευω θα μπορουσε να κανει μεγαλη καριερα και εκτος Αγγλιας.
Ελα να πάρει τον Μπέιλ και να γίνει η Ρεαλάρα όπως πρέπει. Αμα πάρει και Ρούνει τέλεια.
Μπάρτσα-Ρεάλ ειδικά φέτος θα δούμε ματσάρες .
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χωρίς Χολέμπας δύσκολο.
There is a Dude in town
sirkostas (09-08-13)
Ο Μπέιλ πάει στη Ρεάλ ως παίκτης ή για να κάνει τον Μπάτμαν;
There is a Dude in town
Ο Οουεν στη Ρεάλ ήταν ο παίχτης που είχε τη καλύτερη αναλογία γκολ ανά αγωνιστικά λεπτά. Ατυχώς όμως πλήρωσε το ότι έπρεπε πάση θυσία να στηριχθεί ο πανάκριβος βραζιλιάνος Ρονάλντο οπότε ποτέ δεν έγινε 11αδάτος. Ενδεικτικό και της πολύ καλής (αναλογικά) παρουσίας του στη Ρεάλ είναι και το ότι πουλήθηκε με αρκετά μεγαλύτερο ποσόν από αυτό που ξόδεψαν οι καστιγιάνοι για να τον αποκτήσουν.
Που κολλάει αυτός?
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τίποτα δεν θα δεις, ούτε φέτος, ούτε του χρόνου!
Διότι, πρώτον, είσαι καλλιτέχνης και δεν έχεις να κάνεις τίποτα με λαικά παιχνίδια και,
δεύτερον, είσαι σε τιμωρία από την εταιρία, λόγω αθέτησης συμβατικών υποχρεώσεων.
(κοινώς μας έπιασες μαλ...ες)
Το μόνο, σίγουρα, που θα δεις, είναι κάποια λυσσάρα γειτόνισσα, που ημίγυμνη θα σου
χτυπά την εξώπορτα 12 το βράδυ και φυσικά, μετά από αυτό, το πρόγραμμα των μόνιτορ
την πλησιέστερης εντατικής... Καλή διασκέδαση!
VALVERDES_7 (09-08-13), voskos_7 (09-08-13)
Βασικά σε τέτοια θρεντ καλό θα ήταν να κρατήσουμε ένα επίπεδο ανάλογο του ειδικού βάρους ομάδων σαν τη Ρεάλ, τη Μπάγερν κλπ. Δε κάνω υποδείξεις τι να γράφει ο καθένας, αλλά το αναφέρουμε τον Μήτρογλου στο θρεντ της Ρεάλ δίπλα σε ονόματα τύπου Ρονάλντο είναι σα να μπεις σε θρεντ που μιλάνε για τον Τάισον, τον Ρόκι Μαρτσιάνο και τον Μοχάμετ Αλι και να πούμε "ρε κι ο Λάμπρος που έχει το μανάβικο στη Τσιμισκή έβγαλε νοκ άουτ με κουτουλιές δυο σέρβους που μέθυσαν και κάναν καμάκι στη γκόμενά του τις προάλλες που είχε κατέβει Χαλκιδική για μπάνιο"!
Μέχρι να κερδίσουν κάτι έξω από την Ισπανία, θα τρώνε το δέον δούλεμα... Άντε να κάνω και ένα σκόντο: Μέχρι να αποκλειστούν χωρίς να βάλουν τα κλάμματα, διακινδυνεύουν να διαβάσουν το όνομά τους δίπλα και από του Διαμαντάκου...
*Υπενθυμίζω ότι ο Όουεν είχε φύγει από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2004, γιατί, κατά δήλωσή του, ήθελε τίτλο και μάλιστα Ευρωπαϊκό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Να δουμε ποτε θα χτυπησει την Ρεαλ το Financial Fair Play.
Αυτο που συμβαινει με τις Ισπανικες ομαδες ειναι χωρις καμια λογικη.
The Dude (09-08-13)
Du3lisT (09-08-13)
Bookmarks