κατσε γιατι σας φτανει η λιβερπουλ...μην βιαζεσαι.
Νιε. Εχει για να χωρανε και τα τροπαια της Ρεαλ που δε χωρανε στο δικο της. Σκεφτομεθα μαλιστα να αγορασουμε και κατα βαρκελωνα μερια χωρο![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κατσε γιατι σας φτανει η λιβερπουλ...μην βιαζεσαι.
Γεια σου ρε βασίλισσα ...![]()
![]()
![]()
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ;;;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Arrivederci Madridista!![]()
www.f1rstlap.com
Με ήττα στο Μπερναμπέου μάλιστα ... 1-2![]()
kouzoulo (05-03-08)
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
δεν μου κανει καμια εντυπωση αυτο το αποτελεσμα με εκεινο το νουμερο το γερμαναρα που εχει στον παγκο
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Arage pws na ta pige o Vasaras? Akousa paixtike kokkini kai paraskinio, an kserei kaneis as pei kai se mas...![]()
Saki vlepw online alla den vlepw na postari kai tipota edw...![]()
Mα που να ποστάρει ρε? Κατούρησαν πάνω τους σήμερα!![]()
www.f1rstlap.com
Έλα ππλη σε ζητάει ο λαός σου...![]()
Α! και μη στενοχωριέσαι για το ρεύμα ... ήρθε την κατάλληλη ώρα ... δείχνει σε Μαγνητοσκόπηση στην ΝΕΤ την πρόκριση της Ρεάλ.![]()
Αφηστε με ρε παιδια με τις ρεαλ και τις βαζελονες. Χεσμενες τις εχω. Μονο Ολυμπιακο σκεφτομαι τωρα.
g10vanni (06-03-08)
Το εχω πει πολλες φορες Γιωργο οτι Ρεαλ και σια ειναι ομαδες για να ασχολουμαι οταν μπαφιαζω για μπαλα και δεν παιζει ο Ολυμπιακος. Τωρα χασουνε - κερδισουνε ειχα μια μανουρα. Πλακιτσα να γινεται
(και ειναι σειρα σας να μου την κανετε)![]()
g10vanni (06-03-08)
Δυστυχώς βλέποντας το φιλμ του αγώνα η βΡόμα το άξιζε 100%. Και το γκολ που βάλαμε, τρελή μούφα, 500 μέτρα οφσάιντ.
Bookmarks