Μωρέ θα το βρούμε στο ιντερνετ.
Αλλα προτιμώ να το βλέπω στην τηλεοραση.
Μωρέ θα το βρούμε στο ιντερνετ.
Αλλα προτιμώ να το βλέπω στην τηλεοραση.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σωστος!
Μεγαλος προπονητης σε μικρη ακομα ηλικια και πολυ επιτυχημενος.
Οπου και αν πηγε εκανε εργο..πιστευω θα εχει συνεχεια και με την Ρεαλ.
Ο Χαρακτηρας του ειναι ιδιορυθμος αλλα ενταξει δεν θα τον παντρευτουμε εξαλου αυτο το καραγκιοζιλικι που δειχνει ωρες ωρες
το πουλαει εξυπνα και εκτοξεύεται η φημη του.
Πανεξυπνος και πανουργος!
Aντικειμενικα το αθλητικο προγραμμα του conn-x υπερτερει εναντι της nova.Απο τα μεγαλα πρωταθληματα το conn-x εχει την bundesliga,το campionato και την primera ενω η νοβα μονο την πρεμιερ.Η ευρωλιγκα και το γιουροπα λιγκ νομιζω οτι ελαχιστους συγκινουν.
Επειδη ομως οι περισσοτεροι συνδρομητες ειναι φανατικοι οπαδοι μιας ελληνικης ομαδας ,η nova κραταει ακομα τα πρωτεια.
Εχει το καλυτερο πρωταθλημα που λεγεται Αγγλικο και εκει στηριζεται αλλα εχει και το Τσαμπιονς Λιγκ.
Το πακετο τις connex εχω την εντυπωση καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει οπως του alpha digital παλια...
Στην κατασταση που ειναι η χωρα ειναι δυσκολο να κρατηθουν δυο συνδρομητικα.
differance (07-12-11), Red Sting (07-12-11)
differance (07-12-11)
που να τολμησει η μισελ να τα κανει τα σημερινα σε αυτους?
δεν ξαναβλεπει προεδρικο θωκο με τιποτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Kι εγω γουσταρω περισσοτερο πρεμιερ λιγκ,αλλα θεωρω κοροιδια να ζητανε 50-60 ευρω για 3-4(το πολυ) μεταδοσεις καθε σαββατοκυριακο,ενω απεναντι προσφερουν πολυ περισσοτερα δυνατα ματς με το ενα τριτο των χρηματων.Και σε αυτα μια χαρα μπαλα παιζεται.
Οσο για το τσαμπιονς λιγκ που λεει ενας φιλος παραπανω,προσωπικα δεν καταλαβαινω γιατι εχουν δωσει τοσα χρηματα εκει στην νοβα για να παρουν τα δικαιωματα,απο την στιγμη που τα μοιραζονται με τα νετ και μεγκα.Στην φαση των ομιλων μεταδιδουν αρκετους αγωνες αποκλειστικα ,αλλα απο τα προημιτελικα και περα(εκει που φουντωνει και το ενδιαφερον) απλα κανουν παραλληλη μεταδοση με τα επιγεια καναλια.
Eγώ πληρώνω 32 ευρώ το μήνα (σε συνδυασμό με forthnet φυσικά) για το Sports + value pack και έχω ένα σκασμό κανάλια με ντοκιμαντέρ, ποδόσφαιρο, ευρωλίγκα, τένις και πολλά άλλα σπορ + τα παιδικά κανάλια + τα ελεύθερα σε ψηφιακή μορφή κλπ κλπ. Α και για τον μήνα Δεκέμβριο μου έκαναν δώρο και όλα τα NovacinemaΠιστεύω αξίζει τα λεφτά της.
Και βέβαια μην ξεχνάτε το ελληνικό πρωτάθλημα που μπορεί να είναι μάπα αλλά καλώς ή κακώς το παρακολουθούμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
nbqgr (07-12-11)
Έρχονται και οι τσόντες (Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Βαζέλα - Ολυμπιακός κλπ)
chainsaw (07-12-11)
differance (07-12-11)
kouzoulo (07-12-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
32 ευρώ μόνο η nova. Και 21 ευρώ internet + τηλέφωνο σύνολο 53 ευρώ το μήνα όλα μαζί.
Ναι τώρα δε βγαίνει, ήταν καλοκαιρινή προσφορά.
Bookmarks