Σελίδα 171 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 71121131141151161167168169170171172173174175181191201211221 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.401 έως 3.420 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    20 ..ιστορικές ατάκες του Μουρίνιο

Με αφορμή τα 49α γενέθλια του προπονητή της Ρεάλ, ας θυμηθούμε 20 ατάκες του Ζοσέ Μουρίνιο που έχουν μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία.

1. Στον Μπενζεμά: «Αν ήσουν εσύ το σημείο αναφοράς, τότε θα έπρεπε να ξεκινάμε την προπόνηση στις 12 το μεσημέρι, γιατί αρχίζουμε στις 10 το πρωί και εσύ κοιμάσαι όρθιος και στις 11 συνεχίζεις κοιμισμένος!»

Ξύπνα κόουτς τον ρουφήξαμε παλι
    2. «Αν μου έκαναν εμένα αυτό που έκαναν πέρυσι με την Αλκορκόν, θα τους σταύρωνα έναν – έναν, αφού για μένα θα ήταν όλοι τους νεκροί!» (για την ήττα με 4-0 από την Αλκορκόν στο Κύπελλο, την περίοδο 2008-09)
      FC Barcelonalcorcon
    3. «Αν με ανησυχεί η Γιουβέντους; Κοιτάξτε τους μαύρους κύκλους γύρω από τα μάτια μου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τις νύχτες!»
      A, δεν ειναι από το ρούφηγμα;
    4. «Η Βαρκελώνη είναι μια πόλη με κουλτούρα, γεμάτη σημαντικά θέατρα, όπου παίζονται εκπληκτικές παραστάσεις. Και ο Λέο Μέσι έχει μάθει εκεί να παίζει πολύ καλές κωμωδίες». (μετά από αγώνα Τσέλσι – Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ)
      Γαμώ τα έργα το 5-0, 6-2
    5. «Πιστεύω ότι είναι ένας ματάκιας, του αρέσει να κοιτάζει τους άλλους. Υπάρχουν μερικοί τύποι που έχουν στο σπίτι τους ένα μεγάλο τηλεσκόπιο για να παρακολουθούν τί συμβαίνει στις άλλες οικογένειες. Μιλάει, μιλάει, μιλάει συνέχεια για την Τσέλσι». (σχόλιο για το οποίο αργότερα ζήτησε συγνώμη)
      Αφού δεν το αντεχεις γιατί το πίνεις;
    6. «Αν ήθελα να έχω μια εύκολη δουλειά, θα έμενα στην Πόρτο. Υπέροχος μπλε θρόνος, το κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Θεός και μετά τον Θεό, εγώ!»
      Μήπως, μήηηηηπως λέω η Πόρτο αρνήθηκε να ξοδεύει 500 μύρια το χρόνο για να της φέρνεις εσύ έσοδα 100; Μήπως;
    7. «Προτιμώ να χάσω μια φορά 5-0, παρά πέντε φορές 1-0». (μετά την ήττα της Ρεάλ με 5-0 από τη Μπαρτσελόνα)

Πέντε φορές με 5-0, 6-2, 3-0 σε βολεύει;
    8. «Η Βαρκελώνη έχει ένα μεγάλο σύλλογο, αλλά σε 100 χρόνια ιστορίας έχουν κατακτήσει μόνο ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών. Εγώ είμαι προπονητής εδώ και λίγα χρόνια και έχω κερδίσει τα ίδια Πρωταθλητριών με αυτούς». (το 2005, λίγο πριν κερδίσει η Μπαρτσελόνα το δεύτερο Πρωταθλητριών της).
      Ποιά ομάδα είσαι εσύ είπαμε;
    9. «Δεν θέλω έναν παίκτη που να είναι ο τέλειος άντρας, πρότυπο επαγγελματία, με καταπληκτικό χαρακτήρα. Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που θα ήθελα για την κόρη μου".
      Αλλά η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε ε; Καμιά φορά έρχονται ανάποδα...
    10. «Δεν θέλω έναν παίκτη που να είναι ο τέλειος άντρας, πρότυπο επαγγελματία, με καταπληκτικό χαρακτήρα. Αυτός είναι ο τύπος του άντρα που θα ήθελα για την κόρη μου».

Μην πίνεις, επαναλαμβάνεσαι
    11. «Κάνεις λάθος, δεν κερδίζω 9 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, αλλά 11 που με τις διαφημίσεις φτάνουν τα 14». (σε Ιταλό δημοσιογράφο, που του είχε πει ότι πληρώνεται 9 εκατομμύρια για να φτιάχνει πάντα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα)
      Εκατομμύριο και παίκτης μαζί με τις αλλαγές. Φτωχαδάκι. Και αυτό που κατάφερες είναι να σε βρίζει μόνο η μισή Ευρώπη; Αποτυχία φίλτατε.
    12. «Αν δεν είμαστε οι πρωταθλητές, τότε είμαστε οι πρώτοι από τους τελευταίους».
      Και το μπουκαλάκι αδειάζει σιγά σιγά.
    13. «Αν πω τί πραγματικά πιστεύω για τον διαιτητή και την ΟΥΕΦΑ, την ίδια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου στο ποδόσφαιρο».
      Ελα τώρα, υπερβάλλεις. Με τοσες γνωριμιούλες;
    14. «Δεν είμαι εγώ αυτός που προκαλεί. Φταίει ο κόσμος που είναι υποκριτής».
      Πουτάνα κενωνία. Σε νιώθω Χωσέ μου.
    15. «Γιατί με κριτικάρουν οι άλλοι προπονητές; Γιατί την επόμενη θα δουν το όνομά τους στα πρωτοσέλιδα. Πρόκειται για δωρεάν διαφήμιση».
      Α,έτσι εξηγούνται πως δέκα χρόνια μαλακίες σε κάνουνε Special One.
    16. «Δεν είμαι ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου, απλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας καλύτερος από μένα».
      Καλύτερος σε τι;Παραδέχομαι ότι ειναι προσεγμένες οι προτάσεις του, δεν εκτίθεται
    17. «Με γοητεύει το γεγονός ότι ο Γιόχαν Κρόιφ μου δίνει δωρεάν μαθήματα. Θα μπορούσε να με διδάξει και πώς χάνεται ένας τελικός Τσάμπιονς Λιγκ με 4-0, απλά δεν ενδιαφέρομαι».
      Ενδιαφέρεσαι για δωρεάν 5-0;
    18. «Αν ο Αμπράμοβιτς με βοηθούσε στην προπονητική, θα ήμασταν ουραγοί. Αν εγώ τον βοηθούσα στις επιχειρήσεις, θα είχαμε πτωχεύσει».
      Γιατί νομίζεις σου έδωκε τον πούλο;
    19. "Γιατί; Γιατί;" (μετά τον περσινό 1-1 με την Μπαρτσελόνα)
      Γιατί η Μέσι του πονεί.
    20. «Σας παρακαλώ να μην με αποκαλείτε αλαζόνα, αλλά είμαι Πρωταθλητής Ευρώπης και πιστεύω ότι είμαι ο Special One!»

Επελεξα αυτα που αρεσαν σε εμενα..Το ατομο ειναι τρελος!!!

Αντε να απαντήσω (με κοκκινο οι απαντήσεις μου) και απόλυτα σοβαρές κιολας. Πολύ θα ήθελα να τις σχολίαζε κάποτε αλλά...

Πλακίτσα Σπύρο δε τη λεω σε σενα ε;
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (28-01-12)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Συμφωνώ μόνο στο 10 ... με τον Μουρίνιο ... με τον Σάκη στα περισσότερα με έμφαση στο 19.
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Χαχαχαχαχα..!
    Ωραιος ο Σακης,τι να παρεξηγηθω?

Οταν μεσα απο το ποδοσφαιρο ανεξαρτητου χρωματος και ιδεολογιας γελω και περνω καλα τοτε χαιρομαι!

Το avatar του χρήστη sirjohnbest

Thanks
    988
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 623 φορές σε 287 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιό super cup, μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα από τέτοια διοργάνωση πριν καν ακόμη ξεκινήσει η σεζόν;! Πλάκα κάνουμε; Χθες έμεινε η εντύπωση ότι ήταν καλύτερη η Ρεάλ γιατί έκανε 3-4 κλασσικές ευκαιρίες, παπάρια καλή ήταν, σιγά την μπάλα που έπαιξε, η Μπάρτσα ήταν άθλια και τα στατιστικά πάλι συντριπτικά υπέρ της. Στο 1ο ματς την προηγούμενη βδομάδα, παίζει να ήταν η ευκολότερη νίκη της Μπάρτσα στη φετινή χρονιά! Δεν ξέρω αν το είδες, αλλά και στην προπόνηση ακόμη πιο δύσκολο έργο θα είχαν οι επιθετικοί της. Δεν μπορούν τα "παλικάρια" (του Ζοσέ), δεν μπορούν...

Έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις, οπότε είναι καλύτερη η Ρεάλ, θα λέμε λοιπόν ότι, ή είναι αρχή της σεζόν και φυσικά η Μπαρτσελόνα σαν νέα ομάδα ήταν ακόμα ασύνδετη… ή ότι η Μπαρτσελόνα ήταν χάλια και απλός άφησε την Ρεάλ να κάνει 5-6 κλασικές ευκαιρίες… ΟΚ
    Ααα μπορείς να μου πεις κάτι και για το +7 στο πρωτάθλημα?? Ξέρεις κάτι για διαιτησία, για κορεσμό, για τραυματισμούς, και ότι άλλο θέλεις τέλος πάντων.
    Παιδιά όλα καλά, αλλά έως ένα σημείο…
    Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

ρε το μυρωδια το μουρινιο, θα παρει πρωταθλημα μετα απο τεσσερα χρονια, αντιμετωπιζοντας μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων. να φυγει ο αχρηστος που παιζει κατενατσιο. (εχει την καλυτερη επιθεση στην ισπανια).

ναι ξερω, ο καθενας αν του εδιναν τοσα εκατομμυρια για μεταγραφες θα μπορουσε να παιρνει τσαμπιονς λιγκ, πρωταθληματα και κυπελλα.... ο μητσος απο το χολαργο, ο τακης απο το αλεποχωρι και ο γιαννης απο την τριπολη θα ηταν το ιδιο αποτελεσματικοι παιρνοντας και λιγοτερα φραγκα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

7. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

consigliere (29-01-12), limani7 (29-01-12), Reds (29-01-12), sirjohnbest (29-01-12), vasilis-thrylos7 (29-01-12)

Devotion Το avatar του χρήστη vasilis-thrylos7

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Thanks
    4.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.584 φορές σε 2.485 μηνύματα
    Ignore User

πες τα ρε Ηλια!
    και οτι παιρνει το πρωταθλημα απο μια σαφως ανωτερη ομαδα λεει πολλα !
    δεν τον γουσταρω,αλλα καποια πραγματα να αναγνωριζονται!
    και ο λογος που δεν τον παω,ειναι οτι μολις φτασει στην κορυφη φευγει,φοβουμενος το μπαμ της πτωσης
    κατι που μαλλον θα κανει και φετος στη ρεαλ
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-01-12)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε το μυρωδια το μουρινιο, θα παρει πρωταθλημα μετα απο τεσσερα χρονια, αντιμετωπιζοντας μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων. να φυγει ο αχρηστος που παιζει κατενατσιο. (εχει την καλυτερη επιθεση στην ισπανια).

ναι ξερω, ο καθενας αν του εδιναν τοσα εκατομμυρια για μεταγραφες θα μπορουσε να παιρνει τσαμπιονς λιγκ, πρωταθληματα και κυπελλα.... ο μητσος απο το χολαργο, ο τακης απο το αλεποχωρι και ο γιαννης απο την τριπολη θα ηταν το ιδιο αποτελεσματικοι παιρνοντας και λιγοτερα φραγκα.
    Αυτό περί καλύτερης επίθεσης δεν πολυμετράει σε πρωτάθλημα δύο ομάδων Ηλία (όπως και εδώ). Πιστεύω πάντως ότι ο Μήτσος, ο Τάκης και ο Γιάννης όντως δεν θα τα πήγαιναν και πολύ χειρότερα, αν είχαν φροντίσει να έχουν και "δεμένα" τα ΜΜΕ από πριν
    Ασε που ότι γράφεις κολλάει 100% και στον Ρόντι, που αν το δεχτούμε , είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από το Ελλαντα.

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Το θέμα είναι να καταλάβει επιτέλους ποια ομάδα προπονεί ο αυτοαποκαλούμενος προπονηταράς.
    Η Ρεάλ δεν είναι Πόρτο και Τσέλσι.
    Ας καταλάβει πρώτα που είναι, και μετά να αρχίσει να καυχιέται για το οτιδήποτε.
    Και το πρωτάθλημα να πάρει δεν μου λέει κάτι.Μια επιτυχία στις τόσες αποτυχίες.
    Στα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής οικουμένης η Ρεάλ είναι το πουτ@νάκι της Μπάρτσα εδώ και κάμποσα χρόνια.Και επί Μουρίνιο η κατάσταση επιδεινώθηκε.Αμα το ανατρέψει πλήρως αυτό, τότε θα του αποδώσουμε τα εύσημα.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Πριν 10 χρονια η Μπαρτσελονα δεν υπηρχε..Μην λεμε τωρα για πουτανακια και διαφορα αλλα.

Το οτι κερδιζει τα τελευταια χρονια που ειναι και ανωτερη σαν ομαδα δεν μου λεει κατι αυτο ουτε απαξιώνεται το τεραστιο κλαμπ που λεγεται Ρεαλ!

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (29-01-12)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Σε αυτό συμφωνώ με το Σπύρο. Δε διαγράφεται η ιστορία οποιασδήποτε ομάδας (είτε της Ρεάλ, είτε της Μπάρτσα, είτε του Ολυμπιακού, είτε του βάζελου αν θέλετε) με 5-10 ή και 20 ακόμα χρόνια κάμψης ή ανόδου του αντιπάλου. Και όντως η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια ειναι στην κορυφή, πριν από αυτό η Ρεάλ κυριαρχούσε ακόμα περισσότερα.

Thanks
    8.634
    Ignore User

Για τα τελευταία χρόνια μιλάω.Το ότι είναι η Ρεάλ το κορυφαίο club του πλανήτη ίσχυε και θα ισχύει.Απλά είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να την πιάνει την Μπάρτσα από τον λαιμό η βασίλισσα.Και τώρα ισχύει το αντίθετο.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό περί καλύτερης επίθεσης δεν πολυμετράει σε πρωτάθλημα δύο ομάδων Ηλία (όπως και εδώ). Πιστεύω πάντως ότι ο Μήτσος, ο Τάκης και ο Γιάννης όντως δεν θα τα πήγαιναν και πολύ χειρότερα, αν είχαν φροντίσει να έχουν και "δεμένα" τα ΜΜΕ από πριν
    Ασε που ότι γράφεις κολλάει 100% και στον Ρόντι, που αν το δεχτούμε , είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από το Ελλαντα.
    ρε σακη, δεν τον παω τον μουρινιο αλλα οταν μιλαμε για κατενατσιο πρεπει να ξερουμε και τι λεμε. η τακτικη του κατενατσιο ηταν σχεδιο που ακολουθουσε η ιντερ του χερερα πχ αντιμετωπιζοντας ετσι ολα τα παιχνιδια, ακομα και με μικροτερους αντιπαλους, κατι που φυσικα δεν ισχυει με το μουρινιο. ο μουρινιο οταν παιζει με ομαδες χειροτερες ή ισαξιες παιζει επιθετικα, μονο με τη βαρκα παιζει αμυντικα και ειναι ηλιου φαεινοτερον γιατι το κανει.

την ασυλια που εχει ο μουρινιο την εχει κερδισει με το σπαθι του. εκτος αν πηρε τσαμπιονς λιγκ και ουεφα με την πορτο επειδη ειχε γνωστους, πρωταθλημα με την τσελσι επειδη υπαρχει παραγκα του αμπραμοβιτς και τσου λου με την ιντερ επειδη υπαρχει ιταλικη μαφια.

ο ροντι μια χαρα προπονητης ειναι για το βαζελο και μαγκια του να παρει πρωταθλημα εχοντας χειροτερη ομαδα. δεν ξερω τι καριερα εχει κανει στο εξωτερικο, αλλα δεν θα τον χαρακτηρισω προπονηταρα επειδη ειχε μια πετυχημενη χρονια.

καταλαβαινω πως σαν οπαδος της ρεαλ εχεις αλλες απαιτησεις απο την ομαδα σου, απο το να ειναι ευχαριστημενοι με το 2-2 για το κυπελλο, αλλα αυτη τη στιγμη ετσι ειναι τα δεδομενα. η μπαρτσα ειναι απο πανω και θελει δουλεια για να "γυρισει" το πραγμα.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε σακη, δεν τον παω τον μουρινιο αλλα οταν μιλαμε για κατενατσιο πρεπει να ξερουμε και τι λεμε. η τακτικη του κατενατσιο ηταν σχεδιο που ακολουθουσε η ιντερ του χερερα πχ αντιμετωπιζοντας ετσι ολα τα παιχνιδια, ακομα και με μικροτερους αντιπαλους, κατι που φυσικα δεν ισχυει με το μουρινιο. ο μουρινιο οταν παιζει με ομαδες χειροτερες ή ισαξιες παιζει επιθετικα, μονο με τη βαρκα παιζει αμυντικα και ειναι ηλιου φαεινοτερον γιατι το κανει.

την ασυλια που εχει ο μουρινιο την εχει κερδισει με το σπαθι του. εκτος αν πηρε τσαμπιονς λιγκ και ουεφα με την πορτο επειδη ειχε γνωστους, πρωταθλημα με την τσελσι επειδη υπαρχει παραγκα του αμπραμοβιτς και τσου λου με την ιντερ επειδη υπαρχει ιταλικη μαφια.

ο ροντι μια χαρα προπονητης ειναι για το βαζελο και μαγκια του να παρει πρωταθλημα εχοντας χειροτερη ομαδα. δεν ξερω τι καριερα εχει κανει στο εξωτερικο, αλλα δεν θα τον χαρακτηρισω προπονηταρα επειδη ειχε μια πετυχημενη χρονια.

καταλαβαινω πως σαν οπαδος της ρεαλ εχεις αλλες απαιτησεις απο την ομαδα σου, απο το να ειναι ευχαριστημενοι με το 2-2 για το κυπελλο, αλλα αυτη τη στιγμη ετσι ειναι τα δεδομενα. η μπαρτσα ειναι απο πανω και θελει δουλεια για να "γυρισει" το πραγμα.
    Σιγουρα όχι μόνο σαν οπαδός της Ρεάλ, αλλά γενικότερα του ποδοσφαίρου απαιτώ από μια τέτοια τεράστια ομάδα, που ξοδεύει και τεράστια ποσά, να παίξει κάτι καλύτερο από το "σκοτώνω τον αντίπαλο να μείνει με λιγότερους για να κερδίσω". Δεν είναι κατενάτσιο αυτό που παίζει η Ρεάλ, είναι βρώμικο ποδόσφαιρο (απέναντι στην Μπαρτσελόνα λέω πάντα) και εχει διαφορά. Το κατενάτσιο δεν έχει σκοπό την φυσική εξόντωση του αντιπάλου, αλλά την ηθική.
    Ασυλία δεν θα έπρεπε να έχει κανείς. Είναι μεγάλος προπονητής , ή μάλλον ήταν, γιατί πέραν της Πόρτο δεν έχει επιτύχει κάτι "μονος του" σε μια ομάδα απλά "καλή". Αλλά ασυλία; Όχι στο χώρο του "θεάματος" κανείς δεν έχει ασυλία.
    Ο Ροντι είναι πολύ καλός προπονητής γενικότερα, και δεν είχε μόνο μία χρονιά, είχε και άλλες παλιότερα.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-01-12)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

Σιγουρα όχι μόνο σαν οπαδός της Ρεάλ, αλλά γενικότερα του ποδοσφαίρου απαιτώ από μια τέτοια τεράστια ομάδα, που ξοδεύει και τεράστια ποσά, να παίξει κάτι καλύτερο από το "σκοτώνω τον αντίπαλο να μείνει με λιγότερους για να κερδίσω". Δεν είναι κατενάτσιο αυτό που παίζει η Ρεάλ, είναι βρώμικο ποδόσφαιρο (απέναντι στην Μπαρτσελόνα λέω πάντα) και εχει διαφορά. Το κατενάτσιο δεν έχει σκοπό την φυσική εξόντωση του αντιπάλου, αλλά την ηθική.
    Ασυλία δεν θα έπρεπε να έχει κανείς. Είναι μεγάλος προπονητής , ή μάλλον ήταν, γιατί πέραν της Πόρτο δεν έχει επιτύχει κάτι "μονος του" σε μια ομάδα απλά "καλή". Αλλά ασυλία; Όχι στο χώρο του "θεάματος" κανείς δεν έχει ασυλία.
    Ο Ροντι είναι πολύ καλός προπονητής γενικότερα, και δεν είχε μόνο μία χρονιά, είχε και άλλες παλιότερα.
    καλα ολα αυτα που λες δεν διαφωνω. εγω εχω ενστασεις για την "υπονομευση" που δεχεται ο μουρινιο. δεν μπορουμε να τον ειρονευομαστε και να τον μηδενιζουμε επειδη χανει απο τη μπαρτσελονα, λες και ειναι οτι ευκολοτερο να την κερδισεις. οσο για τον μουρινιο δεν τον παω "μια", στον πουτσο μου τον γραφω, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχομαι την αξια του.

το κατενατσιο δεν το εχω δει με τα ματια μου, αλλα απο βιβλια που εχω διαβασει δεν ηταν μονο η ηθικη εξοντωση που λες, αλλα υπηρχαν και βρωμικα τακλιν, εκτος φασεων χτυπηματα κλπ. οπως και να εχει ομως, δεν μπορουμε να οριζουμε σαν κανονα οτι ειναι προπονητης που διδασκει το κατενατσιο. εξαιρεση ειναι.

για το ροντι δεν με νοιαζει καν, σιγα το κατορθωμα, παιζει μονος του και πηρε πρωταθλημα ελλαδος, so what? για την καριερα του εξω δεν μπορω να μιλησω δεν την εχω παρακολουθησει αλλα δεν διαφωνω οτι εχει πετυχει πραγματα. ετσι και αλλιως ποτε δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος προπονητης ο φερειρα. οσοι τον ειπαν ετσι το εκαναν γιατι απλα ειναι προπονητης του βαζελου, αν ηταν σε εμας θα ηταν "ΔΑΣΚΑΛΟΣ".

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από VALVERDES_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για τα τελευταία χρόνια μιλάω.Το ότι είναι η Ρεάλ το κορυφαίο club του πλανήτη ίσχυε και θα ισχύει.Απλά είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να την πιάνει την Μπάρτσα από τον λαιμό η βασίλισσα.Και τώρα ισχύει το αντίθετο.

Καλα μην το λες αυτο στα μεταξυ τους παιχνιδια δεν υπαρτχουν και οι τρελες διαφορες.

Απλα η Ρεαλ παντα εκανε τις ποιο πολλες νικες στο πρωταθλημα και ειχε δυνατη ομαδα στην ευρωπη.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Συ δε μούλεγες της προάλλες πως είσαι οπαδός της Σίτυ, γιατί κει παίζει η αγάπη σου ο Τουρέ?
    Ρε θα με τρελάνεις μεσημεριάτικα....

*είμαι στο σωστό θρεντ για να ποστάρω για τη Σίτυ? (ο Κασίγιας παίζει στη Σίτυ νομίζω...)
    Ευχαριστώ για τις απάντήσεις και με συγχουρείτε για την ενόχληση.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (29-01-12)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Τι είναι το Σιτι δουλεμπορικό;

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα μην το λες αυτο στα μεταξυ τους παιχνιδια δεν υπαρτχουν και οι τρελες διαφορες.

Απλα η Ρεαλ παντα εκανε τις ποιο πολλες νικες στο πρωταθλημα και ειχε δυνατη ομαδα στην ευρωπη.
    Mακάρι το τελευταίο πολύ καλό ματς που έκανε η Ρεάλ με την Μπάρτσα, να σημάνει την απαρχή να αλλάξει το σκηνικό.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Τι είναι το Σιτι δουλεμπορικό;
    Δουλεμπορικό πολυτελείας! Διακόσιοι αράπηδες κουπί και στη στρωμάτσα ο Αγκουέρο
    με τον Σίλβα δίνουν διαταγές!

*πως πήγε η μάσα στην Πεντέλη? Τι καταβρόχθησες?

Thanks
    8.634
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δουλεμπορικό πολυτελείας! Διακόσιοι αράπηδες κουπί και στη στρωμάτσα ο Αγκουέρο
    με τον Σίλβα δίνουν διαταγές!

*πως πήγε η μάσα στην Πεντέλη? Τι καταβρόχθησες?
    Και ανάμεσα στους διακόσιους αράπηδες ο Μιραλάς

Σελίδα 171 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 71121131141151161167168169170171172173174175181191201211221 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές