Reds (28-01-12)
Reds (28-01-12)
Συμφωνώ μόνο στο 10 ... με τον Μουρίνιο ... με τον Σάκη στα περισσότερα με έμφαση στο 19.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Χαχαχαχαχα..!
Ωραιος ο Σακης,τι να παρεξηγηθω?
Οταν μεσα απο το ποδοσφαιρο ανεξαρτητου χρωματος και ιδεολογιας γελω και περνω καλα τοτε χαιρομαι!
Έτσι όπως το θέτεις δίκιο έχεις, οπότε είναι καλύτερη η Ρεάλ, θα λέμε λοιπόν ότι, ή είναι αρχή της σεζόν και φυσικά η Μπαρτσελόνα σαν νέα ομάδα ήταν ακόμα ασύνδετη… ή ότι η Μπαρτσελόνα ήταν χάλια και απλός άφησε την Ρεάλ να κάνει 5-6 κλασικές ευκαιρίες… ΟΚ
Ααα μπορείς να μου πεις κάτι και για το +7 στο πρωτάθλημα?? Ξέρεις κάτι για διαιτησία, για κορεσμό, για τραυματισμούς, και ότι άλλο θέλεις τέλος πάντων.
Παιδιά όλα καλά, αλλά έως ένα σημείο…
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
ρε το μυρωδια το μουρινιο, θα παρει πρωταθλημα μετα απο τεσσερα χρονια, αντιμετωπιζοντας μια απο τις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων. να φυγει ο αχρηστος που παιζει κατενατσιο. (εχει την καλυτερη επιθεση στην ισπανια).
ναι ξερω, ο καθενας αν του εδιναν τοσα εκατομμυρια για μεταγραφες θα μπορουσε να παιρνει τσαμπιονς λιγκ, πρωταθληματα και κυπελλα.... ο μητσος απο το χολαργο, ο τακης απο το αλεποχωρι και ο γιαννης απο την τριπολη θα ηταν το ιδιο αποτελεσματικοι παιρνοντας και λιγοτερα φραγκα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (29-01-12), limani7 (29-01-12), Reds (29-01-12), sirjohnbest (29-01-12), vasilis-thrylos7 (29-01-12)
πες τα ρε Ηλια!
και οτι παιρνει το πρωταθλημα απο μια σαφως ανωτερη ομαδα λεει πολλα !
δεν τον γουσταρω,αλλα καποια πραγματα να αναγνωριζονται!
και ο λογος που δεν τον παω,ειναι οτι μολις φτασει στην κορυφη φευγει,φοβουμενος το μπαμ της πτωσης
κατι που μαλλον θα κανει και φετος στη ρεαλ
BrazHlias (29-01-12)
Αυτό περί καλύτερης επίθεσης δεν πολυμετράει σε πρωτάθλημα δύο ομάδων Ηλία (όπως και εδώ). Πιστεύω πάντως ότι ο Μήτσος, ο Τάκης και ο Γιάννης όντως δεν θα τα πήγαιναν και πολύ χειρότερα, αν είχαν φροντίσει να έχουν και "δεμένα" τα ΜΜΕ από πριν
Ασε που ότι γράφεις κολλάει 100% και στον Ρόντι, που αν το δεχτούμε , είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής που έχει περάσει από το Ελλαντα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το θέμα είναι να καταλάβει επιτέλους ποια ομάδα προπονεί ο αυτοαποκαλούμενος προπονηταράς.
Η Ρεάλ δεν είναι Πόρτο και Τσέλσι.
Ας καταλάβει πρώτα που είναι, και μετά να αρχίσει να καυχιέται για το οτιδήποτε.
Και το πρωτάθλημα να πάρει δεν μου λέει κάτι.Μια επιτυχία στις τόσες αποτυχίες.
Στα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής οικουμένης η Ρεάλ είναι το πουτ@νάκι της Μπάρτσα εδώ και κάμποσα χρόνια.Και επί Μουρίνιο η κατάσταση επιδεινώθηκε.Αμα το ανατρέψει πλήρως αυτό, τότε θα του αποδώσουμε τα εύσημα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πριν 10 χρονια η Μπαρτσελονα δεν υπηρχε..Μην λεμε τωρα για πουτανακια και διαφορα αλλα.
Το οτι κερδιζει τα τελευταια χρονια που ειναι και ανωτερη σαν ομαδα δεν μου λεει κατι αυτο ουτε απαξιώνεται το τεραστιο κλαμπ που λεγεται Ρεαλ!
sadi (29-01-12)
Σε αυτό συμφωνώ με το Σπύρο. Δε διαγράφεται η ιστορία οποιασδήποτε ομάδας (είτε της Ρεάλ, είτε της Μπάρτσα, είτε του Ολυμπιακού, είτε του βάζελου αν θέλετε) με 5-10 ή και 20 ακόμα χρόνια κάμψης ή ανόδου του αντιπάλου. Και όντως η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια ειναι στην κορυφή, πριν από αυτό η Ρεάλ κυριαρχούσε ακόμα περισσότερα.
Για τα τελευταία χρόνια μιλάω.Το ότι είναι η Ρεάλ το κορυφαίο club του πλανήτη ίσχυε και θα ισχύει.Απλά είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια να την πιάνει την Μπάρτσα από τον λαιμό η βασίλισσα.Και τώρα ισχύει το αντίθετο.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ρε σακη, δεν τον παω τον μουρινιο αλλα οταν μιλαμε για κατενατσιο πρεπει να ξερουμε και τι λεμε. η τακτικη του κατενατσιο ηταν σχεδιο που ακολουθουσε η ιντερ του χερερα πχ αντιμετωπιζοντας ετσι ολα τα παιχνιδια, ακομα και με μικροτερους αντιπαλους, κατι που φυσικα δεν ισχυει με το μουρινιο. ο μουρινιο οταν παιζει με ομαδες χειροτερες ή ισαξιες παιζει επιθετικα, μονο με τη βαρκα παιζει αμυντικα και ειναι ηλιου φαεινοτερον γιατι το κανει.
την ασυλια που εχει ο μουρινιο την εχει κερδισει με το σπαθι του. εκτος αν πηρε τσαμπιονς λιγκ και ουεφα με την πορτο επειδη ειχε γνωστους, πρωταθλημα με την τσελσι επειδη υπαρχει παραγκα του αμπραμοβιτς και τσου λου με την ιντερ επειδη υπαρχει ιταλικη μαφια.
ο ροντι μια χαρα προπονητης ειναι για το βαζελο και μαγκια του να παρει πρωταθλημα εχοντας χειροτερη ομαδα. δεν ξερω τι καριερα εχει κανει στο εξωτερικο, αλλα δεν θα τον χαρακτηρισω προπονηταρα επειδη ειχε μια πετυχημενη χρονια.
καταλαβαινω πως σαν οπαδος της ρεαλ εχεις αλλες απαιτησεις απο την ομαδα σου, απο το να ειναι ευχαριστημενοι με το 2-2 για το κυπελλο, αλλα αυτη τη στιγμη ετσι ειναι τα δεδομενα. η μπαρτσα ειναι απο πανω και θελει δουλεια για να "γυρισει" το πραγμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σιγουρα όχι μόνο σαν οπαδός της Ρεάλ, αλλά γενικότερα του ποδοσφαίρου απαιτώ από μια τέτοια τεράστια ομάδα, που ξοδεύει και τεράστια ποσά, να παίξει κάτι καλύτερο από το "σκοτώνω τον αντίπαλο να μείνει με λιγότερους για να κερδίσω". Δεν είναι κατενάτσιο αυτό που παίζει η Ρεάλ, είναι βρώμικο ποδόσφαιρο (απέναντι στην Μπαρτσελόνα λέω πάντα) και εχει διαφορά. Το κατενάτσιο δεν έχει σκοπό την φυσική εξόντωση του αντιπάλου, αλλά την ηθική.
Ασυλία δεν θα έπρεπε να έχει κανείς. Είναι μεγάλος προπονητής , ή μάλλον ήταν, γιατί πέραν της Πόρτο δεν έχει επιτύχει κάτι "μονος του" σε μια ομάδα απλά "καλή". Αλλά ασυλία; Όχι στο χώρο του "θεάματος" κανείς δεν έχει ασυλία.
Ο Ροντι είναι πολύ καλός προπονητής γενικότερα, και δεν είχε μόνο μία χρονιά, είχε και άλλες παλιότερα.
BrazHlias (29-01-12)
καλα ολα αυτα που λες δεν διαφωνω. εγω εχω ενστασεις για την "υπονομευση" που δεχεται ο μουρινιο. δεν μπορουμε να τον ειρονευομαστε και να τον μηδενιζουμε επειδη χανει απο τη μπαρτσελονα, λες και ειναι οτι ευκολοτερο να την κερδισεις. οσο για τον μουρινιο δεν τον παω "μια", στον πουτσο μου τον γραφω, αλλα δεν μπορω να μην παραδεχομαι την αξια του.
το κατενατσιο δεν το εχω δει με τα ματια μου, αλλα απο βιβλια που εχω διαβασει δεν ηταν μονο η ηθικη εξοντωση που λες, αλλα υπηρχαν και βρωμικα τακλιν, εκτος φασεων χτυπηματα κλπ. οπως και να εχει ομως, δεν μπορουμε να οριζουμε σαν κανονα οτι ειναι προπονητης που διδασκει το κατενατσιο. εξαιρεση ειναι.
για το ροντι δεν με νοιαζει καν, σιγα το κατορθωμα, παιζει μονος του και πηρε πρωταθλημα ελλαδος, so what? για την καριερα του εξω δεν μπορω να μιλησω δεν την εχω παρακολουθησει αλλα δεν διαφωνω οτι εχει πετυχει πραγματα. ετσι και αλλιως ποτε δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος προπονητης ο φερειρα. οσοι τον ειπαν ετσι το εκαναν γιατι απλα ειναι προπονητης του βαζελου, αν ηταν σε εμας θα ηταν "ΔΑΣΚΑΛΟΣ".
Συ δε μούλεγες της προάλλες πως είσαι οπαδός της Σίτυ, γιατί κει παίζει η αγάπη σου ο Τουρέ?
Ρε θα με τρελάνεις μεσημεριάτικα....
*είμαι στο σωστό θρεντ για να ποστάρω για τη Σίτυ? (ο Κασίγιας παίζει στη Σίτυ νομίζω...)
Ευχαριστώ για τις απάντήσεις και με συγχουρείτε για την ενόχληση.
sadi (29-01-12)
Τι είναι το Σιτι δουλεμπορικό;![]()
Bookmarks