Βγηκε ο ροναλντο και ειπε οτι ειναι χαρουμενος που εβαλε 4γκολ..εμ στην ισπανια παιζει στην αγγλια που στο τακλιν βρισκουν κοκαλα δεν μπορουσε να τα κανει αυτα..
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εχω χαρακτηρισει ωραιους και ωραιους καποιες,αλλα προσωπικα αυτος ειμαι,δεν μπορω να χαρακτηριζω ομορφο(και ομορφη) τον "πασα ενα".Γιατι δεν ισχυει αλλωστε στην πραγματικοτητα.Αυτη ειναι η ανθρωπινη φυση,οσο και αν φλομωνομαστε απο δηθεν προτυπα δηθεν ομορφιας(συζητηση για αλλο θεμα αυτη).Παντως,οι περισοτεροι ανθρωποι(γενικα και πανανθρωπινα) ειμαστε μετριοι εμφανισιακα,στη συντριπτικη πλειοψηφια,κακα τα ψεματα.Η γοητεια ειναι ενα αλλο θεμα,ξεκαθαρα υποκειμενικο...
οσο για τις προπονητικες ικανοτητες και το χαρακτηρα.δεν νομιζω πως τους ξερουμε πως ειναι ,πως αγονται και φερονται στην προσωπικη τους ζωη και στις σχεσεις τους με τους δικους τους ανθρωπους και τον περιγυρο τους,ουτε ο Μουρινιο,ουτε ο Γκουαρντιολα,για να αποφανθουμε με πληρη σιγουρια.Βλεπουμε μονο οσα εμφανιζουν στη δημοσια εικονα.Και να σου πω και κατι?Τον Μουρινιο τον προτιμω ετσι οπως ειναι,το να εκφραζει δηλαδη αυτο που σκεφτεται,ειτε θετικο,ειτε αρνητικο και να ξερει πως εχει ικανοτητες και να το λεει,απο κατι αλλους δημοσιοσχετιστες της πλακας( στο συγκεκριμενο επαγγελμα,του προπονητη),κατι "καλα παιδια"(μπλιαχ),που δηθεν τα εχουν με ολους καλα..Γιατι δειχνει αυθεντικοτητα αυτο.Ακομα και αν για αρκετο κοσμο,θεωρειται "μαλακας".
Oσο για αυτες που δεν του καθησαν οπως λες...οσο ηταν στην Αγγλια στην Tσελσι,γινοταν χαμος απο οργιο φημων για διαφορες ερωμενες του,οποτε δεν νομιζω να ειχε ποτε τοσο μεγαλο προβλημα με το αλλο φυλο:P.Αυτα....
Μονο εμεις!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
1------Spain---------GK-----Iker Casillas (captain)
25-----Poland--------GK----Jerzy Dudek
13-----Spain---------GK----Antonio Adan
2------Portugal------DF-----Ricardo Carvalho
3------Portugal------DF-----Pepe
4------Spain---------DF-----Sergio Ramos (vice captain)
12-----Brazil---------DF-----Marcelo
15-----Spain---------DF---- David Mateos
17-----Spain---------DF-----Alvaro Arbeloa
18-----Spain---------DF-----Raul Albiol
19-----Argentina-----DF-----Ezequiel Garay
5------Argentina-----MF-----Fernando Gago
6------Mali-----------MF------Mahamadou Diarra
8------Brazil---------MF------Kaka
10-----France--------MF------Lassana Diarra
11-----Spain---------MF------Esteban Granero
14-----Spain---------MF------Xabi Alonso
16-----Spain---------MF------Sergio Canales
21-----Spain---------MF------Pedro Leon
23-----Germany------MF------Mesut Ozil
24-----Germany------MF------Sami Khedira
7------Portugal------FW------Cristiano Ronaldo
9------France-------FW------Karim Benzema
20-----Argentina-----FW------Gonzalo Higuain
22-----Argentina-----FW------Angel di Maria
μπαρμπα Μουρίνιο έχεις πολύ ξεχωρτάριασμα ακόμα να κάνεις
πιστεύω πως έναν εκ των Κακά,Ρονάλτο ο πορτογάλος θα προσπαθήσει να τον σπρώξει . εγώ πάντως θα έβαζα άγριο χέρι στην Πορτογαλέζα τρελοκοτσιδού , είναι μακράν ο χειρότερος σε αυτή την Ρεάλ . ότι φτιάχνει η ομάδα με την δουλειά της το χαλάει ο κλαψιάρης με τις ατομιστίες του
υ.γ. μα το 10 στον Λασανά Ντιαρά ;;;;;;;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ο ροναλντο ειναι πρωτος σκορερ της λιγκα με 12 γκολ και τον λες χειροτερο;;;;;;;;;;;;;;;; αν δεν ηταν αυτος να παιρνει την ομαδα στις πλατες του θα ψαχνοταν ακομα ο μουρινιο
Rena (08-11-10)
η ομάδα πρέπει να παίζει για την ομάδα και όχι για τον κάθε παίκτη
αυτή η Ρεάλ στήθηκε και αγωνίζεται για να αποδείξει στον κόσμο πως ορθώς χάλασαν τόσα λεφτά για να αγοράσουν την πορτογαλέζα λούγκρα . πέρυσι ειδικά θάψανε Κακα και Ιγκουαίν για τα μάτια του ...
τρανό παράδειγμα το παιχνίδι στο Μιλάνο , μετά το 0-1 γονάτισε η Ρεάλ από τις μαλακίες και τις ατομιστίες της λουλούς . μετά το 2-1 ΟΛΗ η Ρεάλ προσπαθούσε να γυρίσει το παιχνίδι και αυτός περίμενε να του δώσουν την μπάλα για να γίνει αυτός ήρωας , όπως το ίδιο κάνει και με την Πορτογαλία
δεν είναι έτσι οι μεγάλοι παίκτες
υ.γ. αυτή την Ρεάλ από τα δύο παιχνίδια που είδα δεν την κουβαλάει κανένας Ρονάλντο , αντίθετα τον Ντι Μαρία και τον Οζίλ βλέπω να τραβάνε το κουπί
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
πιστευω επιτηδες του αφηνει χωρο ο μουρινιο. δεν ειναι ευκολο να "χαλιναγωγησεις" το ροναλντο, οποτε του δινει τωρα λιγο χωρο που δεν ειναι τοσο κρισιμα τα παιχνιδια ωστε να τον πιεσει οταν χρειαστει. ο ροναλτνο δεν εχει παρει στις πλατες του την ομαδα αλλα ειναι σημαντικη μοναδα. χωρις το ροναλντο θα ειχε σημαντικο προβλημα η ρεαλ, κυριως στην αρχη που δεν ειχε δεσει ακομα η ομαδα.
με τη μιλαν παντως εκανε παπατζες ο ροναλντο αλλα δεν νομιζω να φταιει αυτος που γυρισε το ματς. το γκολ της μιλαν μπηκε απο δυο ατομικα λαθη.ενα του πεπε και ενα του κασιγιας.αν δεν ειχαν γινει αυτα τα λαθη το ματς θα εληγε 0-1, αφου μεχρι εκεινη τη στιγμη η μιλαν ηταν ανυπαρκτη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
διαφωνω πληρως βασιλη. ο ροναλντο ειναι παικταρα ολκης και ανεβαζει 3 επιπεδα πανω την ρεαλ. σε διαφορετικη περιπτωση δε θα κοντραρε καν τη μπαρτσα. χωρις αυτον δεν τραβαει ουτε στο μισο η ρεαλ. ασε που εχει το γκολ καλυτερα απο τον καθενα στον κοσμο μαζι με ντρογκμπα και τορες
Rena (08-11-10)
Χαχαχα σε τέτοιες χλιδίτσες ειναι καλος ο Πριξτιάνο. Μπάλα μην του πεις να παιξει και δη με σκληροτραχηλους αντιπαλους
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Την επόμενη φορά να προσπαθήσει να πασάρει με την ουρά.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Το ειχε κάνει και ο Ροναλντίνιο αυτο πριν χρόνια στο Τσου Λου.
Τεραστιο ταλεντο,προσωπικοτητα υπο του μηδενος,ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΟΛΚΗΣ και γενικοτερα η αποδειξη οτι ο Θεος δινει σε καποιους ταλεντο οχι για να το αξιοποιησουνε, απλα για να βρισκουν γυναικα (η αντρα) για να δηπηχτουνε.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
consigliere (10-11-10)
και εγώ τον βρίσκω ιδιαίτερα αντιπαθή αλλά μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο φέργκουσον όταν αναφερόταν σε αυτόν είπε "είναι πολύ καλός παίχτης.δεν έχει χάσει ούτε μια προπόνηση".
κάτι που σημαίνει πως δεν πρέπει να είναι τεμπέλης που παίζει μπάλα μόνο και μόνο για να του ανοίγουν οι πόρτες στα νυχτερινά μαγαζιά και τα πάρτυ.δλδ δεν είναι και ελευθερόπουλος ο άνθρωπος ούτε σειταρίδης![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
O πολύς κύριος Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φημίζεται για τους καλούς του τρόπους. Αποτέλεσμα είναι κάθε του ενέργεια, ακόμα και αν δεν έχει κάποιο δόλο, να αντιμετωπίζεται με καχυποψία.
Έτσι έγινε και στο πρόσφατο Μαδριλένικο ντέρμπι, όταν με το σκορ να είναι στο 2-0 ο CR7 διάλεξε να πασάρει στον Τσάμπι Αλόνσο με την... πλάτη! Οι "ροχιμπλάνκος" θεώρησαν ότι ο Πορτογάλος γίνεται... επιδειξίας εκ του ασφαλούς και του τα έχωσαν και την ώρα του αγώνα και μετά το τέλος του στη μικτή ζώνη.
Πρώτα τον πλησίασε φανερά εκνευρισμένος ο Ραούλ Γκαρσία: «Αυτά δεν τα κάνεις στο 0-0, ε; Άμα σου χώσω καμιά…!», για να απαντήσει ο Κριστιάνο στον αντίπαλο του με το διαχρονικό «άντε γαμ…»! Πιο... ευγενικός ήταν ο Βαλέρα που πήγε κοντά του αμέσως μετά και του είπε: «Μην το κάνεις αυτό είναι άσχημο».
Η συνέχεια δόθηκε στην μικτή ζώνη με τον Ρέγιες να απαντάει στους δημοσιογράφους: «Η αλήθεια είναι ότι προκαλεί αλλά έτσι είναι αυτός και δεν μπορεί να του πεις κάτι», με τον Ντομίνγκεθ να είναι πιο σκληρός: «Μια βλακεία κυριολεκτικά! Το έκανε εκ του ασφαλούς επειδή κέρδιζαν 2-0. Ηταν προκλητική ενέργεια!».
εγω δεν τον γουσταρω και με εκνευριζει πολλες φορες αλλα που ειναι το κακο ή "υποτιμητικο" ρε παιδια?
μπορει να το εκανε εκ του ασφαλους, που ειναι το προβλημα? γιατι να του ζητησεις το λογο?
εμενα περισσοτερο με ενοχλουν οι θεατρινισμοι του, οταν κανει τον τραυματια σε πολυ καθαρα μαρκαρισματα παρα αυτο. ισα ισα που μου αρεσουν αυτες οι κινησεις.
sadi (11-11-10)
ελα μου ντε...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks