Στο Κύπελλο τον έκανε τον Ερνέστο να κλάσει μαλλί από λύκο.
Στο Κύπελλο τον έκανε τον Ερνέστο να κλάσει μαλλί από λύκο.
Tα Κύπελλα είναι για να περνάμε την ώρα μας.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Οσα δεν φτάνει η αλεπού....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ας πάει να τους κάνει μπουρδέλο. Εγώ θα τον πούλαγα στη Ρεάλ αν ήμουν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και θα απολάμβανα μετά το κουκλοθέατρο στη Μαδρίτη.
Δεν πιστεύω τέτοιο δημοσίευμα με τίποτα. Ο Μέσι ειναι συναισθηματικά δεμένος με την ομαδα και αν φύγει θα πάει σε άλλη χώρα.
Η συμπεριφορά του δείχνει πως είναι συναισθηματικά δεμένος με τις πεσέτες, τα ευρώ και τα δολλάρια.
Μιλάμε για έρωτα φλογερό, όχι επιπόλαια αισθήματα της μιας νύχτας.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-04-14), sadi (24-04-14)
Συμφωνώ αλλά δεν θα πάει στην Μαδρίτη την στιγμή που υπάρχουν ομάδες να του δώσουν αυτά που ζητάει.
ας κερδισει μια ρεαλ σημερα και ας ειναι στη μπαλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πόσο καριόλης και γαμιολόπουστας είναι αυτός ο πέπε, ο πιο αντιπαθητικός και βρώμικος παίκτης που έχω δει ποτέ. τον πούλο καριόλη από το ποδόσφαιρο.
8PYLOS (25-04-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (24-04-14)
sirkostas (24-04-14)
Ένα δωράκι για απόψε. Θα το χρειαστείτε κοτούλες
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Aυτό για τον Μπουρούση:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Και αυτό για τον Ρούντι:
![]()
Κρύβε λόγια, Κοσμά, μη χρειαστούμε εμείς τέτοια κι άντε μετά να βρεθεί στο νούμερο του Καββαδά.
Ουδέποτε ήμουν οπαδός της , ουδέποτε μου άρεσαν τα ακριβοπληρωμένα αστέρια της πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων , σήμερα όμως δεν μπορώ να μην θαυμάσω αυτόν τον παικταρά , που είναι τόσο Ρεάλ, και που δεν είναι από αυτούς που η φανέλα του πουλάει τρελά . Μιλω για τον τεράστιο Σέρχιο Ράμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+1,000000000 000000000000000000000000000000000000
VALVERDES_7 (30-04-14)
Αυτός ο βλάκας δεν ήταν παρών στον 5ο μεταξύ μας αγώνα για τα playoff της ευρωλίγκας ή κάνω λάθος?
Bookmarks