3 στη μπιλμπαο και πρωταθλημαααααααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (03-05-12)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (03-05-12)
«CAMPEEEEOONESSS OOOOE»
Ρε σεις αφήστε τα πανηγύρια και τις χαρές και δώστε στον Οζίλ κάτι να φάει, γιατί θα πεθάνει της πείνας...δεν τον βλέπετε πώς είναι;;;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (03-05-12)
Μπράβο στους ισπανούς. Με 26% ανεργία βρίσκουν το κουράγιο να πάνε να επευφημήσουν πολυεκατομυριούχους ποδοσφαιριστές.
Red Sting (04-05-12), vasilis-thrylos7 (07-05-12)
sirkostas (05-05-12)
Τα ιδια ειμαστε με του ισπανους δεν αλλαζει κατι.
ολα ωραια σημερα!!!
Geo 5 (14-05-12), sirjohnbest (14-05-12)
Πάρα πολύ ωραίο σκηνικό, πράγματι!
www.f1rstlap.com
Faithful (14-05-12)
Παρα πολυ ωραιες εικονες! Οχι σαν τα αλλα τα γυφτακια...![]()
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
Faithful (14-05-12)
Ρεκορ ποντων. Ρεκορ απο τον Ροναλντο που σκοραρε απεναντι σε καθε αντιπαλο. Ρεκόρ πρωταθληματων (φυσικά).
Ολυμπιακός και στην Ισπανία.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το χρονου πιστευω οτι οι κουπες στην Μαδριτη θα ειναι περισσοτερες...![]()
Αφού μένει ο Μουρίνιο, τι περίμενες?![]()
www.f1rstlap.com
Ενταξει στοχος του Μουρινιο ειναι να παρει το Τσουλου για πολλους λογους και εκτος απο αυτο θα θελει και παλι πρωταθλημα.
Μουρινιο στην ομαδα μεχρι το 2016, αυτα ειναι!! Η δυναστεια ξαναρχισε και θα συνεχιστει
Reds (25-05-12), sirjohnbest (22-05-12)
Bookmarks