ηταν για κοκκινη του ροναλντο αλλα και ο γκαμπι επεσε κατω λες και τον πυροβολησαν.....![]()
ξυλο ξυλο....εξω ο ροναλντακος με απευθειας κοκκινη....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ηταν για κοκκινη του ροναλντο αλλα και ο γκαμπι επεσε κατω λες και τον πυροβολησαν.....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ε ενταξει εχουνε σωσει κ γκολ πανω στη γραμμη...αμα εχεις κωλαρα διαβαινε!
Βλεπω τον Μουρινιο παντως να φευγει με κλωτσιες
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χαχαχα πετανε μπαλλες μεσα απο τον παγκο της αθλετικο...τα καραγκιοζιλικια τελικα δεν γινονται μονο στην ελλαδα...
—John Lennon
Τελος.....
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
νομιζω οτι μετα απο το σημερινο και να μην ηθελε να φυγει ο μουρινιο θα τον σουταρανε....ειχε και κωλαρα ομως η αθλετικο θα μπορουσε να ειχε μαζεψει αλλα 1-2
—John Lennon
θα χαρηκε ο κασιγιας σημερα πιστευω....![]()
—John Lennon
προς θεου οχι....μαλακια παντως η απονομη στα επισημα...ισα που χωρανε να περασουνε και θελουνε και απονομες εκει ολη η ομαδα καλυτερα στο γηπεδο...
![]()
—John Lennon
Για όσους θέλουν να κατεβάσουν το παιχνίδι
Copa del Rey - Final - 17/05/2013
Real Madrid vs Atletico Madrid
Encoding : video 3000 Kbps h.264 mkv 25fps - audio mp3 192kbps Duration : 01:40:00
Size : ~2,4GB Release Type : HD 720p Full Match
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Μου αρεσει που ειχαν ετοιμασει και το πουλμαν..Τοσο σιγουροι...Στην φωτο ειναι κατα την επιστροφη,αδειο..
![]()
Coach (19-05-13)
για τον πουτσο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φεύγει ο Μουρίνιο? Βαγγέλα, σπεύσε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μακριά ο άμπαλος από τον Ολυμπιακό![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Τρελα πραγματα συμβαινουν στο ποδοσφαιρο και ειναι να απορεις...
Φευγει ο Μουρινιο απο την Ρεαλ{δεν πηρε τιποτα φετος}και παει στην Τσελσι,οπου αυτοι διωχνουν των Μπενιτεθ
που πηρε Europa.....Τρατζικ.![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-13)
Ειναι λιγο περιεργοι αυτοι στην Τσελσι.Διωχνουν οποιον παρει τιτλο:Περυσι εδιωξαν αυτον που πηρε το Cl φετος αυτον που πηρε το Europa.Μαλλον ο Μουρινιο πρεπει να την ριξει κατηγορια για να μεινει.
Ασχετο.Φευγει και ο Τορες?Απο το ποια ομαδα θα παει ο Τορες θα μαθουμε που θα παει ο Μπενιτεθ.![]()
Παντα πιστευα οτι ο Τορες ταιριαζει πολυ στην Ρεαλ,δεν ξερω αλλα μετα τον Ραουλ ο μονος που θα μπορουσε να σταθει στην επιθεση ειναι αυτος.
Τορες στην Ρεαλ?Δεν το ειχα σκεφτει ποτε.Μου αρεσει ο Τορες σαν παικτης,αλλα δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορει να αντεξει την πιεση στη Ρεαλ (κλικες στα αποδυτηρια,χαζομαρα στον εγκεφαλο προεδρου,απαιτησεις ηλιθιων οπαδων να παιζουν αγαπημενοι τους παικτες και να σκοραρον....)
Bookmarks