Με τον Κακα τι γηνεται εκει στη Ρεαλ;
kwtsios (16-03-11)
3-0 με ντι Μαρια
Κι αααααααλλο κ αααααααλλο
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
IERO (16-03-11)
Vamos Reina!!!![]()
![]()
Και τωρα μακρια απο Σαλκε εναντιον Ραουλ.
Επιτέλους στους 8! Μπράβο ρε ομάδα!
Πολύ πολύ όμορφη στιγμή τα μπλουζάκια "Κουράγιο Αμπιντάλ" και τα χειροκροτήματα από τους οπαδούς για τον ίδιο παίκτη. Δεν τολμώ καν να φανταστώ ανάλογες καταστάσεις στην Ελλάδα...
DaRkSaGa79 (16-03-11), Faithful (16-03-11), Gtakis (16-03-11), Haris1984 (16-03-11), sirkostas (17-03-11)
Πολλα μπραβο στους παιχτες της Ρεαλ για τα φανελακια που φορουσαν. Για να μην ξεχναμε δηλαδη τι εχει περισσοτερη αξια και μπλεκουμε τα μπουτια μας.
*****8.23*****
Ειχα διαβασει οτι ηταν ιδεα της Λυων και οτι δε θα τα φορουσαν τελικα επειδη δεν το επετρεπε η Ουεφα για καποιο λογο.Πολυ καλη κινηση ομως.
Επιτελους γαμησαμε τη Λυον κ περασαμε!!!!!!!!!!
ρισπεκτ για τις μπλουζες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
IERO (16-03-11)
σημασια εχει πως τα φορεσανε..εδω σιγα μη γινοταν αυτο!!
ο Ραμος συχνα φοραει φανελες με τετοια μηνυματα και συνηθως χτυπαει και ενα τατουαζ στη μνημη καποιων θυματων(πχ της 11ης σεπτεμβρη).Επισης το ειχαν ξανακανει σε ισπανικο αγωνα με αφορμη καποιο αλλο γεγονος που δυστυχως δε θυμαμαι.
Anyway,μπραβο στον μουρινιο για την προκριση και ειλικρινα δ εμπορω να χαρω μεχρι να δω μεχρι που θα φτασουν.
Ήταν προσυμφωνημένο το μύνημα στήριξης στον Αμπιντάλ αλλά το απαγόρευσε η UEFA μαγκιά των παικτών που το φόρεσαν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
γουσταρω να πεσουν με τοττεναμ και να περασουμε πριονοκορδελα
στους αιωνια ευνοημενους της ευρωπαικης ομοσπονδιας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μαλλον δεν συμφωνεις...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (17-03-11)
- υποδείξεις δεν δέχομαι από κάποιον που είναι φανατικός οπαδός του Βύντρα και μάλιστα έχει και στάνταρ θέση στο ΟΑΚΑ σε κάθε ντέρμπι του τρυφιλιακού με τα βόρεια και νότια κοτόπουλα
- επιτέλους έγινε το θάμα !!! περάσαμε τους 16 μετά από 625 χρόνια . πρώτη φορά στην μετά Ζιζού εποχή περάσαμε στα προημιτελικά . ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ !!!
- πειράζει που είμαι φίλος με τους λεφλέρ ;;; πειράζει που είμαι μεγάλη φίρμα ... πειράζει ;;;
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks