δεν ειπα να μην παει αλλα σιγα τα πολλα τα χρονια που εκατσε.ειχε μανουριασει
με τον σερ αλεξ στην αγγλια και απειλουσε θεους και δαιμονες για να φυγει.
τον δωσανε και αμεσως ξαναμανουριαζει γιατι δεν τον παιζουν οι φιλοι του;
ελεος δηλαδη.
Παιχνίδια μανατζαρέων είναι αυτά, Στάθη. Πάνε οι εποχές που ένας παίχτης έπαιζε μια ζωή σε μια ομάδα. Οι τελευταίοι του είδους τους είναι ο Γκιγκς,ο Σκόουλς κι ελάχιστοι ακόμα.
Πλέον οι παίχτες πάνε από δω κι από κει για να γίνεται ντόρος, να πουληθούν φανέλες κι άλλες μαλακίες τέτοιες. Σάμπως ο άλλος Ρονάλντο, ο βραζιλιάνος, λίγες μεταγραφές έκανε?
δεν ειπα να μην παει αλλα σιγα τα πολλα τα χρονια που εκατσε.ειχε μανουριασει
με τον σερ αλεξ στην αγγλια και απειλουσε θεους και δαιμονες για να φυγει.
τον δωσανε και αμεσως ξαναμανουριαζει γιατι δεν τον παιζουν οι φιλοι του;
ελεος δηλαδη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παντως τα αρθρα για Ροναλντο ειναι λιγο ακραια.Μια λενε οτι δεν πανηγυρισε τα γκολ του επειδη δεν εχει καλες σχεσεις με Μαρσελο και αλλους συμπαικτες (αλλοι λενε οτι το εκανε για να τιμησει συγγενικο του προσωπο που πεθανε Σεπτεμβριο).Με αφορμη αυτο το γεγονος λενε οτι θελει να φυγει επειδη δε νιωθει καλα,την αλλη οτι θυμωσε με την επιλογη Ινιεστα για το βραβειο ....για το οτι δεν εχει καλες σχεσεις με Κασιγιας-Ραμος...για το οτι θελει να παει Ρωσσια να παντρευτει την Ιρινα...θελει να παει στη Σιτυ για τα λεφτα...θελει αυξηση.
Ειπε μια μαλακια και επεσαν ολοι να υποθετουν τα χιλια δυο για να βγαλουν λαβρακι.
Και να πω την αληθεια ειναι οντως πικαντικη ιστορια.Αναρωτιεμαι πως θα ληξει.Παντως πρεπει να εχει σκατα μανατζερ.Η εικονα που βγαζει προς τα εξω ειναιι εντελως χαλια.
Ο άνθρωπος είναι βλαμμένος και περιορισμένης ευθύνης...
Ένα ματαιόδοξο και ηλίθιο ανθρωπάκι...
Κάνει μπαμ η αλαζονεία του...Δεν χρειάζεται να έχεις καλό μάνατζερ για να προφυλάσεις τον εαυτό σου...
Ή έχεις μυαλό ή δεν έχεις....
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (04-09-12)
Aπαντησε μεσω facebook :
"Ξέρω ότι δημιούργησα τεράστια πολεμική από τη στιγμή που εξέφρασα τη στενοχώριά μου. Κατηγορήθηκα ότι το έκανα για να πάρω περισσότερα χρήματα αλλά αλλά μία ημέρα θα αποδείξω ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος", τόνισε μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο Facebook ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, και πρόσθεσε:
"Σε αυτό το σημείο θέλω να καθησυχάσω τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα κίνητρά μου, η αφοσίωσή μου, ο επαγγελματικός ζήλος και η διάθεσή μου να νικάω σε όλες τις διοργανώσεις δεν έχουν επηρεαστεί σε καμία περίπτωση. Έχω πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό για μένα τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Χαιρετισμούς σε όλους τους Μαδριλένους".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
δεν ξέρω αν έχει μυαλό ή όχι το θέμα είναι ότι έχει απίστευτο ταλέντο και είναι μεταξύ πρώτων στον τομέα του. ναι το πιστεύω ότι είναι αλαζόνας-ωραιοπαθής-κακομαθημένος αλλά εδώ που τα λέμε κάτι τέτοιες προσωπικότητες προχωράνε. και γενικότερα πιστεύω αυτό που λένε πως οι μεγάλοι (στον εκάστοτε τομέα τους) έχουν λασκαρισμένη βίδα
σε οτι αφορα το ταλέντο στην Αγγλία πήγε ανύπαρκτος ο σερ τον δούλεψε πολύ , μάταια είχε βελτίωση αλλά ηγέτης σαν τον σκοουλ η τον γκιξ , η τον Ρουνευ δεν έγινε , το ατομο ειναι λιγο παντού , λίγος και με την εθνική και με την Ρεάλ , αναλαμβάνει την εκτέλεση όλων των στημένων,μαλακιες εκτελέσεις στο θεο το τοπι ο Ριμπο απο εκει που σουτάρει το μαλακισμενο ήταν σαν να εκτελεί πέναλτι , παπάρια τεχνική , προσπαθεί το ντριμπλινγκ , και την κατα μέτωπο επίθεση σε οργανωμένη άμυνα , μαλακίες αυτα ουτε ο Μεσι δεν τα πιάνει που την κολλάει στο παπουτσι την πουτάνα , η ο Ινιέστα η ο Χουανιτο πριν από 30 χρόνια , δεν έχει καλή τεχνική , δεν έχει και μυαλό , άριστα ο σερ τον μπάρκαρε , σήκωσε την μπαγκα .
Κατι τετοιες προσωπικότητες προχωράνε ? εισαι νεος μην έχεις τετοια συμπεριφορά , θα καταστραφείς ειμαι σίγουρος.
ο βραζιλιάνος Ρονάλτνο δεν ήταν τετοιος χαρακτηρας . Καλά θα κανει να τον σχολάσει ο Μουρίνιο θα βρεί παίκτη , η ομάδα χρήμα έχει μην σκάτε..
Κι αυτά τα κόλπα στη Γιουνάιτεντ μέσα στο σενάριο ήταν. Είχε ξαναγίνει με τον Μπέκαμ.
Είπαμε, οι παίχτες-σημαίες τέλειωσαν. Πλέον οι σταρ θα παίρνουν μεταγραφή από δω κι από κει για να συντηρείται το ενδιαφέρον, οπως γίνεται στην Αμερική που σπάνια θα δεις παίχτη να κάθεται σε μια ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του.
Τι λες ρε Γιάννη?
Στη Γιουνάιτεντ πήγε ως σούπερ ταλέντο και τον παρακολουθούσαν καιρό από τότε που ξεκίνησε στη Σπόρτινγκ. 17 χρονών ήταν, τι πάει να πει ήταν ανύπαρκτος? Σ΄αυτή την ηλικία τι έπρεπε να κάνει?
Και παιχτικά είναι ότι πιο πλήρες κυκλοφορεί στα παγκόσμια γήπεδα. Ο μόνος μπαλλαδόρος που δεν είναι νεκρός όταν η μπάλλα είναι στον αέρα, έχει βάλει αρκετά γκολ και με το κεφάλι. Ντρίμπλα, ταχύτητα, ρεπρίζ απίστευτα, εκτελεί άριστα και με τα δύο πόδια, στα στημένα είναι κίνδυνος-θάνατος....τι να πρωτοπώ γι' αυτόν τον παίχτη?
Και δεν είναι ηγέτης ο Ρονάλντο? Στον τελικό ΤΛ το 2009 όλη η Γιουνάιτεντ είχε αποδεχτεί τη μοίρα της απέναντι στη Μπαρτσελόνα κι αυτός πάλευε μόνος του. Πλέον έχει αρχίσει και τη κοπανάει και στην Ισπανία όπου τη πετύχει τη Μπαρτσελόνα. Πήρε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ κι οι καταλανοί έμειναν να λένε ότι είχαν...κατοχή μπάλλας.
Τη Πορτογαλία στα ημιτελικά του Γιούρο ποιος την έφτασε? Ο...Κουαρέσμα? Κι ήταν η μόνη ομάδα που δεν έχασε από την Ισπανία και την κόντραρε στα ίσα.
Κι ο βραζιλιάνος Ρονάλντο δεν ήταν τέτοιος χαρακτήρας? Ποιος σε γέλασε? Πόσες κόγξες έκανε στη Μπαρτσελόνα γιατί του γυάλισαν οι λιρέτες του Μοράτι της Ιντερ? Μέχρι στα δικαστήρια πήγε με τους καταλανούς.
Κι άμα φύγει απ' τη Ρεάλ, το κενό θα είναι τεράστιο. Τη δεδομένη στιγμή αυτός κι ο Μέσι δε γίνεται να αντικατασταθούν από κανέναν άλλο στο κόσμο.
BrazHlias (05-09-12), consigliere (06-09-12), Rena (05-09-12), sirkostas (05-09-12)
Οχι και ανυπαρκτος στην Αγγλια ο Ροναλντο!
Για τον Ροναλντο ο Σερ Αλεξ ανεβηκε στο αεροπλανο για να παει ο ιδιος να τον δει στα 16 του τι λεμε τωρα?Τεραστιος ποδοσφαιριστης που εκανε πλακα στην αγγλια 6 χρονια που επαιξε.
Μιλαμε για τον ποιο ολοκληρομενο ποδοσφαιρστη που υπαρχει ειτε απο τεχνικης αποψης ειτε οτι σε Μαντσεστερ-Ρεαλ Πορτογαλια πετυχε!
3η χρονια του στην Ρεαλ και εφτασε τα 150 γκολ και οσο για τις εκτελεσεις φαουλ μην το συζητησουμε απλα κορυφαια τεχνικη.
Τεραστιος ποδοσφαιριστης,προσωπικα τον θεωρω καλυτερο ακομα και του Μεσι.
Πιο ολοκληρωμενος,ειναι βεβαια λιγο μαλακακος αλλα δεν με πολυαπασχολει,να τον βλεπω να παιζει θελω,οχι να τον κανω φιλο μου.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
consigliere (06-09-12)
Kαλά, έχει φάει και κάτι φόλες στις μεταγραφές ο Φέργκιουσον...αχτύπητες.
31 έσκασε για τον Αντερσον, παίχτης που με τη καμία δεν είναι καλύτερος του Καραγκούνη.
Τουλάχιστον η Ρεάλ τα'σκασε για παιχταρά κι απολαμβάνει τους καρπούς της επένδυσής της. Μη ξεχάσω πως του πήρε και τον Μπέκαμ παντελώς τζάμπα. 13 εκατομύρια ευρώ για παίχτη που πούλησε πάνω από 1.000.000 φανέλες με τ' όνομά του. Κάνε τη σούμα να δεις τι απόσβεση έκανε η Ρεάλ και τι χασούρα είχε η Γιουνάιτεντ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks