αμα ειχαν ριξει τετοια τιμωρια σε παιχτη της μπαρτσελονα θα εσκουζαν 100 χρονια για το συστημα που τους κυνηγαει...
και το λεω παρολο που αναμεσα στις δυο συμπαθω περισσοτερο τη μπαρτσελονα.
5 αγωνιστικές στον Ρονάλντο για το μικρό σπρώξιμο στον διαιτητή!! Λιγάκι υπερβολικούς τους βρίσκω.
Η τιμωρία αρχίζει από σήμερα, στον επαναληπτικό του Super Cup στις 12 ώρα Ελλάδας.
αμα ειχαν ριξει τετοια τιμωρια σε παιχτη της μπαρτσελονα θα εσκουζαν 100 χρονια για το συστημα που τους κυνηγαει...
και το λεω παρολο που αναμεσα στις δυο συμπαθω περισσοτερο τη μπαρτσελονα.
Άντε να δούμε τωρα ματς χωρίς ροναλντο
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (16-08-17)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Α, τώρα παίζουν? Και μόλις έκλεισα την τηλεόραση![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ποιος το έβαλε;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ασενσιο παικταράς, όρθιος το έφαγε ο keeper
flessanto (16-08-17)
Δοκάρι γμτ
Παρτααααα
Επιτελους ενα εριστικο μηνυμα της μαργαριτας στο θρεντ της ρεαλ. Τους εκαναν κηδεια προχθες μεσα στο καμπ νου και ουτε φωνη ουτε ακροαση, ειχα αρχισει να ανησυχω.![]()
Που να έπαιζε κι ο μπαμπάς τους...
![]()
Ρε φίλε ήθελα να ήξερα που τα βρίσκετε αυτά τα gifs
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εγώ, αυτό του Ζουπανου στις γυναίκες...
Sent from my VFD 900 using Tapatalk
... there's no such thing as "too much"...
celticfrost (17-08-17), panahs7 (17-08-17)
Δεν ειναι μονο οτι το λενε στα λογια. Στη ρεαλ αυτα γινονται και πραξη.Ποιος παίκτης της Ρεάλ δεν φεύγει ούτε με δύο... Νεϊμάρ!
ΜΑΝΟΣ ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ: 18 ΑΥΓ. 2017 13:15
Στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί κλίμα εφορίας με τις συνεχόμενες επιτυχίες και κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν δείχνει διάθεση να φύγει ακόμη και με... όλα τα λεφτά του κόσμου. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της "Βασίλισσας" ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πάει στην Πάρι και το.. άκυρο ήταν τόσο μεγάλο όσο ο Πύργος του Άιφελ.
Η Μπαρτσελόνα... ψάχνει να βρει την ταυτότητά της την ίδια ώρα που στο 'στρατόπεδο" της Ρεάλ Μαδρίτης η ομάδα μοιάζει πιο ενωμένη από ποτέ και έτοιμη να συνεχίσει το σερί της συλλογής τροπαίων που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.
Ένας από τους παίκτες της "Βασίλισσας" που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού παιδοσφαιρόφιλων είναι ο νεαρός Μάρκο Ασένσιο.
Ο 21χρονος που πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ στα ματς του Super Cup με την Μπάρτσα μίλησε στην ισπανική εφημερίδα ABC και κατέρριψε μια για πάντα τα σενάρια που τον συσχέτιζαν με τους "μπλαουγκράνα" και την Παρί.
Ο Ισπανός όταν ρωτήθηκε με πόσα χρήματα θα μπορούσε να πάει στην Παρί, απάντησε: "Όχι, ευχαριστώ..." δηλώντας στη συνέχεια πιστός και ευγνώμον στη Ρεάλ που τον εμπιστεύεται: "Είμαι στο καλύτερο μέρος, εδώ που θέλω να είμαι. Θα είμαι για πάντα ευγνώμον που με εμπιστεύεται η ομάδα και μου δίνει την ευκαιρία."
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
flessanto (18-08-17)
Ηττα εντος εδρας απο την βιγιαρεαλ.
Και εκει που στις αρχες της χρονιας εμοιαζε ασταματητη, κερδιζοντας ευκολα την μπαρτσελονα για το σουπερ καπ, τωρα ειναι στο -16. Κατακορυφη πτωση.
Γίνεται μαζί με το ζελεδένιο να υποβιβαστούν και τουτοι;
There is a Dude in town
Eνταξει, λογικη η καθιζηση μετα απο 2 συνεχομενα χρονια που σαρωνε. Ωρα να χαρουν και οι υπολοιποι. Τωρα θα φανει, αν μπορει ο ζιζου να βρει τους καταλληλους παικτες και να ανανεωσει την ομαδα.
Faithful (14-01-18)
BrazHlias (03-02-18), drizzt (04-02-18), Faithful (04-02-18), Red&White-Nick-7 (03-02-18), The Dude (03-02-18)
Bookmarks