Eγω παλι θελω να κερδισει η Ρεαλ αφου μου φαινονται πιο συμπαθεις απο τους φασιτες, αμπαλλους Ιταλους αλλα θελω να φυγει εκεινο το νουμερο που εχουνε στον παγκο...Οποτε ας φερουνε ενα χ την τελευταια αγωνιστικη ωστε να περασουνε μεν αλλα να αρχισει να τριζει η καρεκλα του νουμερου..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Έτοιμος να καταθέσει προσφυγή σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που πλέον ανήκει στην Ατλέτικο, καταγγέλλει πως η «βασίλισσα», στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από την Άρσεναλ, δεν του κατέβαλε μισθούς οκτώ μηνών, καθώς επίσης και το πριμ κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος. Σε περίπτωση που ο διεθνής άσος δικαιωθεί, εκτός του ότι η διοίκηση θα υποχρεωθεί να του καταβάλει τα οφειλόμενα, θα της επιβληθεί και ποινή απαγόρευσης πραγματοποίησης μεταγραφών στη χειμερινή περίοδο. Ο 24χρονος παίκτης είχε πέρυσι στο πρωτάθλημα 30 συμμετοχές και 6 γκολ, δύο εκ των οποίων στη νίκη-τίτλου στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division απέναντι στη Μαγιόρκα.
Xoxoxo
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Coach (08-12-07)
Δηλαδή η Ρεάλ θα ξόδευε λεφτά ΚΑΙ το χειμώνα;;;![]()
οι μαλάκες του supersport δε μπορούσαν να βάλουν το παιχνίδι με τη Λάρισα στις 6; δεν έχω νόβα και θα χάσω το ελ κλάσικο με τους παπάρες...
Φοβερη η Ρεαλ. Ηθελα να ηξερα που ειναι ολοι αυτοι που μιλαγαν για ντριμ τιμ και φανταστικ φορ το καλοκαιρι που αποκτηθηκε ο Ανρι απο τους κλαψομουνηδες της Καταλωνιας.
Μωρε αν δεν ειναι σε καλη μερα οι...Φανταστικ Θρι (διαιτητης κι εποπτες), ουτε τη Λεβαντε δε κερδιζουν αυτοι.
Μπαπτιζεται ο δούλος του Θεού Ροναλντίνιο 0-1.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τον "κακό δαίμονά" της βρήκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πρόσωπο της Μαγιόρκα. Η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων νίκησε με 1-0 και στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" τους πρωταθλητές Ισπανίας, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού στο πρώτο ματς είχε κερδίσει και πάλι, με 2-1.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
kouzoulo (17-01-08)
Ξερω, ξερω...![]()
Όλα τα βαζελάκια κλαίνε σήμερα....![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Reds (17-01-08)
Ουργκ και μνξ![]()
Πολλά κοινά έχουνε αυτοί τελικά!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Coach (17-01-08)
καλα να παθει...χεχεχεχε
ΠανευρωπαΙκό ΟΧΙ χθες, στις κρατικοδίαιτες ομάδες.
Πίσω πούστηδες.........
Reds (17-01-08)
Με πρωταγωνιστή τον Ρομπίνιο που πέτυχε δύο γκολ, η Ρεάλ νίκησε σ' έναν συναρπαστικό αγώνα, με 3-2 την Βιγιαρεάλ στο "Μπερναμπέου" και αύξησε την διαφορά της στους 9 βαθμούς από τον δεύτερη Μπαρτσελόνα που στραβοπάτησε στην έδρα της Μπιλμπάο (1-1) (μπουχαχαχα).
IERO (28-01-08)
Αντε να δουμε θα το παρετε φετος??
ΚΑΙ φετος εννοεις![]()
Ναι αυτο εννοο..αντε να δουμε..
Mαλλον θα το παρει η Ρεαλ αν και το Ισπανικο πρωταθλημα εχει εκπληκτικες ανατροπες και δεν θεωρουνται ασυνήθιστες. Αυτη τη στιγμή είναι 9 ποντους μπροστα απο την Μπαρτσα αλλα απ' οτι διαβαζα εχει ανατραπει τετοια διαφορα 13 φορες!!!!! στα προηγουμενα πρωταθλήματα!!!
Περαν των συλλογικων προτιμησεων (ενταξει δεν ειμαι και καμια...φανατιλα Ρεαλ, Ολυμπιακος ειμαι και μόνο) γινεται ενα φοβερο πρωταθλημα εκει. Ειναι τυχεροι όσοι έχουν μπορεσει να παρακολουθήσουν αγώνες από κοντά.
κοιτα εχουν τρομερη ποιοτητα στο ποδοσφαιρο οι ισπανοι,ξερουν να βλεπουν μπαλα..και αυτο ειναι συμαντικο.
Οπως ειπες και εσυ εχουν συναρπαστικο πρωταθλημα και ολα μπορουν να γινουν..
Και εγω ολυμπιακος ειμαι 33 χρονια τωρα..αλλα μεγαλες μου αγαπες που δεν χανω αγωνα στην κυριολεξια ειναι Λιβερπουλ κ Μπαρτελονα..
Bookmarks