Galletti97 (03-09-10), limani7 (19-08-10), Rena (17-08-10)
πηραμε οζιλ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Galletti97 (03-09-10), limani7 (19-08-10), Rena (17-08-10)
οποιον και να παρει η ρεαλ το προβλημα της δεν ειναι στο οτι δεν εχει καλο ροστερ ηδη.αλλου ειναι το προβλημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τρομερό συνωστισμό εχει πλέον στον αξονα η Ρεάλ και σύντομα πρέπει ν' αρχίσει να ξεσκαρτάρει παίχτες.
Η ομαδα του χεστη μουρινιο...... μαλιστα......τραβα ρε χεστη στη λιβερπουλ και κανε τη ομαδαρα οπως ηταν παλια που καθεσε και πηγαινεις σε ολες τις ομαδες που σου παιρνουν ολους τους παιχταραδες!! Χ-Ε-Σ-Τ-Η !!!!!!!!!!!!
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
οχι και χεστης ρε 'συ. ο ανθρωπος ξεκινησε απο την πορτο, εκανε οτι εκανε και στην τσελσι που ειχε 50 χρονια να παρει πρωταθλημα.ο αμπραμοβιτς ειχε ξεκινησει να παιρνει παιχταραδες δυο χρονια πριν παει ο μουρινιο και δεν εκανε απολυτως τιποτα, οταν πηγε τους πηρε πρωταθλημα.
μετα πηγε στην ιντερ η οποια ειχε παρει 2-3 πρωταθληματα ιταλιας λογο της τιμωριας των γιουβεντους και μιλαν, αλλιως ακομα θα κυνηγαγε να βγει 3η και η οποια στην ευρωπη ειχε χειροτερες επιδοσεις απο τον ολυμπιακο και σε δυο χρονια την εκανε πρωταθλητρια ευρωπης. δεν μου αρεσει να μιλαω υποθετικα αλλα εγω πιστευω οτι φετος ουτε τετραδα δεν θα παει, και εκει θα φανει αν πηραν τσου λου λογω χρηματων ή λογω μουρινιο.
τη δυνατοτητα να παει σε οποια ομαδα γουσταρει την κερδισε με τη μαγκια του και την αξια του, αλλωστε και η ρεαλ τοσα χρονια δινει χρημα αβερτα, δεν τα δινει μονο φετος στο μουρινιο, και ομαδα δεν εχει φτιαξει.
εγω το μουρινιο δεν τον γουσταρω αλλα ειναι μεσα στους 5 κορυφαιους αυτη τη στιγμη, κακα τα ψεματα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντα τους καλυτερους ειχε διπλα του. Ακομα και στη πορτο ολοι αυτοι μετα πηραν μεταγραφη στις καλυτερες ομαδες τις ευρωπης. Σε τσελσι και ιντερ ειχε απειρο μπατζετ. Να φυγεις ρε να πας στη λιβερπουλ να γουσταρω και εγω λιγακι![]()
για μενα με την αξια του κερδισε το δικαιωμα να διαλεγει τις καλυτερες συνθηκες εργασιας, εξαλλου δεν του τα χαριζει κανεις, του δινουν οτι ζηταει και αυτος φτιαχνει την ομαδα που του ζητανε.
εγω παντως δεν τον θελω στη λιβερπουλ γιατι υποστηριζω μαν. γιουναιτεντ![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Aπλα θελω να παει σε μια ομαδα που να μην εχει οτι ζηταει και απλα να βαλει το στιγμα του....οπως ο μαγκατ στη βολφσμπουργκ ενα πραγμα....εκει θα τον προσκυνησω
Παντως αν έρχονταν στον Ολυμπιακο σιγουρα δε θα ειχε ο,τι ζηταει και θα ηταν πραγματικη προκληση.
Αυτο που με προβληματιζει με Μουρινιο ειναι το αν θα δεχτουν οι μαδριλενοι το καπως αμυντικογενες ποδοσφαιρο που παιζει.Δυστυχως στην Μαδριτη ψιλοτρελαινονται με την ιδεα του να μπουν πολλα γκολ σε καθε αγωνα,κρινουν γρηγορα την δουλεια του προπονητη ακομα και αν ειναι καινουριος και δεν κοιτανε το μακροπροθεσμο καλο της ομαδας.Ειναι δυσκολη ομαδα η μαδριτη και ας εχει πολλους καλους παικτες.να πω την αληθεια για μενα ειναι προκληση για τον Μουρινιο να κανει αυτο το συνολο καλων παικτων ομαδα(που δεν ειναι εδω και πολλα χρονια).
Σε μια συζητηση που ειχα με εναν ποδοσφαιροφιλο στη δουλεια μου αυτο ακριβως μου ειχε πει για τον μουρινιο και οτι περιμενει να δει τι μπορει να κανει στη ρεαλ για αυτο ακριβως το λογο.....οκ ετσι ειναι προκληση δεν λεω.......
Ο Μουρινιο στην Ιντερ δεν ειχε και τα τρελα ονοματα αλλα τους εκανε να παιζουν μπαλα μιλαω για την πρωτη του χρονια.
Παντως ειναι επιτυχημένος προπονητης οτι και να λεμε και σιγουρα σε οποια ομαδα και να παει θα προσφερει..Στην Ρεαλ τωρα που ειναι τεραστια ομαδα καμια σχεση με Πορτο ιντερ και τσελσι τα πραγματα αλλαζουν.
Θα τον δουμε..
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Το να αγοράσει κάποιος σύλλογος τον Μεσούτ Οζίλ πριν τελειώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ είναι πρακτικά αδύνατον. Και αυτό γιατί οι “μερένγκες” έβαλαν ρήτρα αγοράς του Γερμανού άσου ύψους 250.000.000 ευρώ!
Από αυτή και μόνο την κίνηση καταλαβαίνει κανείς πόσο υπολογίζουν στον παίκτη οι ιθύνοντες της Ρεάλ και ο Ζοζέ Μουρίνιο. Για μία αγορά η οποία στοίχισε 15 εκ ευρώ, μπήκε ρήτρα πολλαπλάσια που σίγουρα δεν μπορεί να καλυφθεί από κανέναν σύλλογο στον κόσμο.
Στο ίδιο ύψος έχει τοποθετήσει τη ρήτρα του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα η οποία έχει ήδη αποκομίσει πολλά οφέλη από τη συνεργασία της με τον Αργεντίνο σταρ."
Τι θα γινει Βαγγελακη?Με Παντελιτς θα την βγαλουμε ή μας πιασανε οι τσιγγουνιες ακομα δεν αρχίσαμε??![]()
στην ισπανια απ'οσο ξερω οι ρητρες ειναι υποχρεωτικες, οποτε βαζουν ρητρες τις οποιες ειναι αδυνατον να πληρωσει ο οποιοσδοιποτε νοημων ανθρωπος και ειδικα σε μετρητα ωστε ουσιαστικα να ειναι σαν να μην υπαρχει ρητρα.
DE PUTA MADRE
georgethirdeye (21-08-10)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τα χρήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης... τελείωσαν! Ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε από τη διοίκηση να αγοράσει ακόμη έναν παίκτη, και πιο συγκεκριμένα, έναν επιθετικό για να λειτουργεί ως αναπληρωματικός του Ιγκουαΐν και του Μπενζεμά, καθώς η σεζόν είναι μακρά και απρόβλεπτη. Η απάντηση που έλαβε, όμως, ήταν να κοιτάξει στη θυγατρική ομάδα των Μαδριλένων για μια λύση...Η Ρεάλ στην προσπάθεια να επιστρέψει στην κορυφή ξόδεψε στο φετινό καλοκαίρι 74 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τους Μεσούτ Οζίλ, Σάμι Κεντίρα, Πέδρο Λεόν, Ρικάρντο Καρβάλιο, Άνχελ Ντι Μαρία και Σέρχιο Κανάλες. Γι' αυτό το λόγο, ο Χόρχε Βαλντάνο ενημέρωσε τον Μουρίνιο πως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το τελευταίο του αίτημα.
Άλλωστε, όταν η Ρεάλ προσέλαβε τον Πορτογάλο είχε ξεκαθαρίσει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ έμαθε από τα λάθη του και επένδυσε αυτή τη φορά στον προπονητή και όχι στους «γκαλάκτικος». Έτσι, η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει περισσότερα χρήματα και ο Μουρίνιο θα δουλέψει με τους παίκτες που πήρε, αλλά και με αυτούς που βρήκε στη Μαδρίτη.
Το ρόστερ του, άλλωστε, μόνον ελλειμματικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί
ας πουλήσει έναν από τους πολλούς μέσους που έχει για να πάρει άλλο φορ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (21-08-10)
Exω βαρεθει να βλεπω τα φορ μας να πιανουν θεση στον παγκο.Ο Μπενζεμα δεν φανηκε καθολου περυσι.ισως να φανει φετος,μια και θεωρητικα εχουμε ελλειψη.Γιατι να παρουε κι αλλο φορ και να τον εξαφανισουμε παλι?
Ας παρει απο τις ακαδημιες να ειναι και γνησιοος madridista.να δωθουν ευκαιριες και σε παιδια που μας εχει πιασει η μεγαλομανια και τα παιδια των ακαδημιων πηγαινουν σε αλλες ομαδες.
Ενα μινι αφιερωμα στον Ροναλντο αλλα και γενικοτερα σε καποιους ξεχωριστους αθλητες απο οπαδο .
Ιετσι για σπασιμο χοχοχο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Galletti97 (03-09-10), Rena (02-09-10)
Bookmarks