Σελίδα 122 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172222 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.421 έως 2.440 από 4903

Θέμα: REAL MADRID

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: REAL MADRID

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mην ξεχναμε ομως οτι ο Μουρινιο εχει να αντιμετωπισει μια ομαδα με πληρη ομοιογενεια ετων και αυτοματισμους,που παιζει οπως λεμε "computerised",α λα playstation.Ενω η Ρεαλ ειναι ενα συνολο που φετος αρχιζει να παιρνει τα στοιχεια ομαδας,μετα απο καιρο.Οποτε καπως πρεπει να την αντιμετωπισει,για να εχει αποτελεσμα.Ε και το πιο δοκιμο,βασει αποτελεσματος ειναι η σκληρη αμυνα.Αλλωστε ειδαμε οταν στον α γυρο δεν ειχε 3 αμυντικα χαφ και διπλη ζωνη,πως εφαγε τα μουτρα του.Ε,επαθε και εμαθε..Τωρα για το τι θα συμβει στο μελλον,οταν η Ρεαλ δεσει πιο πολυ ως ομαδα,δεν μπορουμε να ξερουμε..
    ποιο playstasion ρε Χάρη?? εσείς δεν λέτε πως δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό με τις πασούλες??? άρα σιγά την ομάδα που είχε να αντιμετωπίσει...

καλά κάνει ο Μουρίνιο και παίζει έτσι και μάγκας που παίρνει κούπες και είναι πολύ καλός προπονητής. αλλά καταστρέφει το ποδόσφαιρο. αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνετε??? επίσης, δεν αρμόζει στην ιστορία της Ρεάλ αυτό το θέαμα...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Το avatar του χρήστη 7DeadlySins

Thanks
    1.059
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.270 φορές σε 1.087 μηνύματα
    Ignore User

Όσο το "χωνεύω" το παιχνίδι, τόσο διαπιστώνω ότι ήταν ένα ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ποδοσφαίρου, βγαλμένο από άλλη, πιο "αντρική" εποχή.

Στ' αρχίδια μου η Ρεάλ και η Μπάρτσα. Μακάρι ο Βαλ να είδε αυτό το ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ αυτό το ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ, και να πήρε γραμμή πως αντιμετωπίζεις ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ και ΣΤΑ ΙΣΑ ομάδες ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΣΟΥ!

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιο playstasion ρε Χάρη?? εσείς δεν λέτε πως δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό με τις πασούλες??? άρα σιγά την ομάδα που είχε να αντιμετωπίσει...

καλά κάνει ο Μουρίνιο και παίζει έτσι και μάγκας που παίρνει κούπες και είναι πολύ καλός προπονητής. αλλά καταστρέφει το ποδόσφαιρο. αυτό γιατί δεν το καταλαβαίνετε??? επίσης, δεν αρμόζει στην ιστορία της Ρεάλ αυτό το θέαμα...
    δεν ειναι ο πρωτος διδαξας.αυτο το στυλ υπαρχει τουλαχιστον απο τη δεκαετια του 60,διαφοροποιημενο και παραλλαγμενο.

Δεν εχω πει πως το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα δεν ειναι ποδοσφαιρο,απλα για μενα καταντα μονοτονο ενιοτε,το να βλεπω μια ομαδα να εχει 80% κατοχη και 700 πασες.Δεν συμβαλει στο συνολικο θεαμα,αλλα στο θεαμα απο τη μια πλευρα μονο.Εκει φυσικα ειναι φοβερο,αλλα για μενα το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι για 2 ομαδες.Εκει ειναι η ενσταση μου.Δεν απαξιωνεται η Μπαρτσελονα ως αξια ομαδας.
    Φυσικα και μενα μαρεσει το φυσει επιθετικο ποδοσφαιρο,παραδεχομαι και τη Μπαρτσελονα σε καποιο βαθμο,αλλα αν μου βαλεις να διαλεξω ,προτιμω το ποδοσφαιρο που επαιζε η Μιλαν αρχες δεκαετιας 90 η ο Αγιαξ στα μεσα αυτης.

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Haris1984 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (21-04-11), Red Sting (21-04-11)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι ο πρωτος διδαξας.αυτο το στυλ υπαρχει τουλαχιστον απο τη δεκαετια του 60,διαφοροποιημενο και παραλλαγμενο.

Δεν εχω πει πως το ποδοσφαιρο της Μπαρτσελονα δεν ειναι ποδοσφαιρο,απλα για μενα καταντα μονοτονο ενιοτε,το να βλεπω μια ομαδα να εχει 80% κατοχη και 700 πασες.Δεν συμβαλει στο συνολικο θεαμα,αλλα στο θεαμα απο τη μια πλευρα μονο.Εκει φυσικα ειναι φοβερο,αλλα για μενα το ποδοσφαιρο ειναι παιχνιδι για 2 ομαδες.Εκει ειναι η ενσταση μου.Δεν απαξιωνεται η Μπαρτσελονα ως αξια ομαδας.
    Φυσικα και μενα μαρεσει το φυσει επιθετικο ποδοσφαιρο,παραδεχομαι και τη Μπαρτσελονα σε καποιο βαθμο,αλλα αν μου βαλεις να διαλεξω ,προτιμω το ποδοσφαιρο που επαιζε η Μιλαν αρχες δεκαετιας 90 η ο Αγιαξ στα μεσα αυτης.
    δεν τις θυμάμαι αυτές τις ομάδες και από στιγμιότυπα που έχω δει δεν μπορώ να κρίνω. η Μπάρτσα είναι ο,τι καλύτερο έχω δει στην εποχή μου. ειδικά στο 5-0 του πρώτου γύρου δίδαξε τεράστια μπάλα!

εγώ προτιμώ το αγγλικό ποδόσφαιρο και δεν το αλλάζω με καμία Μπάρτσα αυτό, γιατί γουστάρω ποδοσφαιρικές μάχες, ωραίες διαιτησίες, αντρικό παιχνίδι, και τις 2 ομάδες να μάχονται για τη νίκη και ξέφρενο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω!!! τα παιχνίδια της Μπάρτσα είναι χορταστικά, αλλά παραμένουν παράσταση για έναν ρόλο και το αποτέλεσμα κατά 90-95% είναι γνωστό.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (21-04-11)

Thanks
    1.059
    Ignore User

Χάρη να σου πω γιατί είναι βαρετή η Μπάρτσα; Γιατί ρε φίλε, έτσι όπως παίζει, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ. Φτάνουν όλοι μαζί έξω από την περιοχή, και μετά η μεγαλύτερη κούρσα είναι... 12 μέτρα. Ξέρασμα!

Άμα δεν πάρει την μπάλα ο παίκτης ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, να τρέξει 40- 50 μέτρα, και να περάσει και κάνα δυό, τι θέαμα να δεις;

Αλλά για να γίνει αυτό θέλει κενούς χώρους. Ο Μουρίνιο σήμερα έφτιαξε... ολόκληρη αλάνα Δυστυχώς για αυτόν, του λείπουν κάνα δυο γρήγοροι επ. χαφ ακόμα νομίζω. Τη ζημιά πάντως οι γρήγοροι Μαρία- Ρονι την κάνανε.

Ταχύτητα και τακτική beats τέχνη και τσαλιμάκια. Most of the time.

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Σωστο και αυτο Μανο...

Παντως κι εγω εν γενει,πιο πολυ φαν του αγγλικου ποδοσφαιρου ειμαι,χρονια τωρα.

Thanks
    1.059
    Ignore User

Ωραία φάση το Αγγλικό. Υπάρχει πάντως παγκοσμιοποίηση και μπλέκονται τα πράγματα.

Πάντως on topic είναι η ώρα να φανεί τι σοι πράγμα είναι ο Γκουαρντιόλα. Έχει λαγούς στο καπέλο, ή από το χεσουριό θα χάσει και το... πρωτάθλημα

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Haris1984 (21-04-11)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Το πρωταθλημα δεν το χανει....Ολα τα λεφτα ειναι τι θα συμβει στα ημιτελικα του Τσ.Λιγκ...

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.032
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.222 φορές σε 20.557 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ δεν είμαι Μπαρτσελόνα, αλλά γουστάρω το άθλημα και σήμερα η Ρεάλ το κατέστρεψε. αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε έτσι το τσου λου θα πέταγα από την χαρά μου, αλλά αν κερδίζαμε έτσι τον βάζελο θα τα είχα βάψει μαύρα...και σήμερα αυτό που έκανε η Ρεάλ, ήταν σαν να κερδίζαμε εμείς τον βάζελο με αντιποδόσφαιρο.

το ματς δεν βλεπόταν για κανένα λόγο. ευτυχώς που είχε και το Λονδρέζικο Ντέρμπι στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και χορτάσαμε μπάλα!
    Ασ' το ρε Χριστάρα, μην το παλεύεις δεν έχει νόημα. Εμείς πάλι το σωστό παιχνίδι διαλέξαμε, την αγγλική ματσάρα και
    γουστάραμε κι ασ' τους άλλους να αποθεώνουν το κατενάτσιο του Μουρίνιο και να μας λένε αντιποδόσφαιρο το παιχνίδι
    της Μπάρτσα. Πες ότι είμαστε οι τρελοί του χωριού, γιατί δεν ξέρω αν το κατάλαβες, δυό μας είμαστε...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά μην πω και συγχαρητήρια...
    Αι σιχτίρ ρεάλ..
    Μουρίνιο παρ΄τα @@@@δια μου....!!!

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (21-04-11)

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Ignore User

Λες και ειπε κανεις αντιποδοσφαιρο το παιχνιδι της Μπαρτσελονα.θα αρχιζω να επανεξεταζω τα ελληνικα μου

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-04-11)

!...Born to Be Red...! Το avatar του χρήστη Geo 5

Περιοχή
    Zimbabwe
    Thanks
    1.408
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.248 φορές σε 1.543 μηνύματα
    Ignore User

Το να συζητάμε την μπάλα που παίζει η Ρεάλ και η Μπάρτσα είναι ανούσιο. Δέχομαι ότι τόσα χρόνια η Ρεάλ έπαιζε φουλ επίθεση και με τον Μουρίνιο παίζει άμυνα αλλά για δες, κέρδισε το Κύπελλο και πήρε αποτέλεσμα από μια Μπαρτσελόνα την οποία μέχρι τον Δεκέμβρη δεν μπορούσε να κοντράρει. Πίστευα ότι θα την κέρδιζε και το 'χα πει χθες, δεν ήταν πολύ πιο καλή αλλά κέρδισε στα σημεία. Έστω και μ'αυτή την τεχνική και στο στήσιμο ο Μουρίνιο πήρε τίτλο και πήρε τίτλο τον οποίο η Ρεάλ είχε 18 χρόνια να τον δει. Αυτό ίσως να λέει κάτι, ίσως να μη λέει και τίποτα. Τώρα περιμένω να δω τον Γκουαρντιόλα ν'αντιδράσει και να παλέψει για την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Θα δούμε καλά παιχνίδιδα και μακάρι να κερδίσει η Μπάρτσα γιατί μετά το ψεσινό θα πρέπει να αντιδράσει.
    www.f1rstlap.com

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Geo 5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να συζητάμε την μπάλα που παίζει η Ρεάλ και η Μπάρτσα είναι ανούσιο. Δέχομαι ότι τόσα χρόνια η Ρεάλ έπαιζε φουλ επίθεση και με τον Μουρίνιο παίζει άμυνα αλλά για δες, κέρδισε το Κύπελλο και πήρε αποτέλεσμα από μια Μπαρτσελόνα την οποία μέχρι τον Δεκέμβρη δεν μπορούσε να κοντράρει. Πίστευα ότι θα την κέρδιζε και το 'χα πει χθες, δεν ήταν πολύ πιο καλή αλλά κέρδισε στα σημεία. Έστω και μ'αυτή την τεχνική και στο στήσιμο ο Μουρίνιο πήρε τίτλο και πήρε τίτλο τον οποίο η Ρεάλ είχε 18 χρόνια να τον δει. Αυτό ίσως να λέει κάτι, ίσως να μη λέει και τίποτα. Τώρα περιμένω να δω τον Γκουαρντιόλα ν'αντιδράσει και να παλέψει για την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Θα δούμε καλά παιχνίδιδα και μακάρι να κερδίσει η Μπάρτσα γιατί μετά το ψεσινό θα πρέπει να αντιδράσει.

καλό το κυπελάκι για το γόητρο αλλά τα αντρικά τώρα αρχίζουν
    στο ζευγαράκι των αγώνων του τσου.λι. θα μας δείξουν όλοι τα κάκαλά του !
    η Μπαρτσελόνα ξέρει και παίζει μπαλάρα και ο Μουρίνιο ξέρει τον τρόπο να τους βραχυκυκλώσει

υ.γ. δεν το είδα το ματς αλλά φαντάζομαι πως ο Πέπε ήταν το κλειδί του αγώνα
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Ελ κλάσικο για κλάσιμο.
    Ελληνικό ντέρμπι θύμιζε. Ξύλο, διαμαρτυρίες και η μπαλίτσα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ.

Ανύπαρκτοι Ρονάλντο-Μέσι, απορώ που μερικοί τους συγκρίνουν με υπεράσους του παρελθόντος. Αν ο Μαραντονα αγαπητέ Μέσι είχε κανει τετοια εμφάνιση σε κρισιμο ματς θα εκοβε τη μπάλα. Καλά για τον φλωράκο τι να πω, παρά το γκολ δεν αξίζει να πω κατι. Παίζει κλασικά για την παρτάκλα του και την ομάδα την έχει χεσμένη.
    Ο Μουρινιο. Της πουτσας και της φαπας τελικα. Καραγκιοζιες στον πάγκο, έπαιζε τον "ήρεμο" , ξεκωλιαζοτανε για λίγο και το μονο που εκανε ηταν να βαλει 10 αμυντικούς και τον Ροναλντο να κουναει την κωλάρα του μπας και ζαλίσει κανεναν. Δεν ειναι Ρεαλ αυτό, καιρος να την πουλεύεις κύριε Μουρινιο. Χαρες που θα κανουνε στο Μαντσεστερ! Η Ρεαλ δεν ειναι Ιντερ να χαίρεται με τιτλους κακοποιησης. Χαλια μπαλα, χαλια ποδόσφαιρο, χαλια ομαδα. Φυσικα και ξεκλεβα ματιές απο το Τοτεναμ-Αρσεναλ. Αλλη μπαλα στο νησί. Αληθινό ποδόσφαιρο, χωρις "μπασκετικα φαουλ" (ακουμπημα και σφυριγμα).
    Ο Γαρδιόλας. Ωραιος ρε Γλαδιόλα. Δηλαδή ποιους παίκτες ήθελες να παρεις ΑΥΤΗ τη Ρεάλ; Τον Θεό και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ; Κόμπο σε έδεσε ο Πουρίνιος μετα το 5-0 με τον πιο απλό τρόπο. Κλείστηκε όλος πίσω και δε βρήκες ούτε έναν τρόπο να το ξεπεράσεις.

Η Μπαρτσελονα ηταν σαφως πιο "ομαδα". Κλάσεις ανώτερη απο το συνοθύλευμα του Μουρίνιου.Ελπιζω όμως ολοι να ειδαν οτι ομαδαρα ειναι απο τη μεση και μπροστα. Απο τη μεση και πισω ειναι κατι σαν κραμα Εδεσσαϊκού και Απόλλωνα Καλαμαριάς στα χειρότερά τους. Ο Πάντελιτς, η αδυναμία μου , αυτη την άμυνα την έχει για χατ τρικ. Ο τροπος που το αποφεύγουν αυτο ειναι η εκπληκτική τους μεσαία (κυρίως) και επιθετική γραμμή, ο φόβος των αντιπάλων για διασυρμό αν ανοιχθούν και φυσικά οι διαιτητές. Εδώ τους εχει καρφώσει μέχρι και ο Τανκ-Μιχαλάκης. Δεν τράβηξαν ιδιαίτερα ο Τσαβι και ο Ινιέστα και Μπαρτσα γιοκ.

Αποφάσισα να δω το 2ο απο τα 4 "ελ κλάσικο" και τελικά θα είναι μαλλον και το μοναδικό που θα δω. Απογοητευση σε όλα τα θέματα.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

19. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (21-04-11), IERO (21-04-11), panahs7 (21-04-11), Red Sting (21-04-11)

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από masinGun Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλό το κυπελάκι για το γόητρο αλλά τα αντρικά τώρα αρχίζουν
    στο ζευγαράκι των αγώνων του τσου.λι. θα μας δείξουν όλοι τα κάκαλά του !
    η Μπαρτσελόνα ξέρει και παίζει μπαλάρα και ο Μουρίνιο ξέρει τον τρόπο να τους βραχυκυκλώσει

υ.γ. δεν το είδα το ματς αλλά φαντάζομαι πως ο Πέπε ήταν το κλειδί του αγώνα
    Ο Πέπε έπρεπε να εχει δει κόκκινη απο το 8ο δευτερόλεπτο του αγώνα (και ειμαι και επιεικής). Χάρη στους βαζελισμούς του Μουρίνιο την περασμένη βδομάδα η Ρεαλ κατάφερε να μην τελειωσει με 8 παίκτες (οπως και θα έπρεπε) το ματς.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

Gtakis (21-04-11), Red Sting (21-04-11)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Πέπε έπρεπε να εχει δει κόκκινη απο το 8ο δευτερόλεπτο του αγώνα (και ειμαι και επιεικής). Χάρη στους βαζελισμούς του Μουρίνιο την περασμένη βδομάδα η Ρεαλ κατάφερε να μην τελειωσει με 8 παίκτες (οπως και θα έπρεπε) το ματς.
    Σάκη δεν το είδα αλλά
    όταν βάζει ένα σέντερ μπακ στο κέντρο , μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ για ποιον λόγο τον έβαλε εκεί !!!

υ.γ. το ποστ αυτό θα μείνει , θα κορνιζαριστεί και θα αφισοκολληθεί σε όλη την Αθήνα ως η απόλυτη παραδοχή του Sadi περί της επιβεβαίωσης του ισχυρισμού μου : ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, χουντοβασιλικοί Λαγοί
    αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

Σάκη δεν το είδα αλλά
    όταν βάζει ένα σέντερ μπακ στο κέντρο , μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ για ποιον λόγο τον έβαλε εκεί !!!
    Δολοφόνος του κερατά ο Πέπε. Αγαρμπος και εκ φύσεως, δολοφόνος εκ προθέσεως, ε, δε θελει και πολύ να καταλαβεις.
    Παντως ο Μουρινιο επέλεξε να αφήσει κοτζαμ Ρεαλ χωρις...κλασικο φορ (Αντεμπαγιορ, Μπενζεμα κτλ) για να κανει τα Χερρερικά του και να βλαστημήσω εγώ τη μπαλα που έβλεπα.Ξεφτιλα τιτλος για τη Ρεαλ, πιστεύω ότι ούτε ο Ατρόμητος δεν θα παιξει τοσο κλειστα με την ΑΕΚ.
    Ντι Μαρια. Γιατι γινεται τοσος ντορος γι' αυτο τον παικτη δεν ξερω. Φετος οσο τον εχω δει μια πουτσα και μισή είναι, ενας φλωράκι που κανει ντριπλες αδερφής.

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

ερώτηση Σάκη μου (σοβαρή !!!!)

ποιος είναι πιο φλώρος , ο ΝτιΜαρία ή ο Ρονάλντο ;
    αν κράταγες μόνο έναν , ποιον θα κράταγες ;
    σε ποιον εκ των δύο μπορείς να βασιστείς περισσότερο ;

υ.γ. δεν θεωρώ δολοφόνο τον Πέπε αλλά όταν βάζει την διασταύρωση Αβρααμ/Κυργιάκου για αμυντικό μέσο και αφήνεις εκτός τον Κακά και τον Οζιλ .. προφανώς και προσβλέπεις στον "εφιάλτη στον δρόμο με τα δρεπάνια"

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

ερώτηση Σάκη μου (σοβαρή !!!!)

ποιος είναι πιο φλώρος , ο ΝτιΜαρία ή ο Ρονάλντο ;
    αν κράταγες μόνο έναν , ποιον θα κράταγες ;
    σε ποιον εκ των δύο μπορείς να βασιστείς περισσότερο ;
    Στο γήπεδο ο Ντι Μαρία είναι ο φλώρος των φλώρων. Παικτης με σταμπαρισμένη τη βαζελίνη στο dna του. Ο Κριστιάνος ειναι καραγκιόζης αλλα δε σηκωνει πολλα, θα ριξει και καμία. Θα κανει και πουστίτσες. Θα κανει πολλα. Θα παιξει και δυνατά αν χρειαστεί, μπορεί. Ο Μαρίας (κοιτα ονομα για άντρα) δεν υπάρχει περίπτωση. Αν βαλεις να τον μαρκάρει η Μυρτώ Αλικάκη θα του παρει τα σώβρακα.
    Εκτός γηπέδου ο ΚΡεφτάς τους ξεπερνάει όλους χαλαρά.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-04-11)

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο γήπεδο ο Ντι Μαρία είναι ο φλώρος των φλώρων. Παικτης με σταμπαρισμένη τη βαζελίνη στο dna του. Ο Κριστιάνος ειναι καραγκιόζης αλλα δε σηκωνει πολλα, θα ριξει και καμία. Θα κανει και πουστίτσες. Θα κανει πολλα. Θα παιξει και δυνατά αν χρειαστεί, μπορεί. Ο Μαρίας (κοιτα ονομα για άντρα) δεν υπάρχει περίπτωση. Αν βαλεις να τον μαρκάρει η Μυρτώ Αλικάκη θα του παρει τα σώβρακα.
    Εκτός γηπέδου ο ΚΡεφτάς τους ξεπερνάει όλους χαλαρά.
    θεωρώ πιο φλώρο και πιο βάζελο τον Ρονάλντο . για καμια ροζ δαντελωτη κιλότα καλός είναι , όταν αντριέψει το άθλημα ... τον βλέπω να βάζει τα κλάμματα πάλι

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Ignore User

θεωρώ πιο φλώρο και πιο βάζελο τον Ρονάλντο . για καμια ροζ δαντελωτη κιλότα καλός είναι , όταν αντριέψει το άθλημα ... τον βλέπω να βάζει τα κλάμματα πάλι
    Δεν ειναι ετσι Βασίλη μπορει στη φατσα να φλωρεύει αλλα ειναι δυνατος παικτης. Σε δύναμη υπερτερει του Μεσι πχ (με τον οποιο κυριως γινονται οι συγκρίσεις) ασχετα αν ο αργεντίνος δεν "ξαπλωνει" ευκολα. Ο Ντι Μαρία είναι η απόλυτη αδερφάρα. Μια ντρίπλα εχει ολη κι ολη , αλλα αμα του τσιμπήσεις λιγάκι τον πισινούλη μαζεύεται.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (21-04-11), sirkostas (22-04-11)

Σελίδα 122 από 246 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172222 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές