chainsaw (23-11-11)
γαμω το μαρκετινγκ και τα λεφτα που πετατε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (23-11-11)
Πεταει η Ρεαλ..
0-1 στο ημιχρονο με γκολ του Μπενζεμα μεσα στο Μεσταγια{Βαλενθια}!
Μεγαλη νικη σημερα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (20-11-11)
δυσκολη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ασταματητη η Ρεαλ και μεσα στο Μεσταγια!
Αν δεν παρει πρωταθλημα στην Ισπανια φετος θα ειναι αποτυχια.
Valencia - Real Madrid
2 - 3
Real Madrid vs Dinamo Zagreb
6 - 2
Xωρις Ροναλντο και Κασιγιας..
Τρομερη η Ρεαλ εχθες επαιξε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο κια κερδισε ανετα..εκπληκτικο το γκολ του Ιγκουαιν{Παιχτουρα}!
Επισης τρομερη εμφανιση απο τον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Που εβαλε 2 γκολ και εχασε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια για να βαλει και τριτο..
Γατακια τις Βαρκελωνης ετοιμαστείτε..![]()
πολυ δυνατη φετος η puta.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πάρα μα πάρα πολύ καλή ομάδα έχει φτιάξει ο Μουρίνιο! Το 'χω ξαναπεί σε προηγούμενο μου ποστ ... θα δυσκολευτεί πάρα πολύ η Μπαρτσελόνα να πάρει το Πρωτάθλημα φέτος! Η Ρεάλ σταματάει από 5 και πάνω σε κάθε ματς!
www.f1rstlap.com
Μπα δεν θα το ελεγα, η ρεαλ θα ελεγα εχει το λεγομενο syndrome inferiority= συνδρομο κατωτεροτητας, οποτε παλι η μπαρτσελονα θα το παρει φετος....Η ρεαλ οσον αφορα το κομπλεξ που την χαρακτηριζει ειναι θα λεγαμε κατι σαν το βαζελο, οποτε θα παιζουνε μεταξυ τους, παντα θα φευγουνε στα 4, αντε και με καμια ισοπαλια, οποτε οταν θα αρχισει να κοντοζυγωνει το πραγμα, παλι απο το αγχος τους μην χασουν, θα χασουν σε καποιον αγωνα, και το πρωταθλημα παλι θα παει προς βαρκελωνη μερια...Τωρα οσον αφορα το θεαμα, δεν θα λεγα οτι τρελαινομαι με αυτο που βλεπω, 3-4 παικτες απλως κανουν καποιες ατομικες ενεργειες που τους πιανουν και αυτο μεχρι στιγμης τους εχει βοηθησει σε μεγαλο βαθμο...
Σε σχεση με το θεαμα που προσφερει η μπαρτσελονα ειναι η μερα με την νυχτα....!!!
Προς θεου δεν υποστηριζω καμια απο τις 2 ομαδες, και οι δυο μου ειναι αντιπαθεστατες, απλως για να εχουμε να λεμε!!!
Εγώ τι να πω που μου είναι αντιπαθέστατη η Ρεάλ, από 4 χρονών που είδα αυτή την κορώνα στη μπλούζα και ο Μουρίνιο η πιο αντιπαθητική φυσιογνωμία του σύγχρονου ποδοσφαίρου; Πέρα από την πλάκα, που κάνουμε συνήθως με τις ξένες ομάδες, η Ρεάλ ναι μεν έχει πιο βαριά φανέλα (αν και αηδιαστική για τα δικά μου δεδομένα) αλλά θέλω να πιστεύω ότι έστω η μικρή διαφορά των 3 βαθμών που έχουμε στην Primera Division δε θα καλυφθεί από τον πούστη Μουρίνιο. Τον αγώνα χθες με τη Ζάγκρεμπ τον είδα και την αντιπάθησα ακόμα περισσότερο. Κέρδισε μωρή βασιλομήτωρ 8-0.
Άσχετα αν δε γουστάρω ιδιαίτερα τις μεγάλες ομάδες που στα καφενεία ρίχνουν πάνω από 5. Εκτός αν είναι ο βάζελος.
Και μια απορία αν γνωρίζει κανείς. Εκεί στο Ζάγκρεμπ έχουν παρατήσει εντελώς το θέμα: ομαδικά αθλήματα; Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη μπάλα και ΚΚ Ζάγκρεμπ στη σπυριάρα είναι ο φετινός περίγελος της Ευρώπης.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Reds (23-11-11)
Μπορεις να μου εξηγησεις το συνδρομο κατωτεροτητας που εχει η Ρεαλ Μαδριτης..?
Γιατι η ιστορια εχει γραψει οτι σε αγωνα μεταξυ τους σημειωθηκε το 11-1 υπερ τις Ρεαλ αν λεει κατι αυτο...και επισης στην ιστορια τις η Ρεαλ
με 9 κουπες{ξερεις αυτες τις πολυ μεγαλες}ειναι η κορυφαια ομαδα σε ισπανια και ευρωπη.
Το θεαμα τις Μπαρτσελονα ποιο ειναι το passin game με την Λεβαντε..??
Πολυ καλη ομαδα η Μπαρτσελονα δεν θα πω το αντιθετο αλλα το παιχνιδι τις δεν μου αρεσει σε εμενα προσωπικα.
Ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο επαιζε η Ρεαλ Μαδριτης το 1989-90 με την υπερομαδα που εβαλε εκεινη την εποχη 140 γκολ στην ισπανια αν θυμαμαι καλα..
Τρομερο ποδοσφαιρο επαιξε με θεαμα επαιξε και την εποχη του Ζινταν που υποκλιθηκαν οι παντες στην υπερομαδα αυτη.
Τα τελευταια χρονια ειχε πτωτικη πορεια η Ρεαλ και η Μπαρτσα ειχε αντιθετος ανοδικη πορεια τωρα ομως που η Ρεαλ Μαδριτης εχει πολυ σοβαρη και ποιοτικη ομαδα θα δουμε τι θα γινει αναμεταξυ τους
διοτι η Μπαρτσελονα εναιι ετοιμη με ενα πολυ καλο κορμο και ποιοτικους παιχτες και απο την αλλην η ομαδα του καλυτερου προπονητη στον κοσμο!
Εγω βλεπω φετος τελικο Ρεαλ Μαδριτης- Μπαρτσελονα και βλεπω επισης το ξεκινημα τις νεας κυριαρχιας τις Ρεαλ..![]()
Καλα αυτη ειναι η αποψη σου, την οποια θα μου επιτρεψεις να μην συμμεριστω...Μου αναφερεις το 11-1 υπερ της ρεαλ, οκ ετσι ειναι, το τι γινονταν ομως πριν καποια χρονια δεν νομιζω οτι ενδιαφερει καποιον, το θεμα ειναι το τωρα....Και ο ολυμπιακος στο μπασκετ πριν καμποσα χρονια τον παναθηναικο τον ειχε για πλακα, οπου τον βρισκαμε τον καρφωναμε, σε ελλαδα και ευρωπη τωρα ειναι ομως το θεμα τι συμαβαινει, δεν λεω βεβαια οτι σε οτι αφορα το μπασκετ δεν μπορουμε να ξαναγινουμε κυριαρχοι, αλλα αλλο θεμα ειναι αυτο...Εμενα προσωπικα με ενδιαφερει πιο πολυ το παρον παρα το παρελθον...Και το παρον λεει οτι πλεον το πανω χερι το εχει η μπρατσελονα εναντι της ρεαλ...Δεν λεω μπορει σε καποια χρονια να ξανα ανακαμψει η ρεαλ, και να γινει κυριαρχη δυναμη, αλλα απο την στιγμη που υπαρχει αυτη η μπαρτσελονα, πολυ αμφιβαλλω...
Ξανα τονιζω δεν ειναι με το μερος κανενων απο τις 2 ομαδες, απλως οπως και να το κανουμε ρε π..στη μου, δεν την παω με τιποτα την ρεαλ!!!!
Υ.Γ: Τι δεν σου αρσει στο παιχνιδι της μπαρτσελονα με 4 μπαλιες η μπαλα βρισκεται σε διχτυα αντιπαλου...!!! Αμα δεν ειναι αυτο ποδοσφαιρο και θεαμα τοτε τι ειναι?
Υ.Γ 2) Και εγω σου λεω οτι η ρεαλ θα αποκλειστει αν οχι στους ''8'', στους ''4'' το πολυ, να το θυμασαι!!
Υ.Γ 3) Οι προπονητες δεν φτιαχνουν απο μονοι τους μια ομαδα, βοηθανε μεν στο μεγιστο, αλλα οχι ολοκληρωτικα...Αμα ο ιδιος ο παιχτης η αλλιως οι παιχτες δεν παιξουν οπως πρεπει δεν μπα να'σαι και ο θεος ομαδα δεν θα'χεις!!!
Και βεβαια ειναι προσωπικη αποψη δεν γινεται ντε και καλα να συμφωνουμε με ολους και με ολα.
Η Ρεαλ εγινε μεγαλη χαρη στο ενδοξο παρελθον τις και εσυ εγινες Ολυμπιακος χαρη στην Ιστορια του δεν εγινες εχθες επειδη ειδες το Οσφπ-Παο και αναψαν τα καπνογονα..ετσι δεν ειναι?
που θελω να καταληξω οτι την σημερινη Μπαρτσελονα θα την θυμομαστε μετα απο 20 χρονια για το ποδοσφαιρο που επαιξε αλλα και για τις επιτυχιες τις ασχετος αν εκεινη την εποχη η καλυτερη ομαδα μπορει να λεγεται Βαλενθια.
Μπορει να μην σε ενδιαφερει το παρελθον αλλα στους φιλους σου τους βαζελους δεν περηφανευεσαι για τα 38 πρωταθληματα μας?
Καταλαβαινω την αντιπαθεια που εχεις για την Ρεαλ..η μιση υφιλιος την υποστηριζει και οι αλλοι την αντιπαθουν κατι σαν τον Ολυμπιακο...
το παιχνιδι τις Μπαρτσελονα δεν μου αρεσει που παιζει με την Μαλαγα και κανει 400 πασες..ας ερθει 10-0 το σκορ δεν μου λεει κατι..ισως επειδη εχω δει στο παρελθον
αλλες μεγαλες ομαδες που επαιζαν διαφορετικο ποδοσφαιρο για την εποχη..Εμενα ομως δεν μου αρεσει τωρα θα μου πεις οποιος θελει ας τους παρει την μπαλα..Ενταξει.
Η Ρεαλ φετος ειναι τελικο και θα το δεις δεν λεω οτι θα το παρει αλλα σιγουρα θα ειναι στο Μοναχο.
Ο Μουρινιο εφτιαξε μια ομαδα με την Ιντερ που εκανε την Μπαρτσελονα να χτυπιεται απο το κλαμα που δεν πηρε προκριση για τον τελικο τις Μαδριτης.
Τεραστιος προπονητης και πολυ ιδιορυθμος ανθρωπος το εργο του στην Ρεαλ θα το δουμε συντομα!![]()
Υποψιν σε λιγους μηνες θα τα πουμε παλι και θα δουμε που βρισκεται η μια ομαδα και που η αλλη..![]()
HALA MADRID ρε και τα μυαλά στο Chamartin![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks