santiago bernabeu emirates.
santiago bernabeu emirates.
santiago marfin bernabeu![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κρίμα! Δεν είμαι Ρεάλ αλλά δεν αλλάζεις ούτε μια ρίζα απ'το χορτάρι σε τέτοια γήπεδα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Μια χαρα γηπεδο εχει...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμμμ αυτό λέμε! Δεν χρειάζεται ν'αλλάξει τίποτα!
www.f1rstlap.com
Kataplhktiko to 1-0, με 6 πασες με τη μια, θυμησε Αγιαξ αλλων εποχων...
sirjohnbest (28-09-11)
γεια σου ρε ομαδα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (28-09-11)
έλεος με το μάρκετινγκ.......ελπίζω να μην δούμε ποτέ το ΑΟΝ Old Trafford ή το Carlsberg Anfield......
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΠΑΜΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑ?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παντως εμενα δεν θα με χαλουσε το δικο μας λυόμενο να ηταν γηπεδαρα και ας ονομαζοταν vodafone Καραισκακη stadium.![]()
προτιμουσα να μην εχω καν γηπεδο.![]()
Kαλα ουτος η αλλος δεν εχεις..![]()
Σαν ολυμπιακος ΔΕΝ εχεις..αυτο εννοω και εγω...![]()
νομιζω πως υπηρχε συμφωνια οτι ειναι υποχρεωμενοι να μας δινουν το γηπεδο να αγωνιζομαστε για 50 χρονια. αρκει να πληρωνουμε τα λειτουργικα εξοδα. το ιδιο ισχυει και για τον εθνικο πειραιως. 50 χρονια δεν ειναι λιγα, σχεδον μια ζωη. φυσικα δεν μπορουμε να εκμεταλευτουμε τους χορηγους στο 100%, αυτα πανε στην καραισκακη α.ε., ομως σαν Ολυμπιακος δεν δωσαμε και λεφτα για να χτιστει το γηπεδο.
οπως και να εχει επι της ουσιας ειναι δικο μας το γηπεδο.
Bookmarks