6 ως τωρα τα τεμαχια στη σεβιλη
6 ως τωρα τα τεμαχια στη σεβιλη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (08-05-11)
Ο Ρονάλντο έκανε show για να πάρει την πρωτιά στους πρώτους σκόρερ.
Αν απόψε σκοράρει 3 γκολ με την Εσπανιόλ ο Μέσι θα δω μετά τον κύριο Ρονάλντο.
www.f1rstlap.com
Τελικά τα παπ@ρια του σκόραρε ο κ. Μέσι.![]()
Ο Μέσι είναι στον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ.
www.f1rstlap.com
Δεν πάει να κόψει και το λαιμό του, ο Ολυμπιακός με νοιάζει. (Στο παραπάνω μήνυμα πάντως στο πρωτάθλημα αναφερόσουν...)
Για το Πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να μιλάμε γιατί νομίζω ότι έκλεισε το θέμα, το πήρε η Μπάρτσα.
www.f1rstlap.com
η σιχαμένη πήρε ήδη τον Σαχίν και παει για Αλτιντοπ !
τι θα τους κάνει άραγε ; αφού πάλι ο Ζοζε Καμένιο θα παίζει με τον Πέπε αμυντικό χαφ ... αντε και τον Αλμπιόλ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ποιος Μέσι; Ο "χωρις Ινιεστα και Τσάβι θα ήμουνα σταρ στον Πανιώνιο"; Ενταξ' μωρε.... Θα βαλει κανα γκολ το πιντι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Εμμμ τα συζητήσαμε αρκετές φορές ρε Σακ. Τα βλέπεις διαφορετικά.
www.f1rstlap.com
Χωρις αστεια παικταρας ειναι. Δεν τον θεωρώ όμως τοσο καλύτερο του Ροναλντο παικτικα οσο λετε οι περισσότεροι. Αντιθέτως τους βλεπω πολύ κοντα σαν παικτες. Παντως κλειδια για την Μπαρτσελόνα θεωρώ τον Ινιέστα και τον Τσάβι και πιστεύω οτι και χωρις τον Μεσι αλλα εναν απλα πολυ καλο παικτη στη θέση του μπορει να συνεχισει να ειναι οτι ειναι η Μπαρτσα. Απλως ο Αργεντινος οντως δινει το κατι παραπανω.
Εδω ομως Βαζελώνιοι μου ειναι το θρεντ της Ρεαλ![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
απλά ο Ρονάλντο είναι πολύ πιο μαλάκας και εγωπαθής σε σχέση με τον κοντό
ενώ ο Μέσι είναι πολύ λιγότερο εγωιστής από όσο αρμόζει σε έναν πραγματικό "ηγέτη"
@Εδω ομως Βαζελώνιοι μου ειναι το θρεντ της Ρεαλ
σωστά αφήστε τον Μέσι εδώ πήραμε Νουρί Σαχίν !!!!!!! χα χα χα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Φύγαμε λεβέντες. Πάμε στο thread της Δοξασμένης Μπάρτσα.
Ας τους αφήσουμε στον πόνο τους!![]()
www.f1rstlap.com
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
χατ τρικ ο Κριστιανο σημερα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks