Eleni7 (24-08-12)
Eleni7 (24-08-12)
Ουπς![]()
Καλά ποζάρεις μεγάλε, αλλά έτσι καμάρωνε κι ο Κακά. Και τον έφαγε ο πάγκος.
ο,τι αν ναι αυτη η μεταγραφη..........
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ποσα μας σκασανε για αυτον?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γεμισαμε τα ταμεια μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τεράστια μεταγραφή για τη Ρεάλ, άσχετα με τα λεγόμενα της Μαργαρίτας και του ΚώσταΘα βοηθήσει τα μέγιστα ο "Kρόιφ"..
chainsaw (27-08-12)
Ευκαιρία να τον αρπάξουμε σε καλή τιμή![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Με Κεντίρα-Αλόνσο και τον Ντιαρά για αλλαγή είναι υπερπλήρης η Ρεάλ εκεί. Αλλωστε υπάρχει κι ο Πέπε που την έχει τη θέση του κόφτη, αν παραστεί ανάγκη.
Γενικά η πληρότητα του ρόστερ της Ρεάλ είναι απίστευτη. Σε τέτοιο βαθμό που ακόμα κι ο Ρούνευ ή ο Νειμάρ να πήγαιναν εκεί θα έπρεπε να ιδρώσουν για να μπουν στην 11άδα.
Κι ο Αρμπελοα? Ειναι παιχτης αυτος για βασικος στη ρεαλ?
Ο ντιαρα δε με πειθει καθολου, ουτε για παγκο.
πολυ καλη μεταγραφη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κι ο Αρμπελόα καλός παίχτης είναι, Μαργαρίτα. Αλλωστε δεν κυκλοφορούν και πολλά δεξιά μπακ στην αγορά που να μπορούν να σταθούν στη Ρεάλ.
ρε τον κακα...πως κατεληξε...κριμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μετά το υπερθέαμα της πρεμιέρας της Σούπα Λίγκα και το χθεσινό ρεσιτάλ από τον Πίου και τ' αδέρφια του στο ΟΑΚΑ, δόξα τω Θεώ που απόψε έχει Ελ Κλάσσικο και θα θυμηθούμε τι σημαίνει ποδόσφαιρο.
—John Lennon
Bookmarks